ależ jaka radość jak otworzył oczy...on musiał je otworzyć. Nie wyobrażam sobie by było inaczej...;-)Neytiri pewnie się ucieszyła, no i jakąś imprezkę zrobili;-)
ta zgineło pół plemienia a oni sobie z tej okazji zrobili grila , a ofiary same się pogrzebały...żal.pl
Ogolnie to moge byc jakos do 20, potem musze cos zalatwic... ale i tak pozniej wroce ;).
Wole nie bieskie jaszczury niz ciebie. Niestety musze cie zaskoczyc, mam dziewczyne..
nationa napisał ;
"Niestety musze cie zaskoczyc, mam dziewczyne.."
Taaa a imię jej Renata RĄCZKOwska :D
Widze, ze jestes bardzo skrzywdzony przez zycie. Mysl sobie co chcesz, szczerze to mam to gdzies.
Ja osobiscie nie narzekam na moje zycie "poza internetem". Ale ty dobry jestes :), widze,ze bardzo sie o nas troszczysz...
dzieki Bogu! Jak masz dobre serce to prosze cie spamuj gdzie indziej, zgoda ;)?
dobrze, to nie dyskutuj z nami. Widze, ze niepodoba cie sie takie towarzystwo wiec wskocz na inny temat ;).
co z tego jak go nie kochasz , ani on Ciebie. tak czy siak się rozejdziecie...zakochana kobnieta nie pisałaby takich głupot na forum
a na pewno nie tyle czasu. Chcesz żeby Twoj narzeczony był kimś kim nie jest... Zaplanowałaś sobie już życie , chociaż wiesz że on nie jest Twoim marzeniem , zawsze bedziesz widziała go jako tego , którego wzięłaś bo nie znalazłaś lepszego
ja posiedzę teraz jak długo będę mogła, a potem spróbuję wejść wieczorem późnym, może się uda ;-)
a propo okularków - nie zapomne widoku typa w Heliosie u mnie w mieścinie . Stał taki wk...ony z tym kartonowym pudłem a jakieś typy rzucały te okulary od niechcenia . gość wyglądał jak jakiś cieć na dorobku .;D
Szkoda mi się go zrobiło:D Wiecie co ? W heliosach dają chuj...e żarcie na seans . Tylko popcorn i jakieś chrupiące gówno o meksykańskiej nazwie .
dziękuje za Twoje poświęcenie, ciągle za mną biegasz i to samo pleciesz, jaki ty ofiarny...
sama wiesz jak jest. ZA 10 lat bedziesz żałowała...no ale co zrobić sala i zespół zaklepany ... co z tego że wam się nie układa ...jak zrobicie dziecko to się ułoży co ??
złudne nadzieje
Krzyżak69 napisał
"ja się nie śmieję bo historia isabelki jest przykra , ja jej współczuję"
Cłopie , nawet nie wiesz przez co . Przy jej traumie wyczyn psa Baltika na morzu to pikuś !
National- ja myślę, że przez tych trolli dużo osób odeszło z tematu...kiedyś było nas więcej,teraz nie da się porozmawiać...może SEZE już nie wróci...
no sama robisz z siebie ofiarę . pisałaś czy nejtiri jest w ciązy ....
na pewno nawet nie pytałaś partnera czy chce mieć dziecko...
pisałam o NEYTIRI bo to forum o Avatarze,
ale ty jesteś tak zajęty trollowaniem, że nie wiesz na jakim forum jesteś...
Mam nadzieje, ze jednak wroci. Ale to, ze duzo ludzi odeszlo to fakt... a wszytsko dzieki nic ;(.