7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822305
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Chodzę na seanse by zobaczyć ją na ekranie. Za każdym razem myślę że ona żyje. Przez 3 dni po pierwszym seansie śniła mi się w nocy. Co na to moja dziewczyna? Na szczęście nie wie. W czasie imprezy z kumplami z mojego roku studiów gadaliśmy o Neytiri chyba przez całe 2 godziny. Ile jeszcze czekać na te DVD? Ja chcę się z nią spotkać już teraz, ale trochę szkoda tyle kasy płacić za seanse kolejne...
Gdyby przynajmniej co 10ta dziewczyna miała cechy Neytiri. Co mi się w niej podoba? Siła, wojowniczość, drapieżność a zarazem ta delikatoność, wrażliwość i dobroć. jak sobie przypomnę te wielkie żywe oczy i delikatny uśmiech.

Jewelz

http://static.reelmovienews.com/images/gallery/neytiri-in-action_517x291.jpg

normalnie opryskałem monitor ;))) ;D

Jewelz

Super zdjęcie, ona jest piękna.

Jewelz

Nie pisz tutaj o swoich fantazjach seksualnych.

użytkownik usunięty
Jewelz

coś specjalnego: http://www.facebook.com/group.php?gid=250999813474&ref=share&_fb_noscript=1

ocenił(a) film na 6
slan1975

.wiesz, w Indiach w niektórych rejonach praktykuje się śluby ludzi ze zwierzętami.. nie są to Naavi ale jak ktoś ma parcie na koty... ;)

użytkownik usunięty
diana6echo

Japończyk wziął ślub z wirtualną postacią.

ocenił(a) film na 6

oni ogólnie są inni oO..

użytkownik usunięty
moja_neytiri69

Coś specjalnie dla was fanatycy:

http://img251.imageshack.us/img251/1989/neytiri2.jpg

http://img43.imageshack.us/img43/3175/neytiri3.jpg

ocenił(a) film na 9

niech zrobią jakiś serial z udziałem Neytiri, i niech ma więcej odcinków niż Moda na Sukces

Wygląda jak dla mnie jak kawał zmrożonego mięsa.. Musze za Photoshopa sie zabrać i zobaczyć jak będzie wyglądała nie niebiesko:D
Ciekawe czy wtedy będzie się podobać...
Myślę że to o kolor jej tylko chodzi.

koczot

Jest w innym kolorze:]
Trochę dziwna no ale zawsze komuś może się spodobać...

http://img688.imageshack.us/img688/6138/87568413.jpg

koczot

Ja wolę pierwowzór na niebiesko. :)

martwakiszka

pewnie:) Bo niebieski jest ładniejszy niż hmmm pinki;)

koczot

Niebieski uspokaja :)

ocenił(a) film na 10
moja_neytiri69

łał ,ale rozmowa się zrobiła ;) Wszyscy na Neytiri! (haha) :DD

sharp77

Ciekawa postać. Ja bym powiedział nawet że wydaje się być pierwszoplanową.

ocenił(a) film na 10
sharp77

wedlug twojego rozumowania caly ten film to opowiesc o zoofilu

sharp77

To nie niebieski kot lecz kobieta z krwi i kosci. Wszystkie cechy charakteru i wiekszość cech wyglądu są ludzikie. To że jest niebieska, ma ogon, kocie oczy i uszy mało zmienia postać rzeczy.

moja_neytiri69

jest też moim ideałem. Chętnie bym przeniósł się w świat Camerona zeby ją spotkać. Miejmy nadzieję ze za jakiś czas wirtualna rzeczywistosć będzie na wyciągnięcie ręki tak jak laptop.

ocenił(a) film na 10
martwakiszka

Ludzie nie wiem czy wiecie ale wszystkie cechy, mimika twarzy są żywej kobiety na którą nałożono wygląd na'vi to samo z jakiem , większość kobiet mogła by zagrać taką neytiri jeśliby nałożyć na nią jej wygląd.

ocenił(a) film na 10
moja_neytiri69

Dla mnie ona sie bardzo podoba! :D

DAKAGUnit

neytiri ma prawo podobać się facetom. Nie jedna kobieta chciałaby mieć taką sylwetkę :)

neytiriclub

I wzrost;) 3 metry:) cięzko jakieś ciuchy kupić..

moja_neytiri69

Gustuję w nieco szerszych w biodrach i klatce piersiowej kobietach, więc to ideał dla mnie nie jest.
Jednak podoba mi się po prostu.

moja_neytiri69

Fajna postać, bardzo fajnie zaanimowana, mimika twarzy itp. Wydaje się dość naturalna.

ocenił(a) film na 10
moja_neytiri69

Jest proste lekarstwo na wyjście z tego chorego, psychicznego stanu zauroczenia Neytiri. Wystarczy zwykły kontakt (nawet wzrokowy) z ziemską kobietą.
Ja po wyjściu z kina miałem ją (Neytiri) przed oczami ale jak wszedłem do baru i wlepiłem wzrok w dekolty ponętnych barmanek za ladą to Neytiri szybko wyparowała mi z głowy:)
I już nie w głowie były mi 3-metrowe, niebieskie i z ogonami kobiety Na'vi.
A cechy Neytiri?
Szukajcie a znajdziecie....

moja_neytiri69

Fajna jest aczkolwiek Jake lepszy :)

użytkownik usunięty
moja_neytiri69

NAJBARDZIEJ zafascynowal mnie jej wspaniały ogon

ogon? :) dlaczego?

ocenił(a) film na 10
szeptmaja

Freud się kłania...

A tak poza tym jak widzę takie wątki, to aż się prosi aby wkleić ten link:

http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/g/a/2009/12/26/notes122609.DTL

doktorno

star gate continuum?

ocenił(a) film na 10
szeptmaja

Kobieta bez ogona to jak żołnierz bez karabinu!

użytkownik usunięty
loon

i co jeszcze :D

ocenił(a) film na 10
moja_neytiri69

Neytiri? :) hm jak dla mnie też jest ideałem kobiety...powaga, co z tego ze jest fikcyjna, niebieska i ma ponad 2 metry wzrostu ;P właśnie czasami "wady" są dla niektórych zaletami ;)

dziki_kulas

ideały polegają na tym że nie istenieję, więc są fikcyjne :)

ocenił(a) film na 10
dziki_kulas

Popieram :) Neytiri jest super, ma sporo cech ideału.

użytkownik usunięty
moja_neytiri69

Dla fanatyków:

http://img525.imageshack.us/img525/3505/humor345.jpg

moja_neytiri69

Ludzie opamiętajcie się trochę bo to co się dzieje przebija już wszystko. Rozumiem że można polubić Neytiri, podziwiać jej charakter, ale żeby zaraz zakochiwać się w niej, a już największym przegięciem jest to że niektórzy mają realne dziewczyny, mówią im, że je kochają i że są super, a jednoczśnie w myślach zdradzają je z Neytiri. Moim zdaniem takie coś jest po prostu chore, tak samo jak obiekty zbiorowej erotycznej fascynacji niektórych ludzi. Faceci kochają się w kosmitkach a dziewczyny w wampirach.

I jak tu nie pić?

użytkownik usunięty
ObiWanKenobi444

''Faceci kochają się w kosmitkach a dziewczyny w wampirach. ''

Kobiety są przecież z Wenus :)

użytkownik usunięty

pedały kochają się w kosmitkach, dziwki w wampirach...

użytkownik usunięty

dzieciaki powinny mieć testy o dopuszczenie do używania internetu.

Smutne to wszystko jakieś takie, nie? Chyba przestanę wchodzić na tą stronę bo jakoś tak źle na mnie wpływa...

ocenił(a) film na 8

Pedały w kosmitkach, kosmitki to płeć żeńska. Hmmm... Zawsze myślałem, że pedał to znaczy co innego.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
moja_neytiri69

Twoj ideał a ona musiała by kucać abyś chociaż jej minetę zrobił...ideał jak się patrzy... przy jej gabratyach nie powiedziałbyś że jest ciasna

ocenił(a) film na 10
moja_neytiri69

Mi także Ona bardzo się podoba.
Nie wiem czemu, ale ma to coś.
Język ciała, uśmiech, oczy, ciało - pewnie po trochu z każdego przez co w 100% mi się podoba.

Jak dla mnie jest to idealna kobieta, choć dziwię się że to piszę, chyba dalej jestem zauroczony w filmie jak i całej jej postaci, choć mam 18 lat. :)

Hector_

jesteś prawiczkiem ?? miałeś kiedyś dziewczynę ?? mama cię jeszcze karmi?? Zacznij żyć , potem opowiadaj pierdoły.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
moja_neytiri69

skoro tu wgl weszliscie to kazdemu kto dodal tu jakis komentarz neytiri sie podobala... mi sie podobala nawet z wygladu :]

moja_neytiri69

Pytanie do was drodzy mężczyźni. Która kobieta bardziej wam się podoba. Neytiri czy Doda?