Witam! Zakończyliśmy wczoraj kolejną część tematu- Jake Sully.
Jak ktoś wyliczył była to podobno część 8- chociaż nie jestem tego taka pewna.
Usiłowałam wczoraj założyć kolejną część ale nic się nie udawało.
A więc teraz zakładam go na prośbę użytkowników.
Temat ten to rzeka- można mówić praktycznie o wszystkim, co kojarzy się z filmem ( o uczuciach i emocjach, przyrodzie i pogodzie, miłości i nienawiści, itp, itd). Zapraszam: wielbicieli tematu, starych i nowych fanów. :)
wszyscy spia ;)... tylko my tu siedzimy chyba... tzn na forum avatara ;)
Pipi nie ;)! Chce tam zostac, hyhy ;)
widzielismy! ;)
W sumie... ze nie piszemy to nie oznacza, ze nie czytamy, hyhy ;). Sobie
zerkamy czasami ;).
Nieladnie to obgadywac, hehe ;)....
O "pipi" debate prowadziliscie niedawno ;)
Piszemy jak uznamy, ze tego chcemy. Troszke, zeby sie posmiac tez ;)
No to mamy wyrównane porachunki :P
Z nas się śmiejecie,nikczemnicy my tylko chcemy zaznać trochę pandorskiej miłości :P
powiedzmy ;)
Hyhy nie tylko z was... ale tak ogolnie ;). Czasami sa tutaj smieszne
sytuacje...
yhym ;)... ostatnio sobie odkopalismy takie starsze rzeczy... ehh co wy tam
pisaliscie, hehe ;). Jakies dochodzenia itp itd...
Wlaśnie odkopaliśmy jeden z tematów..Jake Sully gdzie się zastanawialiście nad nami przez...kilka stron a krzyżak nawet chciał namierzać...nas...
Hyhy a na jaka ;)? Chociaz nie! Wiem pipi ;)... z naszego przysmaku ? ;)
Yhym... poszli sobie, hyhy ;). No tak... chodzmy skarbie ;)
Witam, jest ktoś?
Hmm:muzyka na rozpoczęcie dnia- http://www.youtube.com/watch?v=xButjfhZWVU&feature=related .
Witam!
Długo mnie nie było! Najpierw zepsuł mi się komputer, a teraz wchodzę i co widać? Zupełnie nowy Filmweb. Co nie znaczy, że lepszy. Ciężko sie tu porusza. NIe widać kto jest aktualnie zalogowany. Poza tym jakoś chyba wolniej chodzi. Ale trzeba sie jakoś przyzwyczaić. Na razie jestem.
Byłam, a teraz znowu jestem.
No właśnie. ten nowy Filmweb jest jakiś dziwny. U mnie na dodatek chodzi jak żółw.
I zauwazyłam jakąś dziwna rzecz- w momencie jak wysyłam odpowiedź to przy wszystkich avatarach pojawia sie napis on line, który potem znika. Dziwne? prawda.
To fajnie, że jesteś ;) Od kilku dni czekam aż się pojawisz, a Ty miałaś kompa zepsutego :P Faktycznie ten nowy FW jakiś dziwny, trudno go ogarnąć, no i wolno chodzi, chociaż szybciej niż 3 dni temu. A to z tym ONLINE też zauważyłem. Dali aby opcję edytuj ale tylko do 5 min :/
no chuj ja widze ale kurwa mac tera ta strona jebla na psy kurwa w chuja sie zacina dziwnie wyglada a mnie kurwa niw bylo i tak zjebali dobra strone no kurwa mac