25 grudnia minie rok od polskiej premiery avka! :] to dzień w którym ujrzałem tą piękną istotę, i chyba się zakochałem.
http://plantum.w.interii.pl/grafika/ney_nip.jpg
cameron jako pierwszy stworzył coś co tak doskonale mi przypasowało. zdaje się jakbym czekał na taki film od dawna. wiele scen lubię oglądać wciąż i wciąż, ponieważ są zaskakująco wspaniałe.
Не с сегодняшнего дня
Не с этого момента
Я дышу, я живу
Я просыпаюсь от сна
Я являюсь жертвой хищников
Вы воин, солдат нации
Борьба, убивать, уничтожать
Построить империю на почве ненависти
Не с сегодняшнего дня
Не с этого момента
Вы хищника.
Игорь Робиеньски.
Nie zdołałem znaleźć całości :/
pono ci się podoba? eeee
lubisz chłopców?
okej, nic do ciebie nie mam, jestem tolerancyjny.....
?
http://www.youtube.com/watch?v=-gHZXbhIWv4
Ta blachara co wyje mi się podoba np.
ale to kwestia gustu.
Wo hen jiaoao zhongguo, Dan wo bu zhichi gongchan zhuyi.
Wo hen zihao wo shi shui.
Wo hen zi zhongguo.
Czytałeś jego posty? Żaden polak nie jest na tyle poyebany,
to musi być chińczyk......
A skąd wiesz, że Huang nie miał na myśli dwóch głów? ; )
Intencje autora nigdy nie są do końca znane : PP
Chcesz czy nie sam tez jesteś "Polaczkiem", a z drugiej strony co ci przeszkadza w byciu Polakiem, po za tym że się ośmieszamy ze strony moherów, i władzy rządzącej, nie widzę tu żadnego wstydu, bądź czegoś śmiesznego/?...
"Chcesz czy nie sam tez jesteś "Polaczkiem"
Mylisz się.
"a z drugiej strony co ci przeszkadza w byciu Polakiem"
Polaczek a polak to spora różnica.
" Polaczek a polak to spora różnica. "
To za granicą tak wymyślili, bo zazwyczaj jak nasi rodacy gdzieś wyjeżdżają to za bardzo popisują się swoim obyciem i kulturą...
"bardzo popisują się swoim obyciem i kulturą... "
tak - począwszy od niecenzuralnego ,wulgarnego słownictwa ,poprzez plucie na chodniki i mury ,aż do oddawania moczu - na mur i chodnik(nieco rzadziej na chodnik).
Aż po akty wandalizmu - przebijanie opon w środkach transportu - motory, rowery, auta, tłuczenie lusterek, malowanie na drzwiach samochodu.
W każdym kraju są tacy "kulturalni ludzie", za których później normalny obywatel wyjeżdżający za granicę musi "świecić oczami więc nie jest to domena Polaków.
jestes niemily!!!!!!!! pisz w moich watkach a nie tam gdzie mnie nie ma!!!!!!!!!!!!
"nie jest to domena Polaków."
Mhmmm...
Polacy są w ścisłej czołówce razem z Ukraińcami ,Rumunami i Meksykanami - czy Kolumbijczykami ,Ale najlepsi są Kanadyjczycy - kiedy byłem jeszcze przejazdem w Holandii w miejscowości Deventer ,grupa Kanadyjczyków oddawała mocz na zaparkowane przy chodniku samochody
Patrol tamtejszej policji na gorącym uczynku przyłapał chuliganów - co najlepsze ,żaden delikwent nie został ukarany mandatem czy aresztem.Dlaczego?Już wyjaśniam.Grupa Kanadyjczyków składała się z 6 osób ,pośród nich było dwóch murzynów ,na samochody mocz oddawało tylko czworo Kanadyjczyków ,murzyni stali dwa kroki z tyłu z założonymi rękoma ,z politowaniem patrząc jak ich "bracia" polewają auta ,kiedy zjawili się policjanci stali zupełnie z tyłu za białymi a i tak było ich bardzo dobrze widać - byli bardzo wysocy.Jeden z nich znudzony przydługą rozmową swoich białych kompanów ze stróżami prawa ,przesunął się naprzód i stojąc oko w oko z funkcjonariuszem ,zdjął swoje spodnie ,następnie szybkim ruchem swoich rąk ,pociągnął w dół spodnie policjanta, który chyba był w szoku ,bo w ogóle nie zareagował.
Ten drugi policjant też jakoś nie był skory do interwencji.Następnie ów Kanadyjczyk z opuszczonymi spodniami oddał mocz wprost do opuszczonych spodni policjanta ,wyraz twarzy stróża prawa wskazywał znacznie na obrzydzenie ,zaś wyraz twarzy murzyna na wielką ulgę.Drugiemu murzynowi też się chyba zachciało więc podszedł do tego policjanta ,który stał obok tego obsikanego - reakcja panów policjantów była tylko jedna ,uciekli do swojego radiowozu ,w tym ten obsikany uciekł z opuszczonymi spodniami.Zaś delikwenci chuligani odeszli wiwatując.
Stary, Ty chyba wziąłeś dzisiaj złotego strzała, bo baśnie piszesz niczym Andersen.
PS. Chyba nie byłeś w Niemczech i Chinach :)
Nie wiem co ci się stało w głowę i nie będę w to wnikał ,bo mnie to nie obchodzi.
I nie zamierzam z tobą dyskutować.
Zazdrosny polaku - zazdrościsz ,że jeżdżę po Europie ,a ty nie?
Z resztą to też mnie nie obchodzi.
Hahaha
Ale ty jesteś zawistny.
Tekst tej piosenki przedstawia to co myślę o takich mongołach jak wy
http://www.youtube.com/watch?v=UymAoyAT_bI&feature=relmfu
Ja zawistny?Nie - zdenerwowany - bo zaczynasz się zachowywać w taki sam sposób jak plantum -czyli chamsko ,czego dowodem jest:
"o takich mongołach jak wy"
Nie wiem co jest powodem tak znacznej zmiany w twoim zachowaniu.Naprawdę.
Ta sytuacja z Kanady, którą opisałeś wydała mi się grubymi nićmi szyta, wię to zaakcentowałem w żartobliwy sposób, na co ty mi wyskoczyłeś z głupimi testami o zazdrości. Słowo "mongoł" nie wyraża tylko grupy etnicznej zamieszkującej dany teren. Słowo to jest też rozumiane dwojako w zależnie od regionu. Dla mnie nazwanie kogoś mongołem znaczy tyle zwrócenie się do osoby zakręconej i przymulonej w danym temacie, w dodatku bardzo przewidywalnej i reagującej zawsze tak samo, trochę naiwnej co skwitowałem linkiem do piosenki, która może ma trochę wulgarny język ale ma przesłanie dla każdego, jeśli oczywiście ktoś potrafi myśleć.
Z jakiej Kanady?Jest napisane:
"Ale najlepsi są Kanadyjczycy - kiedy byłem jeszcze przejazdem w Holandii w miejscowości Deventer ,grupa Kanadyjczyków"
Grupa Kanadyjczyków w Holandii - czyli T U R Y Ś C I.Kanadyjscy turyści w Holandii.Więc jaka tu Kanada?
"Słowo "mongoł" nie wyraża tylko grupy etnicznej zamieszkującej dany teren."
Zgadza się - bo to też jest wyzwisko.
O_O
O_o
Jestem gejem, bo nie chcę oglądać twoich nagich fotek?
Ok
A co do Alize, to ładny k*rwiszonek, tyle że strasznie owłosiona.
X_X