PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214798}
4,5 4,2 tys. ocen
4,5 10 1 4168
3,7 3 krytyków
Autopsy
powrót do forum filmu Autopsy

czemu większość odradza ten film? Naprawdę taki szitowy? Rozjaśnijcie trochę rzecz.

ocenił(a) film na 6
huo_sanchez

Właśnie opis jest ciekawy, tyle że z innego filmu. Nie pamiętam już tamtego filmu z "retro" ambulansem ale chyba był dobry. Co do "Autopsy" - nie jest taki zły, typowy średniak ale do obejrzenia. Wiele wątków potraktowanych po macoszemu i jak zaczynałem się wczuwać to się skończył. Jeśli nie widziałeś to polecam dla jednej z ostatnich scen (to co zrobili chłopakowi). Aha jak ktoś pamięta tytuł filmu z tą starą karetką to proszę podać. Pozdro

Pyrogenus

Ja znam tak od ręki dwa karetkowe filmy:
- Łapiduchy (z Billem Cosby i Harveyem Keitelem)
- Ciemna strona miasta (Nicolas Cage, reż. Martina Scorsese)

ocenił(a) film na 6
huo_sanchez

Trochę źle mnie zrozumiałeś, nie chodzi mi filmy o karetkach, tylko o film, w którym bandziory używają starego ambulansu (takiego kombi z lat 50-60). Facet miał chyba stłuczkę czy coś, przyjechała wspomniana karetka i gość przepadł. Żona dzwoni po wszystkich szpitalach, a jego nigdzie nie ma. Oczywiście on budzi się w mocno podejrzanym "szpitalu", gdzie jest non-stop faszerowany zamulaczami i chyba przypięty pasami do łóżka. Były nawet chyba 2 takie filmy, w jednym porywali właśnie faceta, a w drugim laskę i szukała jej najbliższa przyjaciółka. Dokładnie nie pamiętam ale coś w tym stylu, taki thriller szpitalny. Dzięki za odzew huo_sanchez. "Ciemną stronę miasta" też obejrzę, bo nie wiem czy go widziałem, a z opisu wygląda na ciekawy film, pozdro.

Pyrogenus

Kumam o co ci chodzi, ale tak tylko a propos wyjechałem z tymi filmikami dwoma :D

Pyrogenus

Film o którym piszesz, to najprawdopodobniej "Room 6" lub "Ambulans" z 1990r.

ocenił(a) film na 6
arestrojmiasto

Tak, to "Ambulans" z 1990. Moim zdaniem lepszy od Autopsy. Tak samo Room 6 :)

ocenił(a) film na 8
huo_sanchez

Mi się bardzo podobał ten film ;) wywołał jakieś emocje a to już coś

ocenił(a) film na 3
huo_sanchez

Wczoraj na nocy horrorów puszczali nam ten film, to wszyscy się śmiali a nikt się nie bał :P Naprawdę w niektórych momentach ciężko się było nawet powstrzymać od śmiechu.

BialyBialas

ja się śmieje z gówien typu ring a po za tym to jedyny straszny film wg.mnie dużo elementów zaskoczenia ciężkie sceny np. z tym gdy zapaliła światło jak zobaczyła chłopaka w jakim jest stanie itp.ale widać po twoim koncie że jesteś dzieckiem i oglądasz same gówna dla pustaków

BialyBialas

lol same filmy dla dzieci w ulubionych masz i założę się że tego nie oglądałeś i jesteś tylko trollem

ocenił(a) film na 3
wilk_dexter

Taaaak, jestem trollem i dzieckiem XD...

BialyBialas

no tak oglądasz bajeczki i masz jakieś anime gówno na avku

ocenił(a) film na 3
wilk_dexter

a Ty masz gówno wilka i co? : D

BialyBialas

za nazwanie wilków gównem już bym ci połamał ręce dosłownie śmieciu ,a tak po za tym zjeżdżaj już trollu...

ocenił(a) film na 3
wilk_dexter

opanuj się człowieku, naśladuje Ciebie. wyzywasz to co ja lubię od gówna odpłacam się pięknym za nadobne. jakiś problem? nikt nie kazał Ci do mnie w ogóle tutaj pisać. sam zjeżdżaj. trochę kultury by się przydało. myślisz, że jak jesteś w internecie, jesteś anonimowy, to możesz sobie każdego jak leci wyzywać? coś Ci się chyba pomyliło.

BialyBialas

po pierwsze anonimowym ścierwem jesteś ty i bym ci łeb rozjebał gimbusie ale dalej pokaż twarz

ocenił(a) film na 3
wilk_dexter

Nie jestem gimbusem... o ludzie.

ocenił(a) film na 6
BialyBialas

Boże, przestańcie się kłócić. Mam ten temat w obserwowanych i zamiast czytać komentarze do filmu, to co widzę? :D Hahaha ale chociaż poprawiliście mi humor swoją kłótnią :D

ocenił(a) film na 3
trancefan1986

Haha, ale internetowe kłótnie są takie fajne! Można się pośmiać.
Bo przecież jestem głupim gimbusem dlatego że wysoko oceniam filmy animowane <ok>

BialyBialas

bajeczki typu król lew...

ocenił(a) film na 3
wilk_dexter

no ciekawe co Ty masz wysoko ocenione? AUTOPSY? i serduszko. pewnie jeszcze dom woskowych ciał i piłe.

BialyBialas

piła nie ale dom woskowych ciał jest dobry

ocenił(a) film na 3
wilk_dexter

Nie mam więcej pytań...

BialyBialas

bo jesteś debilem skoro nie lubisz takich dobrych filmów

BialyBialas

powiedz mi co ci się nie podoba w domu woskowych ciał ?

ocenił(a) film na 3
wilk_dexter

nie będę dalej dyskutować.

BialyBialas

bo ci brakuje argumentów piszesz że jakiś film jest do kitu a nawet nie przedstawisz argumentów na ten temat

ocenił(a) film na 6
huo_sanchez

No co jest, już skończyliście kłótnię? :D

trancefan1986

A ty do mnie piszesz? Nie bardzo kumam, bo ja tu z nikim kotów nie darłem :D

ocenił(a) film na 6
huo_sanchez

Nie do ciebie, tylko do Wilka Dextera i Białego Białasa :) Oni się tutaj kłócili przez kilka tygodni :D