5/10.Ok horror opowiadający historię grupy młodych ludzi,którzy na rzadko uczęszczanej drodze najeżdżają na pacjenta pobliskiego szpitala.Nagle,skądinąd nadjeżdż karetka i wszystkich uczestników zdarzenia przewozi do pobliskiego szpitala...,który jednak kryje mroczną tajemnicę...Sam jestem pracownikiem pogotowia ratunkowego i żałosne było dla mnie zachowanie ratowników na miejscu wypadku:),ale w koncu,jak sie okazuje nie byli wcale nimi:)Gdy poszkodowani trafiają do szpitala w środku nocy uderza całkowity brak pacjentów i tylko jedna pielęgniarka i jeden lekarz:)Czas oczekiwania na przyjęcie niemiłosiernie się wydłuża,a pielęgniarka zaczyna sie zachowywać bardzo dziwnie...,wkrotce prawda wychodzi na jaw i jest naprawdę przerażająca!!!Jak się okazuje szpital już dawno został zamknięty,a personel,który w nim pracuje dokonuje MAKABRYCZNYCH medycznych doświadczeń!!!Ktos,kto lubi dużo krwi,niewyobrażalne ludzkie cierpienie i ból zadawany ma milion różnych sposobów będzie filmem zachwycony!!!Film ma świetny,mroczny klimat,jak na horror przystało,jednak,jako całokształt jest NUDNY!!!Fatalni konsultanci medyczni!!!Sam mam wykształcenie medyczne i wiele scen jest po prostu ZUPEŁNIE NIEREALNYCH,a wręcz ABSURDALNYCH!!!Jak ktoś liczył na świetny horror,to uważam,że będzie zawiedziony.Ciekawe zakończenie filmu:)ZASKAKUJĄCE!!!