7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

WITAM I ZAPRASZAM

WSZYSTKICH FANÓW!!!

Isabelka

znów uciekasz od życia. Musiałaś wiele wycierpieć , wydaje mi się że do teraz się nie pozbierałaś >>>

czy przypadkiem nie dopuściłaś się aborcji??

ocenił(a) film na 9
Krzyrzak69

Przecież powstało nowe forum dla fanów AVATARA, od fana. http://forum.avatar.net.pl/index.php

Trolle nie warto się logować, jeden taki wyjazd jakich tu pełno i pewnie ban będzie.

Isabelka

Jej narzeczony to Roman - ten z pamiętnej piosenki Nagłego Ataku Spawacza ;D

MilesQuaritch

To był taki żartobliwy sarkazm drogi nationalu , który nie masz dziewczyny i hcesz zębami zedrzeć majtki z pośladków Izy :D

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

jak juz powiedzialem, nie dam sie sprowokowac ;). Daremnie do mnie piszesz te glupoty ;).

national

national piszesz takie głupoty że współczuję twojej partnerce

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Fakt, lepiej isc niz potem zalowac, ze nie mozna wiecej ogladnac na ekranie kina ;).

ocenił(a) film na 10
national

No i zawsze jest pełno ludzi..;-)

Mężczyźni chodzą często by oglądać Neytiri, kobiety dla Jakea, oraz wszyscy chodzimy dla PANDORY!

ocenił(a) film na 10
Isabelka

National, ciężko rozmawiać, prawda? Ale ich się nie usunie, dziś długo próbowałam. Poświęciłam czas by ich nawrócić, ale nic z tego.

ocenił(a) film na 10
Isabelka

szczerze to sie w ogole rozmawiac nie da ... Czemu takim internet daja, no czemu ;(. Oby to pousuwali...

Isabelka

to nie jest prawda. chodzicie dzięki dobremu marketingowi... tylko ty masz taka obsesję i nie chowaj się za innymi

ocenił(a) film na 10
Isabelka

o tak ;), juz sie nie moge doczekac tego dvd ;).... ahh.

national

juz widzę jak ci przedramię rośnie

Isabelka

ehhh gdy w życiu nie idzie to człowiek szuka ucieczki. niestety nie można cały czas uciekać

national

masz dziewczynę? ciekawe ile razy z nią byłes... ten film leczy twoje kompleksy...wierzysz ze po śmierci trafisz na pandorę...niestety na wieczną szczęśliwość trzeba sobie zapracować

Krzyrzak69

Dokładnie...Ale on niema 2 przednich zębów - takich to św.Piotr do Raju nie wpuszcza ...

No i nie ma dziewczyny ...

MilesQuaritch

da się wprawić tylko trzeba miec kasę

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

patrz wyzej, a dolkadnie zebys sie nie nameczyl odp do milesa ;).

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

ależ Ty jesteś pusty..........
całe dnie tu siedzisz no i z czego się tak cieszysz?

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Hej, hej już całkiem nieźle Wam szło. Naprawdę, nie odpowiadajcie im, to
przestaną pisać. Udawajcie, że ich tu nie ma i może się znudzą. :P Oni
tylko czekają, aż ktoś ich ze złości zacznie wyzywać id pustaków, czy
idiotów...

LukeR87

lukasz dobrze że jesteś i pilnujesz.... a ja powiem wejdźcie na gg...tam wam rozmowy nie zespamujemy

ocenił(a) film na 10
Isabelka

to do Krzyrzaka było, oczywiście, ale do Milesa też, w sumie to jedno i to samo...

ocenił(a) film na 10
Isabelka

fakt, sprobojmu ich ingnorowac ok? Wiem, ze to bardzo trudne, ale postarajmy sie ;).

national

uważaj żebyś z tej koncentracji kleksa nie popełnił

ocenił(a) film na 10
national

no dobra. To od teraz choćby nie wiem co pisali, nie odpowiadamy ;-)

Isabelka

ehhh Twoj współtowarzysz niedoli .

Isabelka

I tak nie masz dziewczyny ...

będziesz sam...

Avatar daje Ci ułude ze kiedyś w Twoim sercu pojawi się twoja Neytiri i Twoja Pandora ...

Ale się nie pojawi ...

Twój krzyk na forum wyraża bezradność i niemoc . Ty i Iza tworzycie wirtualny trauatyczny związek ludzi poddanych procesowi sterylizacji ...

MilesQuaritch

to przykre że ludzie sobie nie radzą w życiu i wylewają sowje żale na forum...nie wiem jak pomóc takim ludziom...to przykre, bo można te zaległosci można nadrobić nie siedząć na forum

jednak strach ich paraliżuje

Isabelka

ja się nie cieszę , jak widzę tylu ludzi którym się nie powiodło w życiu to mi lepiej...

wasze porażki pokazują mi że inni mają gorzej, że są niestabilni emocjonalnie i że wasze życie jest beznadziejne

ocenił(a) film na 9
Krzyrzak69

krzyżak przecież masz taką teorie:

wszystko co jest masowe > jest do dupy

ten temat jest masowy, powinieneś go opuścić gdyż jest sprzeczny z twoim kodeksem honorowym :D

plantum

ja tu teraz sieję ziarno nawrócenia...niestety grunt jest mało podatny

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Widziałeś w scenie w tej przyczepie, gdy Neytiri uratowała Jakea, Neytiri ma krew na nodze i ręce, to chyba Tanatora krew, prawda?

ocenił(a) film na 10
Isabelka

aaa zastanawia mnie jedno.

Neytiri była połączona z SEZE warkoczem, czy gdy seze zastrzelili to Neytiri też czuła ból? Albo jak tanataora zabił?

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Czuła. Ja pamiętam twarz Neytiri, gdy Thanator został zraniony. Rysował się
na niej ból...

ocenił(a) film na 10
Isabelka

najwyrazniej tak. Slychac bylo, ze "jeczala" (zapewne z bolu) gdy zabili jej Seze a potem tanatora.

ocenił(a) film na 10
national

Jak uczyła Jakea jeździć konno, kazała mu się wczuć w bicie serca, oddech, nogi tej klaczy ;-)

ocenił(a) film na 10
Isabelka

a wiec, mozna powiedziec, ze tsayhelu twrzylo z Na'vi i zwierza jakby jedno cialo ;).

national

aleś ty domyślny. piszecie banialuki

ocenił(a) film na 10
national

dokładnie. Czyli w miłosnej scenie też byli jednym ciałem ;-)

romantycznie...

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Bardzo :) . Nie pomyslalem o tej scenie, ale faktycznie to jest cos pieknego ;].

national

jak uprawiasz seks to też jesteś jednym ciałem. wiec czemu się jaracie

Isabelka

nigdy nie bedziesz wiedzieć bo to film... zastanów się nad swoim życiem bo krzywdzisz narzeczonego i siebie

Isabelka

to była krew tego psa na którym jeździła...nie wymyślaj bajek...a jak niewiesz to sciągnij sobie torrent

ocenił(a) film na 10
Isabelka

hmm, nie zwrocilem uwagi ;), ale to swiadczy tylko i wylacznie o tym jak mocna jest ten film dopracowany. Scena w przyczepie super byla ;)... Dokladnie wtedy na sali uslyszalem, ze duzo ludzi pociaga nosem ;).

national

są roztopy , każdy ma katar... to pociągają nosem oczywiste nei>

ocenił(a) film na 10
national

wiesz, że Neytiri będzie musiała wybrać i, że tak powiem "ujechać" nowego ikrana...;-)

Jake pewnie będzie jej towarzyszył, jak ona wtedy jemu ;-)

Isabelka

nie rozumiesz filmu. szczęsliwy człowiek nie potrzebuje ikrana

ocenił(a) film na 10
Isabelka

chyba nie wytrzyma dlugo bez swojego ikrana ;), widac ze bardzo to lubila.

national

i podczas oswajania ikrana zginie

ocenił(a) film na 10
national

zawsze wracam pamięcią do sceny gdy zabili jej Seze. Neytiri mimo ostrzału podbiegła do niej, głaskała, no i ta muzyka smutna w tle...