PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214798}
4,5 4,2 tys. ocen
4,5 10 1 4157
3,5 4 krytyków
Autopsy
powrót do forum filmu Autopsy

szczerze mowiac nie dziwi mnie naprawde niska srednia.. w pelni rozumiem , ze ten film mogl sie nie podobac bo byl poprostu glupi, flaki po scianach, tandetny i przewidywalny , ale mimo tylu wad film mi sie podobal i to nawet bardzo :) ludzie wczujcie sie troche klimat tego filmu i pomyslcie , ze to niezobowiazujaca rozrywka, ktora ma sprawiac frajde , a nie sklaniac do przemyslen! nastawcie sie na film klasy B , ktory potrafi przestraszyc , zaciekawic.. Film posiada swietnie efekty gore! jestem pod wielkim wrazeniem.. do aktorstwa nic nie mam, wrecz przeciwnie, nasza glowna bohaterka zagrala swietnie! Film jest mozna powiedziec oryginalny.. Dosyc pomyslowy, choc z tego co wiem (nie ogladlaem , ale slyszalem) Smiertelna kuracja ma podobny motyw, ale do konca nie wiem.. Przygotujcie sie na nawet przyzwoita koncowke, taka intrygujaca.. Jesli sie odpowiednio do filmu nastawicie (nie oczekujac dziela , arcydziela) bedzicie mieli swietna zabawe! Ja jako fan horrorow polecam! -8\10 - ocena zawyzona , jak zwykle :)