I gdzie ci widzowie, pytam się? Same negatywne opinie. Jak ze zwolennikami PiS-u; takie poparcie a nie znam nikogo kto na nich głosuje. Tutaj jest identycznie; wszyscy krytykują, a na jakiejś podstawie film zarobił 4 mld. dolarów. Powód: po prostu się ludziom podoba. U mnie ocena po pierwszym obejrzeniu dobry, po drugim obejrzeniu bardzo dobry, być może po trzecim razie uznam go za arcydzieło. Podobnie było z "Ojcem Chrzestnym", "Matrixem" i "Władcą Pierścieni".
Pozdrawiam, powodzenia.
Nie lubię na siłę kopiować swoich wypowiedzi. Jedyne co często wklejam to tekst o Argumentum ad personam bo on prawie wszędzie pasuje.
o przepraszam ja się nie wstydzę Avatar to wspaniały film i wywołuje wiele emocji przykładem są multikonciarze którzy bez Avatara chyba by do szczętu ześwirowali...
Poza tym już niedługo Avatar będzie miec najwięcej głosów na forum... czyli najwiecej osób go oglądało;D stąd te miliony
:]
czekaj! ja już wiem co on by tu napisał:
"zachwycił miliony ... dzieci"
no cóż, rock i lecho są dziećmi skoro tak marudzą
Rozumiem ze można mieć obsesje na punkcie ulubionego filmu ale taka obsesja antyfana jest zdecydowanie gorsza.
Sa choroby nie uleczalne.
Można tez ich związać i puszczać avatara 24h aż sie porzygają.Czym sie strułeś tym się lecz.
http://1.bp.blogspot.com/_r9eiPBELMBM/SGSNNJC2h7I/AAAAAAAAA1g/ZlgInScJ9Pg/s320/C lockwork%2BOrange%2Beyes.jpg
dokładnie tak.
ahahhaha
to wszystko wina tego gowna 3D.duzo szumu sie wokol tej technologi zrobilo to wiara musiala na wlasne oczy zobaczyc.i dlatego tyle zarobil.bez 3d avatar by nie zarobil nawet miliarda.taka jest prawda