Nie bój się , wrócą . Ich życie w realu jest tak nudne i żałosne , że za chwilę znowu się zalogują .
O ile wogóle jakieś mają :D
Jak już do mnie mówisz , to z szacunkiem , i nie przekręcaj mojego nazwiska . Chyba , że podobnie jak national , jesteś dyslektykiem .
Jak już do mnie mówisz , to z szacunkiem
Ależ ja zachowuje pełen szacunek do ciebie, a okaże jeszcze więcej tego szacunku jak zaczniesz się wypowiadać z sensem.
i nie przekręcaj mojego >>nazwiska<<
Tak,tak wiedziałem że jesteś krewnym Quarlicha.
Chyba , że podobnie jak national , jesteś dyslektykiem .
Pełen obraz twojego szacunku i kultury.
Pozdrawiam, i również proszę również wypowiadać mój NIK poprawnie.:)
Miałbym o Tobie trochę lepsze zdanie gdybyś przynajmniej raz, odgryzł się w inteligentny sposób jak mężczyzna na te prostackie zaczepki o grubasach, ale nie Ty się wolisz płaszczyć bo Izunia lubi ofiary.
Hmm... czy ty naprawde myslisz, ze zalezy mi na twoim zdaniu? Kogos kogo nawet nie znam? Kim ty jestes abym to ja staral sie o twoj zalosny szacunek? Moze i mna gardzisz, mam to gdzies. Mam takie same odczucia co do ciebie.
Ona przygarnie każdego , o ile przedtem ufarbujesz sobie dupę na niebiesko . :D
A ty idż już stąd , nie udzielaj się .
Ciepła klucho ...
Bys chociaz jakos sensownie odpowiedzial... Ale jak juz stwierdzilem to wczesniej jestes na to zbyt glupi. Panie ynteligencie
Oj... pytales sie juz ;), nie pamietasz? Poszukaj sobie. Podpowiem ci... to bylo w poprzednich tematach
Oczywiscie ;), dobrze gadasz. Widze, ze musze brac z ciebie przyklad... Podaj jakies sotrny bo widze, ze w tym obeznany jestes ;]
Nie no podaj tutaj. Moze ktos inny skorzysta? Hmm najlepiej zeby byly 3 metrowe.
Jak masz jakieś rude okularnice z zielonymi oczami to mi też wyślij. Hy hy hy hy hyyyyyy.
za malo szczegolow podales. Pamietaj, ze musza byc grube... w kocnu mowiles kiedys, ze w takich gustujesz.
Nie znalazłem, ale mam to
http://www.youtube.com/watch?v=C49msks1ZEE
mozesz się trochę poślinić :)
Mój szacunek nie ma tu nic do rzeczy, i tak nigdy nie będę go do Ciebie miał po tym jak podrywasz jakąś panienkę na publicznym forum o filmach. Waflu Ty chrupki.
Ale z ciebie pierdoła ?
Co z ciebie za facet .
Nie dziwię się że w szkole dziewczyny rzucają w ciebie ogryzkami po jabłkach .
Ale z ciebie pierdoła ?
Co z ciebie za facet .
Nie dziwię się że w szkole dziewczyny rzucają w ciebie ogryzkami po jabłkach .
+teksty o waflu
Twoja kultura poraża bez końca, niczym światło bijące od gwiazd i słońca.
Pięknie rymujesz mój hegemonie kochany,
Ciesz się, że Ty waflem nie zostałeś nazwany.