czemu większość odradza ten film? Naprawdę taki szitowy? Rozjaśnijcie trochę rzecz.
Właśnie opis jest ciekawy, tyle że z innego filmu. Nie pamiętam już tamtego filmu z "retro" ambulansem ale chyba był dobry. Co do "Autopsy" - nie jest taki zły, typowy średniak ale do obejrzenia. Wiele wątków potraktowanych po macoszemu i jak zaczynałem się wczuwać to się skończył. Jeśli nie widziałeś to polecam dla jednej z ostatnich scen (to co zrobili chłopakowi). Aha jak ktoś pamięta tytuł filmu z tą starą karetką to proszę podać. Pozdro
Ja znam tak od ręki dwa karetkowe filmy:
- Łapiduchy (z Billem Cosby i Harveyem Keitelem)
- Ciemna strona miasta (Nicolas Cage, reż. Martina Scorsese)
Trochę źle mnie zrozumiałeś, nie chodzi mi filmy o karetkach, tylko o film, w którym bandziory używają starego ambulansu (takiego kombi z lat 50-60). Facet miał chyba stłuczkę czy coś, przyjechała wspomniana karetka i gość przepadł. Żona dzwoni po wszystkich szpitalach, a jego nigdzie nie ma. Oczywiście on budzi się w mocno podejrzanym "szpitalu", gdzie jest non-stop faszerowany zamulaczami i chyba przypięty pasami do łóżka. Były nawet chyba 2 takie filmy, w jednym porywali właśnie faceta, a w drugim laskę i szukała jej najbliższa przyjaciółka. Dokładnie nie pamiętam ale coś w tym stylu, taki thriller szpitalny. Dzięki za odzew huo_sanchez. "Ciemną stronę miasta" też obejrzę, bo nie wiem czy go widziałem, a z opisu wygląda na ciekawy film, pozdro.
Wczoraj na nocy horrorów puszczali nam ten film, to wszyscy się śmiali a nikt się nie bał :P Naprawdę w niektórych momentach ciężko się było nawet powstrzymać od śmiechu.
ja się śmieje z gówien typu ring a po za tym to jedyny straszny film wg.mnie dużo elementów zaskoczenia ciężkie sceny np. z tym gdy zapaliła światło jak zobaczyła chłopaka w jakim jest stanie itp.ale widać po twoim koncie że jesteś dzieckiem i oglądasz same gówna dla pustaków
lol same filmy dla dzieci w ulubionych masz i założę się że tego nie oglądałeś i jesteś tylko trollem
za nazwanie wilków gównem już bym ci połamał ręce dosłownie śmieciu ,a tak po za tym zjeżdżaj już trollu...
opanuj się człowieku, naśladuje Ciebie. wyzywasz to co ja lubię od gówna odpłacam się pięknym za nadobne. jakiś problem? nikt nie kazał Ci do mnie w ogóle tutaj pisać. sam zjeżdżaj. trochę kultury by się przydało. myślisz, że jak jesteś w internecie, jesteś anonimowy, to możesz sobie każdego jak leci wyzywać? coś Ci się chyba pomyliło.
Boże, przestańcie się kłócić. Mam ten temat w obserwowanych i zamiast czytać komentarze do filmu, to co widzę? :D Hahaha ale chociaż poprawiliście mi humor swoją kłótnią :D
Haha, ale internetowe kłótnie są takie fajne! Można się pośmiać.
Bo przecież jestem głupim gimbusem dlatego że wysoko oceniam filmy animowane <ok>
no ciekawe co Ty masz wysoko ocenione? AUTOPSY? i serduszko. pewnie jeszcze dom woskowych ciał i piłe.
bo ci brakuje argumentów piszesz że jakiś film jest do kitu a nawet nie przedstawisz argumentów na ten temat