Isabelka, National, Seze, Iwonka i pozostali fani, ja was nie rozumiem, chcecie rozmawaic o Jakeu no to rozmawiajcie!
Ja rozumiem ze obecnosc troli przeszkadza, ale jesli chcecie ciagnać watek to musicie to zaakceptowac i prowadzic dyskusję obok tego, albo ten watek skonczyc i się przeniesc. Z trolami nic nie zrobicie!
Zaczepki omijajcie wzrokiem, niech se kurna piszą co chcą.
Ale wy zamiast rozmawiac tylko biadolicie i tak wam godziny na tym schodzą. Serio, to już lepiej się wylogować i porobić coś innego.
Przecież oni tak przez jakiś czas rozmawiali i posty trolli stawały się
nieistotne i wręcz automatycznie się je pomijało. Ale pojawił się
użytkownik o nazwie Isabelka_, który podawał się za prawdziwą Isabelkę.
W takich warunkach dyskusja jest już o wiele trudniejsza, bo wielu
użytkowników może nie odróżnić prawdziwej Isabelki od tego fałszywego
konta... Tym razem potrzebna jest jakaś reakcja, najlepiej ze strony
moderatorów.
Ja nie pisze tego co piszę przez złośliwość.
To są tylko moje dobre rady.
Dla stałych bywalców tego tematu odróżnienie fałszywej Isabelki od prawdziwej nie powinno stanowić żadnego problemu.
Natomiast przez ostatnie strony nie pojawił się chyba żaden post o Jakeu...
słuchajcie ja zaraz muszę uciekać...niestety.
Jutro będę i aż boje się myśleć co zastanę...
Aaaa!
Tu jesteś!
Ale i tak nasionka Cię dopadną!
Trzeba Cię zaatakować nasionkami i wywlec na zewnatrz te resztki uczuć!
One wiele moga! mówię Ci!
Wykurzyli wszystkich fanow Jake'a.
A ja umieściłam post w temacie o najpiekniejszych scenach. Ale temat gdzies w oddali.
To tu powiem.
Niesamowicie podobała mi się scena jak Jake niósł ranną Dr Grace pod to Drzewo Dusz. A Norm jej Avatara. Ona taka krucha, delikatna i bezbronna.
On całą ją tulił w swoich wielkich dłoniach jak małe dziecko: " Grace, widzisz gdzie jesteś?" Płakałam.
I wszystkie sceny gdzie fruwały te Nasionka Drzewa Dusz.
One były oczywiście pod tym Drzewem ( we wszystkich scenach ), i jak obsiadły Jake'a. Krążyły sobie po sali kinowej! Były takie ciepłe! Cudowne po prostu!
Jake- w trakcie całego filmu zmieniał się- i to zarówno ten ludzki, jak i ten "niebieski". Nie można zarzucić aktorowi, że źle grał.
Jake ciagle był inny. Doroślał, mężniał, przemieniał się ku lepszemu.
I jeszcze zauważyłam coś ciekawego: ale to powinno byc chyba w teamacie o dopracowaniu filmu?
W tej ostatniej scenie, jak Jake się dusił w przyczepie to widac było jak mu się rozszerzyły źrenice. Był w stanie śmierci klinicznej To wszystko trwało nie dłużej niż 4 minuty. Nawet specjalnie liczyłam ten czas. Na poczatku filmu powiedzieli, że po 20 sek. oddychania tym trującym powietrzem człowiek traci przytomność, a po 4 minutach umiera.
A Jak Neytiri mu załozyła maskę to źrenice sie zwęziły! Słowo!
Śmiej się, śmiej! :)
Śmiech to zdrowie przecież.
A wiesz, że min. dzięki twoim postom ulubiony temat Isabelki przekroczył już 500 części IV?
I to w ciagu jednego dnia!
Jak tu jutro wejdzie to się zdziwi.
Witam najpierw chcialem powiedziec ze mysle ze tak w piatek sobote mozemy sie spodziewac 5,6,7 czesci:) a teraz 2 czesc Moze zle zobaczylem ale wnioskuje ze temat zaczyna troche zbaczac z glownego tematu.Zaczynacie gadac o trolach, psychice autora tematu itp.
na onecie dzieci mogły też plusować avatara...być może tu dzieci splusowały dzieci ten film...a ogolna średnia w narodzie to 4/5 czyli 8/10
Taedong - kużwa kogo tak popieprzyło za przeproszeniem ta rzeka ma tylko 450 km !!jest 2 razy krótsza od Odry i wisły i mam takie dziadostwa wiedzieć !!!
mogę wiedzieć gdzie jest muray-darling
Mekong
dolna Tunguzka
Gwadiana
Gwadalkiwir
rio grande del norte
tag
niger
ob
irtysz
ale nie jakiś taedong!!!!!!!!!!!
najbardziej śmieszy mnie to że ktoś mnie bluzga . że niby podrabiam a tak naprawdę ten ktoś się z tego śmieje
No wiesz, dla Ciebie jest to oczywiste, bo Ty znasz ten fakt, czy się
podszywasz czy nie. Z mojej perspektywy to jest zagadka. :P Teraz inny
użytkownik bardziej mi tu pasuje. Ciekawe, czy administracja coś z tym
zrobi.
To nie quaritch. Ale zobacz, chyba już wiem. Myślę, że to Jestem__Hardcorem.
- Zalogował się dopiero wtedy, gdy Isabelka_ się wylogował.
- W jednym z tematów jako Isabelka_ napisał post zakończony hehehe, co jest typowe dla
jego ostatnich wypowiedzi.
- Jako pierwszy zauważył, że Isabelka_ założył temat na forum filmu Skazani na Shawshank.
- Jest jedyną osobą, która nazywa nationala obrońcą:
Jestem__Hardcorem:
Wrócił national wielki obrońca isabelki haha
Isabelka_:
spamuj sobie ile chcesz tylko powiedz mi co ci to da ty mój obrońco
- Jako jedna z nielicznych osób używa w swojej nazwie podrkeślenia...
Ale jak jest na prawdę to nie wiem. Może dałoby się sprawdzić po IP. ;]