PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=216015}

Autostopowicz

The Hitcher
2007
5,8 15 tys. ocen
5,8 10 1 14938
5,6 11 krytyków
Autostopowicz
powrót do forum filmu Autostopowicz

Bardzo naiwny scenariusz, jakze mało realny...facet jakby miał co najmniej jakies tajemne zdolnosci zjawia sie wszedzie tam, gdzie młoda parka. Zabija wszystkich po drodze, a sam jest niezniszczalny.
Plastikowi aktorzy, odgrywajacy rolę mlodej parki, ktorzy posługuja się bronią jak zawodowi mordercy . Nieudolna policja, nie potrafiąca zabezpieczyć seryjnego mordercy, ktory z łatwościa wyswobadza się z kajdanek i dalej zabija. Masakra nie film...Spodziewalam się czegos znacznie lepszego, a dostałałm kicz i plastikową fabułę dla dzieci.

ocenił(a) film na 3
golkas0

Świetnie to ujęłaś. Mam takie nieśmiałe plany, by wybrać się gdzieś dłużej autostopem w wakacje i często na forach poświęconych tej tematyce znajduję opinie sceptyków w rodzaju "po obejrzeniu filmu Autostopowicz nie chcę mieć z tym nic wspólnego". Pomyślałem, że obejrzenie tego filmu to dobry pomysł na sprawdzenie, jak bardzo jestem umocniony w swoim postanowieniu. Tymczasem aż trudno mi uwierzyć, że ten sztuczny i naciągany film mógł mieć jakikolwiek wpływ na czyjeś życie, nie mówiąc już o czymś takim, jak zupełne odstraszenie od podróżowania autostopem albo też zabierania autostopowiczów. Może chodziło o tę starszą wersję filmu?

ocenił(a) film na 2
Agarwaen_

Myślę, ze podrozowanie autostopem to świetna sprawa, ale najlepiej we dwójkę...solo moze byc niebezpiecznie odrobinę...na pewnoe bardziej niebezpiecznie dla dziewczyny niz faceta, ale jednak pełno swirow się czai wszędzie...zabieraj lepiej ze sobą cos na wypadek potrzeby samoobrony ; )

ocenił(a) film na 3
golkas0

Wolę samemu przecierać szlaki: na wypadek, jeśli wszystko będzie to kitu, to zmarnuję tylko swój czas. Co innego następne wyprawy, jeśli pierwsza okaże się udana.

Dziękuję za radę, na pewno nie pojadę bezbronny :-).

użytkownik usunięty
golkas0

UWAGA: kolejni znafcy filmowi wypełźli spod kamienia pod którym siedzieli. uważać na nogi!