7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822305
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Chodzę na seanse by zobaczyć ją na ekranie. Za każdym razem myślę że ona żyje. Przez 3 dni po pierwszym seansie śniła mi się w nocy. Co na to moja dziewczyna? Na szczęście nie wie. W czasie imprezy z kumplami z mojego roku studiów gadaliśmy o Neytiri chyba przez całe 2 godziny. Ile jeszcze czekać na te DVD? Ja chcę się z nią spotkać już teraz, ale trochę szkoda tyle kasy płacić za seanse kolejne...
Gdyby przynajmniej co 10ta dziewczyna miała cechy Neytiri. Co mi się w niej podoba? Siła, wojowniczość, drapieżność a zarazem ta delikatoność, wrażliwość i dobroć. jak sobie przypomnę te wielkie żywe oczy i delikatny uśmiech.

Śmieje się z was jak każdy normalny człowiek, który nie spędza większości swojego życia przed monitorem jarając się 3 metrową smerfetką. Macie po 15 lat? Aaa i zaraz pewnie wylecicie z pseudo-intelektualnym shitem, a prawda jest tylko jedna... jesteście głupi

użytkownik usunięty
BarEET

Nie masz pojęcia z kim piszesz i oceniasz ludzi po jednym poście? Jesteś ograniczonym, śmiesznym wręcz dla mnie bucem. Z jakiego powodu mnie obraziłeś? Na żywo byś podskoczył? Otóż cię rozczaruję, mam ponad 25 lat, 2 metry i biegle posługuję się bronią białą, a palną się uczę. Na drugi raz zastanów się do kogo piszesz, a tym bardziej kogo obrażasz. Zapraszam na Grunwald, okrągła rocznica bitwy, zobaczymy czy taki mocny i sprawny jesteś.

Rozmawiamy o zachwycie nad Neytiri, nie obchodzi mnie kim jesteś i co robisz, ale co o niej sądzisz... udowodniłeś właśnie jak sam ograniczony jesteś

użytkownik usunięty
BarEET

Ty jesteś ograniczony człowieku. Pokaż mi post gdzie pisałem że ją pożądam itp. To że wypowiadam się w tym temacie nie świadczy o tym co wskazuje tytuł tematu: ''moim ideałem kobiety''.

ocenił(a) film na 6

Owszem, podskoczyłby, bo ma 2.10 wzrostu, 23 lata i trenuje wschodnie sztuki walki od dzieciństwa. A z palnej ja bym Cię ustrzeliła, zanim byś dobył "białego" scyzoryka;] Pan groźny spod Grunwaldu się odezwał! Siedzisz w średniowieczu, to jakim cudem umiesz obsłużyć komputer? Cwaniak w necie, cipa w świecie.

Cesare

Straszysz ludzi prze internet, tylko tyle potrafisz zamiast zalać mnie falą kontrargumentów? Przekonaj mnie, że warto się jarać tą niebieską maszkarą? Pobijesz każdego kto Cie obrazi?? Wolność słowa człeku ze średniowiecza!

BarEET

i tym subtelnym akcentem kończe udzielanie się w tym temacie. Co miałem do powiedzenia to powiedziałem... Głupota i tyle...

użytkownik usunięty
BarEET

Nie moje głupota lecz twoja. Jesli ją miałeś na myśli to słusznie zrobiłeś.
Jak masz czelność pisać mi o kontrargumentach? Dałeś mi coś powiedzieć? Nie. Po prostu mnie najzwyczajniej w swiecie wyzwałeś, więc ja cię ostrzegłem że na żywo byś na to nie miał odwagi. Korzystasz z anonimowości internetu, by ludzi obrazić nie mając powodu. Gdybyś mnie mijał na ulicy nie usłyszałbym nawet takiego zdania w moim kierunku.
Jak twoja ''koleżanka'', która się za tobą wstawiła mogę napisać o tobie: ''cwaniak w necie, cipa w świecie''.

użytkownik usunięty

Zasłanianie się za kobietą, tym bardziej na forum uważam za kompletnie żałosne.

użytkownik usunięty
Cesare

Dziewczynko nie wtrącaj się. Zostałem przez jakiegoś gościa wciągnięty w dyskusję, w której mnie obraził, a Ty jeszcze do mnie wyskakujesz kolejna. Jaki ze mnie cwaniak skoro wy mnie zaatakowaliście? To nie ja pajacuję.

''A z palnej ja bym Cię ustrzeliła, zanim byś dobył "białego" scyzoryka;]''

Się uczę strzelać z muszkietu XVIII-wiecznego, co nie jest tak proste jak strzał ze współczesnej broni. Gdybyś umiała się nią posługiwać to moja celność przy starszej broni dyskwalifikuje cię od razu. Broń wtedy nie była tak celna jak teraz. Gdyby dać przeciętnemu muszkieterowi piechoty liniowej współczesną broń myśliwską byłby wspaniałym snajperem.
Jeśli nawet trenowałaś na jakiejś strzelnicy nie porównuj się do mnie.

''Cwaniak w necie, cipa w świecie.''

W świecie sobie radzę jako grafik, modeller 3d, rekonstruktor historyczny plus zawód jaki nabyłem na studiach.

Dziecko neo, jakie ty masz osiągnięcia by w ten sposób pyskować?

Takie bzdury to i ja mogę na Swój temat pisać . Dodaj jeszcze , że pewnie twoja rodzina w Sejmie siedzi i ustawy wymyśla . Heh , nie ma to jak leczenie kompleksów na forum :D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Co tobą przemawia, zazdrość? Słyszysz, że ktoś może mieć ciekawsze życie niż ty musi to oznaczać leczenie kompleksów? Niech do ciebie dojdzie że są ludzie, którzy oprócz komputera robią coś więcej. Udowadniać jakiemuś dzieciakowi w necie nic nie będę. Kto mnie zna ten mnie zna. Pogłówkował byś to znalazłbyś moje zdjęcia z rekonstrukcji bitew lub prace graficzne w necie. Tyle w temacie.

ocenił(a) film na 9
BarEET

Śmieszy mnie ta dyskusja:/.... zresztą to nawet trudno nazwać dyskusją, nie jestem NERDEM, mam życie osobiste pewnie bogatsze niż 3/4 z was mam 25 lat a jednak ona mi się podoba tak samo jak wiele innych fikcyjnych postaci i tylko dlatego ze jest cudnie zrobiona i tyle ale nadal wiem ze to fikcja wiec nie podniecam się tym a to ze faceci oszaleli na jej punkcie hmmm sama się trochę nie dziwie jak patrze na niektóre szare i nudne dziewczyny bez charakteru jakie chodzą po ulicach może to wskazówka żeby troszkę zmienić swoje zachowanie i nie mówię tu wcale o bieganiu z łukiem i strzałą wymalowana na niebiesko z ogonem tylko o sposób bycia:), ale to oczywiście tylko moje zdanie. Nie bądźmy tacy dosłowni bo wtedy wszystko traci na wartości.

ocenił(a) film na 10
karola3181

tylko wlasnie oto "nam" chodzi. Jestesmy zachwyceni jej wartosciami.

użytkownik usunięty
karola3181

Mam nadzieję ze nie odnosiłaś się do mojego posta. Ciężko się połapać w tym drzewku bo się rozbudowało. :)

ocenił(a) film na 9

mhh nie moja odpowiedz jest do kogoś kto jest zbyt małostkowy i dosłowny, mam wrażenie ze główny wątek forum został zagubiony, nie wiem po co te kłótnie jak się nie podoba to trudno po co się kłócić:)

użytkownik usunięty
karola3181

Hmm... To był główny wątek? :)
Ale dopóki się kłócą jest niezła zabawa. :)
A do tego, kogo obchodzi temat?

ocenił(a) film na 9

tak to jest tak zabawne jak moda na sukces, a co do postu o pannach z tipsami palących papieroski przy -15 w krótkich kurteczkach trzęsąc sie z zimna to u mnie jest dokładnie to samo, część kobiet niestety dawno zapomniała co to znaczy mieć klasę, smutne to ale prawdziwe.

użytkownik usunięty
karola3181

Mnie po prostu zaatakował bez powodu tamten gość, a zanim wstawiła się jego znajoma, co było dość dziecinne. :)

Ty, królu Asyryjski od siedmiu boleści ( swoja drogą Asyryjczycy to pierdoły , Mongołowie byli lepsi ) ty się tym swoim niby mega wypasionym życiem nie chwal - normalnie 90 proc. ludzi na forum ci zazdrości - "ten to ma życie".

Jakby było jak mowisz , to byś tutaj po 14 godzin na dobę nie siedział .

Kogo ty robisz w konia ?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Wysłałem Ci moją pracę jakbyś geniuszu nie zauważył. Zauważ że pisałem o tym że robię w grafice. Niech ci to da do myślenia, że w momencie kiedy ładuje się model ja piszę na forum.

użytkownik usunięty

Siedzę na forum zazwyczaj 3 razy w tygodniu kiedy jestem w domu, w weekendy mnie zazwyczaj nie ma, jeżdżę na rekonstrukcje po Polsce lub za granicę.

MilesQuaritch

I czemu mi zarzucasz że mam mało ciekawe życie ? Nawet mnie nie znasz .

Moje życie jest ciekawe i nie nudzę się w nim . Tyle że w dojrzały sposób nie chwalę się tym na forum . I nie kłamię .

25 lat ? Heh dobre . W takim razie Juzio wyjdż z piaskownicy i przestań robić w majty . Czas dorosnąć .

Już sam fakt że mogę tu wejść i pocisnąć polewę z takich jak ty typów sprawia , że życie nabiera rumieńców :D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

''I czemu mi zarzucasz że mam mało ciekawe życie ? Nawet mnie nie znasz . ''

Usłyszłem to od ciebie.

''Moje życie jest ciekawe i nie nudzę się w nim . Tyle że w dojrzały sposób nie chwalę się tym na forum . I nie kłamię .
''

Co teraz robisz? Piszesz o tym bo ci coś zarzuciłem. Tak samo ty zarzuciłeś bez powodu mi. Zrobiłem to po to byś spojrzał obiektywnie kiedy tobie coś ktoś wmawia.

''Już sam fakt że mogę tu wejść i pocisnąć polewę z takich jak ty typów sprawia , że życie nabiera rumieńców :D''

Polewę? Niezłe wytłumaczenie zazdrości.

ocenił(a) film na 10

Jest mi bardzo przykro bo ludzie z tego filmu jak zawsze wyciągają największą bzdurę i ją lansują
Z tą cała neytiri jest tak jak z premierą ciacha dużo szumu o nic.
wiem żę stają wam na jej widok,że się ślinicie i marzycie żeby ją posunąć oczywiście nie wszystcy bo ci którzy
zachowali zdrowy rozsądek cieszę się jeśli tacy tu są, że nie wprowadził w was się obłęd
bo jeśli wy macie odpał na punkcie wytworu lepszego komputera to jakie macie mniemania o normalnych
kobietach pewnie chcielibyście aby angelina jolie miała 3 metry była niebieska i jej uśmiech był jak dwa razy u
julii roberts i była jak to mówicie dzika.jeśli podnecają was takie kobiety to w dżungli amazonki żyją
wojownicze plemiona i są tam wojownicze kobiety tyle że nie podniecą was bo nie są 3 metrowymi niebieskimi
kotami.
ja proponuję wszystkim wizytę u pobliskiego lekarza i sprawdzenie stanu psychicznego bo jeśli podniecają
was te koty a szczególnie ta kocica to strach się bać jakie emocje sprawi u was wersja ze stosunkiem

ocenił(a) film na 10
moja_neytiri69

Jako kobieta mogę stwierdzić,, że NEYTIRI była wyzbyta wszelkiej wulgarności, jaką ma wiele dzisiejszych kobiet. Np. u mnie na uczelni...

co tylko nie wchodzę do uczelni na schodach stoją wielkie damy z papierosem między tipsami, trzęsą się na mrozie ale kopcą....do tego ciągle przeklinają, co drugie słowo to ku....a.

Neytiri jak ślicznie wyglądała z tym żółtym kwiatkiem we włosach. Mało która kobieta dziś tak się czesze, a to przecież bardzo kobiece.

Nie dziwię się więc, że wam zawróciła w głowie.

Ale....

lepszy jest Jake ;-)

ocenił(a) film na 10
Isabelka

w sumie jeśli podnieca was jej wojowniczość to zapewne miles quaritch też was podnieca

ocenił(a) film na 10
BigDadddy

tutaj nie chodzi o sama wojowniczosc,a o ogolna posatc Neytiri.

BigDadddy

Zazdrości ? Człowieku o czym ty gadasz ?
Nawet jezeli to co napisałeś jest prawdą , to nie są to jakieś szczególnie unikatowe zajecia i wstrząsające hobby . Na coś takiego kady sobie może już dzisiaj pozwolić .

Myślałem że napiszesz że uwielbiasz polowania na safari i skoki na spadochronie . ale to ? Phi , cóż za brak dystansu do siebie samego .

Pokory Ci synku trzeba , pokory .

Grafik 3 D ? To słowo pewnie usłyszałeś właśnie po premiere w/w filmu .

Rekonstrukcja bitew ?
Stary ja sam byłem statystą w bitwie napoleońsko - pruskiej nad Kaczawą z 1813 r. w miejscowości Warmątowice na Dolnym Sląsku , gdzie niegdyś co dwa lata organizowany był biwak historyczny . I co ? Oryginalny być chciałeś ?

A po jakich studiach jesteś ?

I jeszcze jedno - chwaląc się tym na forum sam obnażasz swoją pustotę . Bo i tak prawie nikt Ci nie wierzy i nie trzeba mieć jakichś snobistycznych rozrywek aby uważać że życie jest "ciekawe" .

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

nie rozumiem... to bylo do mnie ? .

national

Nie , do tego całego - jak mu tam - Luisa Assurbanipala .

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

''Zazdrości ? Człowieku o czym ty gadasz ?
Nawet jezeli to co napisałeś jest prawdą , to nie są to jakieś szczególnie unikatowe zajecia i wstrząsające hobby . Na coś takiego kady sobie może już dzisiaj pozwolić .''

Hobby nie musi być wstrząsające, liczy się pasja. Unikatowe to jednak jest. Jest sporo grup napoleońskich, XV wiek i II wojna światowa. W hoplitów bawimy się wyłącznie ja i kilku facetów z Polski. Trzeba jeździć do Grecji lub Niemiec by trochę powalczyć w szyku. W Polsce dopiero staramy się rozwinąć tą grupę. Robimy też grupę z wojny północnej w połączeniu ze Szwedami i Rsojanami, którzy z 10 lat już tym się zajmują. Nie jest to hobby tanie, więc nie każdy może sobie pozwolić. Uzbrojenie ochronne, broń biała lub palna to jednak wydatek jest. Poszukaj sobie cen płatnerzy w necie.

''Rekonstrukcja bitew ?
Stary ja sam byłem statystą w bitwie napoleońsko - pruskiej nad Kaczawą z 1813 r. w miejscowości Warmątowice na Dolnym Sląsku , gdzie niegdyś co dwa lata organizowany był biwak historyczny . I co ? Oryginalny być chciałeś ? ''

Co innego stać a walczyć. Nie chodzi o same pokazywanie bitwy lecz odtwórstwo dosłowne. Marsz w sandałach z bagażami na plecach i uzbrojeniem całą noc, nauka szermierki i szybkiego strzelania z muszkietu. Nauka zasad, musztry, kodeksu. Bitwy to mała część tego hobby.

''Grafik 3 D ? To słowo pewnie usłyszałeś właśnie po premiere w/w filmu''

mało ważący model 3d do gry, zrobiłem jak zaczynałem 6 lat temu kiedy nikt o Avatarze nie słyszał:
http://img33.imageshack.us/img33/9017/14vikinglegendary.jpg

2d promo:
http://img3.imageshack.us/img3/5088/prussiao.jpg

Teraz robię modele statków wojennych do gry strategicznej, która ukaże się w przyszłym roku

''I jeszcze jedno - chwaląc się tym na forum sam obnażasz swoją pustotę . Bo i tak prawie nikt Ci nie wierzy i nie trzeba mieć jakichś snobistycznych rozrywek aby uważać że życie jest "ciekawe" .''

Ty zacząłeś.
Nie chwalę się. Piszę w różnych miejscach o tym aby zwerbować kogoś do grupy z wojny północnej lub hoplitów greckich. Ludzi chętnych byłoby sporo lecz nie każdy wie że czymś takim ludzie się zajmują. Taka mała reklama. Przez naszą klasę znaleźliśmy nawet paru hobbistów.

użytkownik usunięty

oO

O mamo... Widzę, że na forum avatara poziom narcyzmu i głupoty niektórych użytkowników się pogłębia. Szkoda, szkoda...

użytkownik usunięty

Kupiłeś już tą torbę z filmu Ja Robot żeby być jak Will Smith? :)

użytkownik usunięty

Sprostowanie: Jestem Legendą.

użytkownik usunięty

"tę" nie "tą" :) I nie, ale kupiłem tę z 9 Wrót bo bardziej mi się spodobała.
A Ty jak? Poudawałaś ostatnio przed kimś grafika, żeby podwyższyć sobie samoocenę? Czy robisz to tylko na forum bo tak łatwiej pokozaczyć? :)

użytkownik usunięty

Nie rozumiem czemu ciągle się czepiasz mnie przy dosłownie każdej wypowiedzi. Najdziwniejsze są twoje zarzuty kątem mojego życia osobistego, tym bardziej wróżenie na podstawie mojego zdjęcia o moich związkach :) Czy ty nie masz nic ciekawszego do roboty? Czy jesteś może tym podejrzliwym mężem mojej sąsiadki?

''Poudawałaś ostatnio przed kimś grafika, żeby podwyższyć sobie samoocenę?''

Nie będę Ci się tłumaczył. Skoro myślisz że każdy z kim piszesz nie może być grafikiem twój pech. Nie mogę się reklamować komercyjnie i tytułów gier za które mi płacą. Niekomercyjne mogę tutaj wklejać.

http://alextaldren.wordpress.com/2007/05/10/rome-total-war-gets-another-thermopy lae-map/

''Poudawałaś ostatnio przed kimś grafika, żeby podwyższyć sobie samoocenę?''

Z reguły do ludzi za pośrednictwem internetu piszą właśnie osoby o niskiej samoocenie. Jeśli tak nie jest to wytłumacz mi dlaczego przy każdej mojej wypowiedzi o filmie musisz się mnie czepiać, a nie mając odpowiednich argumentów stosować argumentum ad personam? Wiesz o jaki temat chodzi.

ocenił(a) film na 10

"Skoro myślisz że każdy z kim piszesz nie może być grafikiem twój pech. "

Oj pech. Ja też jestem grafikiem. :D

użytkownik usunięty
LukeR87

Wiem. :) Pamiętam jak zrobiłeś avatar Vito Corleone. :)

ocenił(a) film na 10
LukeR87

kurcze zaraz złapię jakiś kompleks, bo ja nawet koło porządnego grafika nie stałam:)

użytkownik usunięty

"Nie będę Ci się tłumaczył. Skoro myślisz że każdy z kim piszesz nie może być grafikiem twój pech" Uwielbiam ludzi, którzy tworząc coś amatorsko tytułują się jak profesjonaliści. To jak ta ostatnia moda na nastolatki, którym rodzice kupują aparaty fotograficzne na urodziny i te (dziewczynki) robiąc zdjęcia i wklejając je na digarta czy bloga tytułują się fotografami...
Jestem studentem na ASP (wydział... o ironio... grafiki) i w życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby mówić tak o sobie bo wiem jak gigantyczną pracę trzeba włożyć w to żeby sobie zasłużyć na taki tytuł. No ale widać czasy się zmieniają i byle gówniarz może być kim chce.

"Jeśli tak nie jest to wytłumacz mi dlaczego przy każdej mojej wypowiedzi o filmie musisz się mnie czepiać, a nie mając odpowiednich argumentów stosować argumentum ad personam? Wiesz o jaki temat chodzi." Ponieważ irytuje mnie to jak niski poziom prezentujesz swoimi wypowiedziami. Np. właśnie ten temat kilka stron wcześniej kiedy tak skromnie mówiłeś jaki to jesteś świetny. Widzisz, jestem uczulony, a może nawet przeczulony na tego typu zachowania. Jesteś sztywny jakbyś miał kij w tyłku i jak już pisałem sto razy, nie dopuszczasz do siebie tego, że możesz się mylić. Ah... No jeślibyś chciał np. napisać że "jestem mocny tylko przez internet" to wpadnij do mojego miasta śmiało. Chętnie powiem Ci dokładnie to samo prosto w twarz:) (no nie prosto, bo skoro taki z Ciebie dwu metrowy byk to będę mówił z nieco niższej perspektywy;))

użytkownik usunięty

''Jestem studentem na ASP (wydział... o ironio... grafiki) i w życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby mówić tak o sobie bo wiem jak gigantyczną pracę trzeba włożyć w to żeby sobie zasłużyć na taki tytuł.''

Czy ja coś mówię o sobie? Wywyższam się? Jakbyś nie zauważył to unikam konkretnych wypowiedzi czym się konkretnie zajmuję a pokazałem moje prace sprzed kilku lat. Ani razu nie podałem żadnych konkretów, napomknąłem jedynie że pracuję nad modelami statków do gry strategicznej znanego producenta gier. Nie napisałem tego dla chwały i jakiegoś zasłużenia, lecz jako fakt gdy ktoś mi coś twierdził że się na tym nie znam.
Co z tego że studiujesz na ASP? Znam świetnych grafików i artystów zarówno po ASP jak i nie, w tym człowieka którego pewnie kojarzysz. Żaden z nich nie napisałby w ten sposób co ty. Wszystko wyolbrzymiasz i czytasz to co chcesz przeczytać. Gdzie ja przypisałem sobie jakiś tytuł? Stwierdzenie że jest się grafikiem to coś normalnego.

''No ale widać czasy się zmieniają i byle gówniarz może być kim chce. ''

Studiujesz zaocznie? Jeśli jesteś jeszcze na dziennych to nazywanie mnie gówniarzem w stosunku do siebie jest całkowicie nie na miejscu.

''Ponieważ irytuje mnie to jak niski poziom prezentujesz swoimi wypowiedziami.''

Wypowiedzi niskie poziomem można znaleźć u ciebie. Nie mając argumentów atakujesz moją osobę (tzw. argumentum ad personam, pisałem ten zwrot kilka razy jednak się nie ustosunkowałeś wnioskuję że nie zrozumiałeś co mam na myśli). Gdy pisałem argumenty o filmie, ty podawałaś swoje. Ja zaznaczałem za każdym że to moja opinia, ty z kolei swoją traktowałeś jako fakt m.in. o Dystrykcie 9, a była to twoja mocno subiektywna opinia. Gdy nie miałeś już argumentów zacząłeś atakować mnie np. za wstawienie zdjęcia, ocenianie czym mam dziewczynę. Czy to nie jest niski poziom? Ja ani razu nie ustosunkowałem się do twojego życia. Ty mnie całkowicie nie znając wypisujesz o mnie oceny wyssane z palca zamiast argumenty na temat filmu. Taki poziom to ja pamiętam co najwyżej z 6-8 klasy szkoły podstawowej - nie masz argumentów zaatakuj osobiście współrozmówcę.

'' Np. właśnie ten temat kilka stron wcześniej kiedy tak skromnie mówiłeś jaki to jesteś świetny.''

Przypomnę ci inny temat który wyglądał tak:
Ja: to moja opinia, jest w dużym stopniu subiektywna
Ty: moja opinia jest obiektywna, wiem że mam rację.
Ja: Możesz się mylić.
Ty: Nie mogę, bo się nie mylę. :)
To ty próbujesz usilnie zrobić z siebie ''świetnego równiachę'' pod pozorem pokazania że ktoś inny (padło na mnie) nie jest ''świetny''.

''Widzisz, jestem uczulony, a może nawet przeczulony na tego typu zachowania. ''

Przeczulony. Wyolbrzymiasz. Nie znasz mnie w życiu osobistym by stwierdzać tyle niepotrzebnych cech u mnie.

''Jesteś sztywny jakbyś miał kij w tyłku i jak już pisałem sto razy, nie dopuszczasz do siebie tego, że możesz się mylić. ''

Widzisz u mnie igłę a belki w swoim oku nie widzisz. Nie oceniam siebie sam, lecz moi przyjaciele i znajomi ostatnią cechą jaką mogliby u mnie znaleźć byłaby sztywność.
Ja przyznaję że moje opinie są oparte wyłącznie na moich indywidualnych odczuciach a ty za każdym razem piszesz że racja jest twoja. Parę razy pisałem: mozesz się mylić, a ty: wiem że się nie mylę. Dziwi mnie to że zarzucasz to mi co u ciebie jest mocno widoczne.

''Ah... No jeślibyś chciał np. napisać że "jestem mocny tylko przez internet" to wpadnij do mojego miasta śmiało. Chętnie powiem Ci dokładnie to samo prosto w twarz:) (no nie prosto, bo skoro taki z Ciebie dwu metrowy byk to będę mówił z nieco niższej perspektywy;))''

Powiedz gdzie mieszkasz? Specjalnie jechał nie będę ze względu na czas, którego każdemu ostatnio brakuje. Przy okazji możemy się spotkać. Jestem dość otwartym człowiekiem że może nawet byśmy piwo wypili i zwerbowałbym cię do regimentu lub falangi.

użytkownik usunięty

Nie śmiećmy tutaj. Ludzie chcą gadać o Neytiri.

Moje GG: 184970

Chcesz odpisać to zapraszam tam. Nie chcę tutaj dłużej offtopować.

ocenił(a) film na 7
moja_neytiri69

a mnie się tak spodobała że postanowiłam stworzyć tę postać w simsach

ocenił(a) film na 10
moja_neytiri69

Neytiri podoba się mężczyznom, gdyż takich kobiet to już bardzo mało zostało na tym świecie, na wymarciu są można powiedzieć...mówię obiektywnie...

ocenił(a) film na 10
Isabelka

"gdyż takich kobiet to już bardzo mało zostało na tym świecie"

Obawiam się że od zawsze był niedobór takich kobiet :) Chociaż myślę sobie że dawno temu to byłby jeszcze większy problem by znaleźć taką kobietę jak Neytiri.

ocenił(a) film na 10
loon

w sumie zgadzam się ;-)

Również, niestety tyczy się to mężczyzn, takich jak Jake Sully ;-)Niestety ;-(

ocenił(a) film na 3
moja_neytiri69

Doszedłem do wniosku że filmem zachwycają się słabe i aspołeczne jednostki. Zazwyczaj takie które prowadzą szare życie i dobrze im sobie wyobrazić jakiś utopijny świat. To świadczy o słabości emocjonalnej i niepewności wśród ludzi.
Podobnie jak ten kaleka z filmu, który zdradza rasę by chodzić na nogach i mieć kobietę kosmitkę (bo ziemskie nie były nim zainteresowane przez ''tuning'') fani Avatara to osoby będące kalekami mentalnymi, które marzą by otrzymać takiego Avatara dla siebie. Nie mogą, więc chodzą do kina. :)

ocenił(a) film na 1
Alex_Tyler

jannek1990 - muszę przyznać, że bardzo dobry komentarz ^^

ocenił(a) film na 3
Alexia_4

Ciesze się ze mam rację :) dzięki ;***