Film o dinozaurach, jaki by nie był, to prawdziwa gratka dla fana, za którego się uważam. Do tego spora dawka strzelania i pożerania charakterystycznego dla takich filmów, co wnioskuję tylko po kilku scenach jakie widziałem przy przewijaniu - jednym słowem prawdziwa okazja by każdy fan paleontologii powyrywał sobie trochę włosów z głowy ;) Pulsie, oby więcej takich dzieł :) Emisja w najbliższy poniedziałek, 13.05 o 20. Powtórka w piątek, 17.05 o 22. Zapraszamy! :)
Po filmie, o 22 jest "Supertankowiec". Tematu na razie nie zakładam.
Nasz ulubiony film Guardians ( potwór) ma ocenę 2,2 więc trochę się boje skoro ten jest jeszcze gorszy.
trailer wygląda pięknie :D
http://www.youtube.com/watch?v=NC6UW-I5nXc
i do tego aktor, który grał w ,,Megarekin kontra krokozaurus" ;)
To już wiadomo, że ten film zaspokoi potrzeby wszystkim nienasyconych kinem na najwyższym poziomie światowym :D
Omg, co za smaczek! I do tego z 2013 roku, a myślałem, że przestaną produkować te hiciory. xD Szkoda, że nie ma Sary Lieving, bo by stworzyła kolejny boski duet z Indianą.
Racja! :) Btw, bardzo profesjonalnie zamieszczona informacja w Tablicy, otrzymujesz oficjalną pochwałę prezesa ;)
Świeższego filmu chyba nie oglądałem :> Fajnie, że wciąż kręcą nowe.
Zaniżmy średnią tego "arcydzieła" tak, żeby nie tylko polskie produkcje miały ocenę zbliżoną do 1, ok?
Oglądałem to zanim miałem pojęcie o istnieniu tego typu kina i w pewnym sensie podobało mi się, miejscami straszne, czasem jednak przekomiczne. Jednak wilkołaki wyglądały nawet sympatycznie moim zdaniem :)
Film z tego roku, ho, ho, coś czuję że się hicior szykuje :D. Trza się zaopatrzyć w orzeszki i niepasteryzowane :D
Zapewne tak, szykuje się epickie dzieło...
Oglądając trailer zastanawiałem się czy catering na plan robił McDonalds czy KFC...o ile w ogóle wystarczyło im budżetu na jakikolwiek catering ;]
Za tydzień na Pulsie o 20 "Megaszczęki kontra Megamacki".(Swoją drogą tytuł mnie roz***bał!)Mam wrażenie że to brat bliźniak "Megarekin kontra Krokozaurus" z Asylium.
Jest to Megashark vs Giant octopus, czyli pierwsza część. Megarekin vs Krokozaurus to sequel :) Na początku ten zaskoczony na śmierć statek, zdaje się USS (MEL) GIBSON ścigał właśnie Megalodona i mówili, że przeżył.
Dziś zaplanowałem sobie Puls-maraton, zaczynając od tegoż arcydzieła, poprzez Supertankowiec, a kończąc na Zejściu 2. Swoją drogą myślałem, że już większość tych filmów obejrzałem, a tu co wątek odkrywam nowe;) Dobrze, że nasza ulubiona telewizja często powtarza te superprodukcje, pewnie będę miał okazję nadrobić:)
Tak piszecie o tych megamackach, ze az pomylily mi sie filmy i zdziwilam sie, jak zobaczylam dinozaura xD
A ja w weekend obejrzałem sobie "Last dinosaur,The",bardzo przyjemny (ale tylko dla tych,dla których prymitywne efekty nie są "okropne" tylko urocze) i mało znany film ,mogę nawet zamieścić link do pełnego filmu na YouTubie,bynajmniej nie z puszki.
http://www.youtube.com/watch?v=AYLR3u_wDaA
Zerknąłem tak tylko na razie, scena zdeptania jakiegoś naukowca mi się rzuciła w oczy, mistrzostwo :D Muszę obejrzeć w wolnym czasie :)
Czesc koleżanki i koledzy
Fajna katastrofa samolotu była
I na dzień dobry pierwsza ofiara jaszczura:)