7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

WITAM I ZAPRASZAM

WSZYSTKICH FANÓW!!!

LukeR87

wiem czytałem , jeszcze miał ubaw z tego

LukeR87

Chyba to jest faktycznie dzieciak któremu wydaje się, że jest hardkorem.

ObiWanKenobi444

Ty cwelu spadaj bo mnie bluzgałes

Krzyrzak69

No dobra, sorry za to że cię zbluzgałem, ale byłem pewien że to Ty to robisz

ObiWanKenobi444

nie ma sorry , udowodniłeś swój poziom... poza tym mam w dupie Teadong...wiedziałem że to musi być malutka rzeka dlatego nie sprawdzałem ...gdyby była większa to bym znał

Isabelka

dobra zostawiam wam klocki , bo mi wstyd za was

ocenił(a) film na 10
Isabelka

hej!

To "prawdziwa ja" ;-)

Tak na troszkę wpadłam, ale potem przyjdę jeszcze;-)

Jest tu może ktoś?

ocenił(a) film na 10
Isabelka

jest tu ktoś z fanów?

może?

za krótki

ocenił(a) film na 10
Isabelka

I see you!.

Ja jestem. Niestety to sie juz powoli staje monotonne ;(. Myslalem, ze to jednodniowy wybryk, ale to jest jakas plaga....

ocenił(a) film na 10
national

I see You ;-) National,

więc, co zrobimy?

za krótki

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Ja juz nie mam pojecia. Albo to poprstu przeczekamy (tylko ile to bedzie trwalo. Jakby moderatorzy wzieli w sprawe w soje rece to moze by cos zdzialali), albo (niestety) moze poprostu zmienimy forum? Ale to jest wyscjcie ostateczne wg mnie. Tutaj lepiej sie rozmawia ;).

ocenił(a) film na 10
national

Ja na prawdę myślałam, żeby zamknąć ten wątek, zostawić w spokoju...

Jest jakaś strona fanów Avatara, nawet dwie, na jednej mam konto, ale hasła zapomniałam. Dwa razy tam byłam. Ale gdyby co, założę jeszcze raz.

zobaczymy,

a czy jak ta część się skończy, może nawet dziś, zakładać cz 5?

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Wydaje mi sie, ze mozna zalozyc ale poczekac tak np z 2 dni. Moze sytuacja sie troszke uspokoi, bo teraz naprawde trudno to eszytsko ogarnac.
Ja tez mam konto na jednym z forum a dokladnie tym - www.avatar-forum.pl
jednakze nie jestem tam stalym bywalcem ;).

ocenił(a) film na 10
national

Tutaj zaglądam też codziennie, nam gdzie ja mam konto z dwa razy byłam.

zgłaszam posty do kasacji, ale są nadal....może filmweb.pl ma jakiś nr.telefonu, jakaś informacja?

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Ja tez tom robie. Pisze do moderatorow posty, ale nic... zero odpowiedzi. Wydaje mi sie, ze wkrotce im sie znudzi. Ile przezciez mozna siedziec i pierdoly piasc?

ocenił(a) film na 10
national

Ale może do filmweb. można zadzwonić....jakiś numer na informacje. Może ja tylko taka naiwna jestem i myślę, że oni mają jakiś numer...

użytkownik usunięty
Isabelka

1110000 razy było pisane że nic to nie da. Nawet moderator to mówił że admini się tym nie interesują. Nic nie pozostaje jak przestać pisać. Ostatni raz to piszę bo widzę że moje posty są ignorowane.

ocenił(a) film na 10

Nie sa ignorowane. Jednak MY mamy (moze zludne?) nadzieje, ze to wszytsko ustanie i bedzie tak "jak kiedys"... milo powspominac ;).

użytkownik usunięty
national

Ustanie za kilka miesięcy. Mimo ze film miał premierę w grudniu, a mamy już marzec to trolling zamiast ustać wzrósł bardziej.

ocenił(a) film na 10
Isabelka

nie wiem, moze gdzies tam maja swoj numer, albo chociaz e-mail.

A i wlasnie. Dowiedzialem sie, ze jednak u mnie avatar zostal (jak narazie) przedluzony na nastepne 2 tygodnie ;). Prawdopodobnie zawitam w tym czasie do kina ;].

ocenił(a) film na 10
national

Ja też pójdę jeszcze raz do kina.

Usiądź właśnie bardziej z przodu, poczujesz różnice.

Co do trolli, znajdę telefon i zadzwonię, choćby nie wiem co.

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Musze sprobowac ;). Fajnie, ze jestes az tak sie w to angazujesz ;), podziwiam...

ocenił(a) film na 10
national

* Fajnie, ze az tak sie w to angazujesz ;), podziwiam... *

ocenił(a) film na 10
national

zaraz zaraz znalazłam chyba ich główny numer...

FilmWeb.pl
tel: +48 22 3801300
fax: +48 22 3801314
ul. Bukowińska 22B,
02-703 Warszawa, Polska

jutro tam zadzwonię ;-)

Isabelka

hahaha

ocenił(a) film na 10
national

znalazłam telefon jeśli ktoś chce wykupić reklamę na filmweb...zadzwonię tam, ale gdy będę sama w domu, bowiem mój chłopak nie wie, że piszę na forum filmweb.

zadzwonię jutro, pewnie odbierają do 16.00....sama nie wiem..czy to coś da.

ocenił(a) film na 10
Isabelka

To fajnie, oby cos dalo...

ocenił(a) film na 10
national

oby....

a jak nie to trzeba będzie powiedzieć żegnaj filmweb.pl, wiesz sam, że coś jest nie tak, z tym co się tu dzieje. Teraz jednak już nie zbaczam z tematu...

ocenił(a) film na 10
national

Ok mam maila. Troszke ich pospamuje ;]. To smieszne... abysmy musieli robic takie rzeczy zeby normalnie porozmawiac... ;(.

ocenił(a) film na 10
national

Wiesz coś tu jest nie tak. To dziwne, ale jaka jest reakcja ze strony tych całych administratorów...

Dzisiaj jestem w bojowym nastroju, ale jestem zła...

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Tu jest wszytsko nie tak. kiedys taki "porzadny" troll wchodzil tu raz na tydzien moze i robil smietnik, ale szybko mu sie nudzilo. Ale teraz jest masakra. Nie wiem czemu nic nie robia, pewnie dostaja wiecej kasy za to, ze uzytkownikow jest wiecej i czesciej strone odswiezaja...

użytkownik usunięty
Isabelka

Tutaj lepiej nie bedzie, a z każdym dniem jest gorzej. Na filmweba będzie można wrócić za jakieś 2 miesiące. Mamy marzec, a premiera była w grudniu a trolling wzrósł jeszcze bardziej.

użytkownik usunięty
national

11000 razy mówię żeby się przenieść na inne forum np. avatar.net.pl. Tam obsługa od razu kasuje posty i banuje konta idiotom.
Tutaj lepiej nie bedzie, a z każdym dniem jest gorzej. Na filmweba będzie można wrócić za jakieś 2 miesiące. Mamy marzec, a premiera była w grudniu a trolling wzrósł jeszcze bardziej.

Isabelka

glupota ze szok

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

Glupota mozna nawzac TO co zrobiliscie wy i koledzy waszego pokroju. Trzeba cos zrobic, uderz w stol a nozycie sie odezwa...

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

Drogi Krzyrzaku, dziś nie mam humoru na Twoje żarty, zła jestem, lekko poddenerwowana..nawet bardzo...Nie jesteś żadną maskotką na tym forum, masz pełno kont i z nich się nabijasz, podjudzasz, chcesz skłócić fanów...

ocenił(a) film na 10
Isabelka

nie wiem czy co kolwiek pomoze moj mail do nich, ale jak nie odpowiedza to wysle jeszcze raz... az do skutku ;).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
pmp28111

NATIONAL -PEDOFIL IZA-SZMATA NATIONAL -PEDOFIL IZA-SZMATA NATIONAL -PEDOFIL IZA-SZMATA NATIONAL -PEDOFIL IZA-SZMATA

ocenił(a) film na 9
pmp28111

avatar.net.pl-TAM TEŻ PRZYJDE HAHAHAHAAHAHAH I ZNSZCZE RDEWFVEWVG W RFEDF EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEE

ocenił(a) film na 9
pmp28111

avatar.net.pl-TAM TEŻ PRZYJDE HAHAHAHAAHAHAH I ZNSZCZE RDEWFVEWVG W RFEDF EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEE

ocenił(a) film na 10
Isabelka

NIE MOGE JUŻ BYĆ NA FORUM, CHŁOPAK DOWIEDZIAŁ SIĘ O WSZYSTKIM, SORY.

JUŻ NIE BEDE TU WCHODZIĆ PA

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Papa. Obyś nie miła kłopotów, przez Jake'a. W końcu to tylko fikcyjna postać. Wróć kiedyś.

ocenił(a) film na 10
Isabelka

:S szkoda. mam nadzieje, ze nic zlego sie nie stanie... No nic Pa. Moze jeszcze kiedys wrocisz ;)...

ocenił(a) film na 10
Isabelka

ok tak szybko. słuchajcie jak usunąć całe konto z filmweb albo posty, bo bede mieć przechlapane wiec ktoś?

błagam o pomoc

ocenił(a) film na 10
Isabelka

W momencie rezygnacji z konta należy przesłać informację na adres: ania@filmweb.pl Informacja musi być przesłana z konta mailowego, na który dokonana jest rejestracja.

Skopiowalem z FAQ. Mam nadzieje, ze pomoglem...

ocenił(a) film na 10
national

specjalnie zalozylam wtedy konto meil by założyć konto na filmweb, nie pamietam hasła na meil.....a wy nie mozecie go usunąć?zgłosić...
sory za pismo ale sie zpiesze

ocenił(a) film na 10
Isabelka

oby ten watek popadl w zapomnienie. moze kiedy tu wejde pod innym nikiem

ale treaz nie moge

ocenił(a) film na 10
Isabelka

ja juz zglosielm do usuniecia... szukam czegos jak mozna to zrobic... ehh jak cos znajde od razu dam znac...;(

ocenił(a) film na 10
national

jak coś prosze usun to ja już nie moge tu być, ale moze kiedys inne konto zaloze, inny nick to do ciebie napisze, poki co najlepiej by sie zapełniło do 1000 postów to temat zleci na dol papapa National ;-)Milo sie z toba