I dlaczego to robisz ?
w żałosny sposób udajesz , że jesteś ponad to , a zakładasz ten temat aby zwabić "trolla" i go podpuścic .
A gdzie jest to drugie forum?
Może tam się przenieść?
Tu nie można spokojnie pogadać.
W tematach Jake Sully- jest teraz siedlisko trolli. Wyzywają się wzajemnie, obrzucaja błotem, że aż przykro słuchać. Te teksty już nie mają nic wspólnego z filmem.
Ja? Ja narazie nigdzie nie poszedlem jeszcze ;). Wciaz siedze na filmwebie
;]...
OJEJ!!! Boisz się? Zostan ze mną, razem przetrwamy, oddzielnie zginiemy. Jak śnieżki wystwione na żer piekielnego słonca...
Iwonka ale my tu jesteśmy jeszcze, nam zależy byś pisała wiersze...na prawdę odnajduje w nich siebie...
Na razie jestem tu,
Ale muza się uśpiła.
A jak wykasuję Jeke'a- to całkiem kiszka.
No przecież on jest tym natchnieniem ( podobno). Hi,hi.
Ivonko, spróbuj sie odblokowac, przepchnąć tą pigułkę goryczy... Moze potrzeujesz kogoś, lub czegoś, jakiegoś bodźca, głęokiego bodźca, który pozwoli Twej muzie na rozkwit?
Może pod Twoją maską
-uczucie się jakies kryje?
Może w Twej zimnej naturze
- gorące serce bije?
Może masz nawet uczucia
-choć myślisz,że nic już nie masz?
I wcale nie jesteś taki
-za jakiego się mniemasz?
Hmmm.. wyczuwam w tym pewną małą aluzję, hm? ;P Cieszę się, że mogłem pomóc odblokować Ci się, hihi :) Wolałbym inaczej pomóc Ci sie.. odblokować :> Napisz jeszcze trochę, proszę :) Czuje, że mi sie cieplej robi tm gdzie serduszko ^_^
Acha! ( przypomina mi sie to "acha"- Jake'a Sullyego i jego mina)
No nie wiem! Masz chyba dwa oblicza.
No wiesz- ja jestem fanka-avatarka.
Choćbyście pisali nie wiem co na "mój" film
to ja i tak swoje wiem.
Mam 2 oblicza? Może więcej... Podobno jesteśmy sumą masek, gęb, jak to mwiał Gombrowicz... Skoro odkryłaś 2 z nich, to może znajdą sie jeszcze ciekawsze dalej, głęiej, mocniej... Czy j pisze cokolwiek n "Twój" film? MOże mnie ten film nie obhodzi? Może ja przyhodzę tu ze względu na.. oś innego? Kogoś innego? Może to jest blisko, a ktoś/coś tego nie dostrzega?
Twoja Mama musi być dobrą kobietą. :)
Ciekawe kogo ma na myśli?
Obiecuję przemyśleć temat.
Może coś wymyślę.
Dobrej nocy- książę ciemności. :)
Grrr... mroki mej duszy stoją otworem przed Twą deliktn jak paczek róży poezją :) Miłych snów, będę oczekiwał Ciebie z utęsknieniem jutro ^_^
Luciferku! :)
Wiadomo jest od dawna, że ludzie zakładają maski. Każdy.
Maski na każdą okazję.
Tu już się zrobiło takie sieldisko nieprzyjaznych osób, że wszystko się plącze. ( i dusza płacze).
Fakt, jest tu czasem bardzo niemiło :( Smutno się robi na taki widok. A niektórzy przecież hca w spokoju rozmawiać, lub nieskrępowanie tworzyć wiersze, jak Ty :)
Każdy? Wiesz, moja mama mowi np, ze ona to "kobieta niezmienna od 20 lat, dlatego wytrzymuje z tym leniem". Wciąż nie wiem, kogo ma na myśli... Moze ludzie niektorzy rzeczywiście zawsze są tay sami... co o tym myslisz? Moze npisz o tym wiersz, hm? Proooszę ^_^
Heh ;), mozliwe. Jezeli trolle nie wejda (chociaz watpie, zobacza kto
zalozyl i od razu sie zleca ;]) to bedzie super ;)
Mi to się kojarzy z osobą, która ma wybite zęby i musi tak faflunić ;P Ale wybite zęby tez moga być słit ^_^
Ja jestem ciekawa jak te dzisiejsze nastki wymyślają te wszystkie zwroty :O Jak nieraz je słysze to nie wiem o co im lata.
Wiesz: zapożyzenia językowe, z dwnego slangu też, no i skróty składają sie na obecną nowomowę. Mnie rozpierdla, jak słyszę taką lasie, któr próuje używać "inteligentnych" słów, nie znając ich znczeni w zupełnie nieodpowiednim kontekście ;P
Często spotykam takie ludki ,niby to coś mądrego mówile tak naprawde to im nie wychodzi :P Pocieszni są
Wyjątkowo dobrry Polski film, nieźle zagrany. Myslałem, że Polska młodzież, dzieci nie maj za grosz talentu ktorskiego a tu o :) Warto się przyjżeć, o film całkiem wiernie oddaje zachowanie takich lachonów. Oczywiście jest trohę spłycony, bo żaden Polski rezyser nie odwazyły się pokazać reala, nikt by na to kasy nie wyłożył.