.............straszne ;)
....................................................................
Gładko przebrnąłeś przez to pytanko :) bardzo mi się podoba.
Różnica charakterów-najprostsze sprecyzowanie wygaśnięcia uczucia (bądź najpewniej zwykłego zauroczenia)..
To głośne myślenie, nie przypisane do konkretnej osoby-tudzież do Ciebie Tanato
tak przy okazji obejrzałem Zejście 2. :) Słabsze niż jedynka. Kilka rzeczy mnie irytowało zachowanie bohaterów, ale ogólnie można było obejrzeć. :)
Ok piszmy po kolei, ale łatwo mówić-bałaganiarze z nas :))
Odpowiedziałam Ci Żabko na poprzedniej stronie :)
Też uważam,że jedynka lepsza-ale czego się spodziewać-mało jest kontynuacji, które choć podtrzymują poziom pierwszej części.
Dobrze,że pierwsze nie Maria bo to by zobowiązywało.Paulina bardziej mi się podoba.
Mam wielki bałagan i w nim się czuję bardzo dobrze.Czy u Ciebie jest porządek czy...?
W przeznaczenie nie wierzę ale wierzę w takie mądre powiedzenie-,,każdy jest kowalem swojego losu,,
Szczęściu można pomóc,ale nic nie poradzisz jak takie a nie inne jest Twoje przeznaczenie-i tak Cię w końcu dopadnie :) tak myślę, już kilka razy mnie coś takiego spotkało
napiszę tutaj. No można tu znaleźć wszystko np.
http://www.filmweb.pl/topic/1342743/ratunku.html
Żabko a Ty mi odpowiedziałeś odnośnie tej muzyki, której słuchasz?? Było to ze dwie strony temu :/ Odpisz proszę tutaj jak jeszcze pamiętasz pytanie ;P
na pytanie odpowiedziałem :) potem nawet przypomniałem o odpowiedzi :)
Z metalu głównie Sabaton, Rammstein, BloodBound, Judas Priest, CoB.. Ogólnie możesz zajrzeć na mój profil. :)
Baby nie spodoba Ci się.Powiem wam,że oprócz ciężkiego grania,które uwielbiam mam świra na punkcie klimatycznej muzy instrumentalnej.Polecam wam gorąco dwa nazwiska:Niels Peter Molvaer i Eivind Aarset-genialna muzyka.Wzorując się na tych klimatach tworzymy z kumplem coś podobnego ale brakuje nam jeszcze innych instrumentalistów.Jak kogoś z was zainteresuje chętnie użyczę nagrań,mam wszystkie.