PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98555}

Attyla

Attila
2001
6,7 5,4 tys. ocen
6,7 10 1 5419
Attyla
powrót do forum filmu Attyla

Poszukuję

użytkownik usunięty

ścieżki dźwiękowej z tego filmu. Chodzi mi z kąt można ściągnąć.

Z kąta...

użytkownik usunięty
Tom__Tom

Kurcze człowiek się pomylił, a ty już to wykorzystujesz !!!

z kątowni.

sieger

Z kąta w banku!

Stąd: http://www.sjp.pl/sk%B1d

użytkownik usunięty
sever

A ty, co??? Post został napisany w 26 września 2011 a ty teraz mi tu wklejasz stronę słownika??? Obudziłeś się z tym jak niedźwiedź na wiosnę.
No, ale w końcu, czemu się dziwić w końcu taka jest nasza polska mentalność. Ktoś się pomyli to zlatujecie się jak „sępy nad padlinę”, aby zabłysnąć swoim geniuszem.
Pisałam już w wcześniej, że się pomyliłam. Tylko nie wiem czy to zauważyłeś. Ale w końcu jesteśmy w kraju gdzie pomyłki nie wchodzą w rachubę a każdy musi znać słownik ortograficzny na wylot.
Więc daruj sobie wklejanie mi stron słowników.

Mylisz się, żyjemy w kraju gdzie większość (szczególnie gardłujących pseudopatriotów) ma w dupie polszczyznę, kpi i naigrawa się z poprawności.
Co do Twojej wpadki sprzed ponad roku, nie wygląda na pomyłkę a na niewiedzę - jak należy pisać słowo "skąd". Ty się upierasz przy pomyłce i tylko drażnisz.
Oczywiście nie ma powodu dalej drążyć tej pojedynczej nieprawidłowości. Ale nie ma też sensu upierać się, że to była pomyłka.

użytkownik usunięty
Treh

Ja na pewno nie mam w dupie polszczyzny.
Rozumiem, że ty nigdy w swoim życiu nie popełniłeś błędu ortograficznego na forum??? I wiem jak się ten wyraz pisze. Pomyłką było to, że za szybko wcisnęłam „enter”. I nie drażnij mnie więcej. Bo będę bronić swojej racji co do pomyłki.

KONIEC TEMATU !!!!!

Dobra, pomyliłeś się.
Nie pamiętam abym na forum zrobił błąd ortograficzny bo nie jestem namiętnym dyskutantem; nie za często piszę. Ale nie wykluczam.
Natomiast sugeruję nie nadużywać wykrzykników i pytajników - w języku polskim użycie wyłącznie jednego znaku dostatecznie czytelnie wyraża ton, emocje. Wyrażanie ekspresji wielokrotnymi znakami oznacza co innego.

Treh

Treh "...pomyliłeś się" czy ...pomyliłaś się?

Szukałam wszędzie,ale nie idzie znikąd ściągnąć. Jest jedynie na youtubie. Możesz ściągnąć z youtuba filmiki z muzyką za pomocą Video DownloadHelper, a potem za pomocą Video mp3 Extractor Pro "wyciągnąć" muzykę, która zapisze Ci się w formacie mp3 :) Nie wiem, czy po roku będzie Ci to potrzebne, ale w przyszłości może się przyda :) Pozdr

użytkownik usunięty
Sorella_filmaniak

Dzięki za informację, ale już znalazłam.