7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar
użytkownik usunięty

Dziobaki nie są jadowite.

użytkownik usunięty

"Dziobaki nie są jadowite. "

Przeważnie nie, ty stanowisz wyjątek krytyczny i efekt uboczny eksperymentów z dziedziny inżynierii genetycznej :-).

użytkownik usunięty

Hihihi, słodki jesteś :)

Występuje u nich kolec jadowy na obu kostkach :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Hahaha, rzeczywiście. Ale ze mnie niedoedukowany kretyn ;p

użytkownik usunięty

No ale nie zmienia to faktu, że pluć jadem nie mogłem ;p

No nie,ale jadowity jesteś.Nie jesteś święty ;P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Dobrze, że Petroniusz też o tym nie wie.

użytkownik usunięty
izunia0981

Limonkaa - Nie będę dla ciebie niczego szukał, nie jesteś tego warta. Jeśli mam ci odpowiedzieć na to twoje pytanie, napisz je tutaj, a nie włazisz z buciorami do każdego tematu i skarżysz się na mnie, że nie odpisałem ci na ważną kwestię.
P.S. Sam fakt, że używasz słowa "pedalskimi" już kiepsko świadczy o twoim ilorazie IQ...

Tak samo ty nie jesteś warty bym teraz to szukała.I tam ładnie wyjaśniłam dlaczego wybrałam to określenie a nie to bardziej poprawne polityczne.

użytkownik usunięty
Limonkaa

Walcz z nim Limonkaa! Ty jeszcze nie miałaś dłuższej batalii ;)

użytkownik usunięty
Limonkaa

Limonkaa - Twoje pierdoły mnie nie interesują, to mówi każde z was na tym forum, nauczyliście się jak małpy po sobie powtarzać.

użytkownik usunięty
izunia0981

Dziobaque - Dostrzegam u ciebie klasyczny syndrom zmaltretowanego psychicznie trolla, który przegrał konfrontację z kimś mocniejszym (czyt. ze mną) i teraz usiłuje łagodzić sytuację, obracać wszystko w żart itd. Wysil się jeszcze troszkę i podnieś tą rękawicę, którą rzuciłem ci w ryło, no chyba, że ktoś cię w międzyczasie wykastrował ;-).

użytkownik usunięty

:*

użytkownik usunięty
izunia0981

"Niech cię twoja żoneczka o twarzy ślimaka odciągnie od kompa bo w końcu se krzywdę zrobisz chłopie. "

Na temat mojej żoneczki to uchylę ci tajemnicy. Otóż, na jej widok, pewnie dostałbyś nieplanowanego ślinotoku i po klepnięciu się w swój tępy łeb zakrzyknąłbyś wniebogłosy: "OOOOOCH PANIEEE! MAAAMOO!! TAAAATOO!! CZEMUŚCIE MNIE STWORZYLI TAKIM NIEUDACZNIKIEM I PROSTAKIEM, ŻE TAKA PIĘKNA KOBIETA NIGDY NAWET NA MNIE NIE SPLUNIE?? NO DLACZEGO?? CO JA MAM TERAZ POCZĄĆ, POCHLASTAM SIĘ! ZOSTANĘ EMO, ŻADNA LASKA MNIE NIE CHCE!"
Co do kwestii robienia sobie krzywdy, to jak czytam twoje posty, musisz być chyba w ogromnej desperacji i cierpisz... I będziesz cierpiał dopóty, dopóki nie zakończysz swego marnego żywota :-).

OOOOOCH PANIEEE! MAAAMOO!! TAAAATOO!! CZEMUSCIE MNE STWORZLI TKIM NIDACZNIKIEM I PRSTAKIEM RZEE PIENKNA KOBTA NIGDY NAWET NA MNIE NIE SPLUNIE??/ NO DLAZEGO??/ CO JA MAM TERAZ POCZONC POCHLASTAM SIĘ!1 ZOSANE EMO BO CHCIAA MNIE TYKO TAKA HUJOWA RZONA

użytkownik usunięty
rewoluP_keiwouzC

Zsuinortep - Weź lepiej na przeczyszczenie, bo chyba gorzej z tobą :-).

Jsli ze mnom gozej to musi znczyc ze ty niedwno srales

użytkownik usunięty
rewoluP_keiwouzC

Coś jeszcze, impotencie? Czy nie zapomniałeś dziś wziąć Viagry?

To zlaezy czy ty jusz brales

użytkownik usunięty
izunia0981

"peti, w którym miejscu Ty "nękasz, gnębisz i wyśmiewasz"?
bo jak na razie to jesteś w głębokiej defensywie...;)
chyba że jesteś za (tu z góry przepraszam za at persona) głupi żeby to zrozumieć... "

Ja tu dostrzegam tylko was w ostatnich konwulsjach, wasza falanga jest już dawno rozbita a wasz "przywódca", czyli Dziobaque, już dawno skapitulował, rozumiejąc, jak bardzo polegliście.
Mnie to nie ujrzysz "w defensywie" nawet w swoich mokrych snach, nie ta liga chłopie :-).

ocenił(a) film na 3

co ty bredzisz?
prawdę mówiąc wisi mi to zupełnie, siedzę sobie w domu i zajmuję się swoimi sprawami, od czasu do czasu zaglądają sobie na forum żeby napisać jakiś kąśliwy komentarz (jak zresztą 90% użytkowników). Co ty mi tu wyjeżdaższ z jakimiś falangami, przywódcami, wojnami i podobną dziecinadą???
normalny jesteś?
masz rację, nie ta liga...

użytkownik usunięty
izunia0981

Jestem joe - Nie jesteś dla mnie żadnym przeciwnikiem w dyskusji, twoimi poglądami zwyczajnie gardzę, nie traktuję cię jak człowieka tylko jak natrętną muchę, która coś tam brzęczy i od której od czasu do czasu trzeba się odpędzać. Niech tam w tym twoim małym rozumku wydaje się, że wygrałeś, nic to.

Tk naprawde jeste dla mnie zajbistym pszeciwnkiem ale bende udawal rze jstem twardy w portkah

ocenił(a) film na 3

a tak szczerze to kompletnie to olewam, tak samo jak olewam kolesia który siedzi gdzieś tam przed komputerem i chowa się za nickiem 'petroniusz'.
żyjesz chyba w urojonym świecie ale to już nie mój problem. oi!
sayonara frajerze

użytkownik usunięty
izunia0981

"Nie ty będziesz mi mówił czy moje życie jest coś warte czy nie.I musisz wiedzieć że tu już kompletnie przegiąłeś pałę teraz nie będę miał wobec ciebie żadnych skrupułów ,a poza tym to gówno o mnie wiesz ryży śledziu ten komentarz swoją drogą nawet mnie nie ruszył i widzisz jak cię łatwo prowokować. "

Owszem, będę ci to mówił, ile tylko zechcę. No śmiało, zaprezentuj mi swój "brak skropułów", chcę obśmiać cię jeszcze raz :-). Dajesz, dajesz!
P.S. Zapomniałeś chyba, że pisząc tego posta, całkowicie się odsłoniłeś, opuszczając gardę. Pokazałeś mi w nim, w co lokujesz swoje emocje, i ja będę to teraz bezlitośnie wykorzystywał, zadając sierpowe w twoją piętę Achillesową.

Nie hce mi sie jusz tego mowic prawde muwionc ale jstem tak smytnym czlowikem rze odpisze

PS dobze sie broniz i trez nie wjem jak cie atkowac

użytkownik usunięty
rewoluP_keiwouzC

"Nie hce mi sie jusz tego mowic prawde muwionc ale jstem tak smytnym czlowikem rze odpisze

PS dobze sie broniz i trez nie wjem jak cie atkowac"

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

:-C :-C :-C :-C :-C :-C

użytkownik usunięty
izunia0981

"Ludzie, pilnujcie dzieci jak FootBallFighter wyjdzie na miasto, bo to znany pedofil "

Ja już dzieci schowałem, sam natomiast będę czekał na niego z miotłą przed domem, niech no mi się nawinie ten pedofil, który dorwał się do Neta, jak jego rodzicielka już śpi i nie może dać mu klapsa, ani też zagonić go do lekcji.

Wyjolem dzieci na zewnontrz i trez czkam na njego z otwrtmi rencami zprszam go srdecznie skoro mama mu kaze

użytkownik usunięty
rewoluP_keiwouzC

Zsuinoterp to jest drugie konto Dziobaque, widocznie wasz dowódca uznał, że sami nie dacie sobie ze mną rady, więc znowu powrócił by się we wszystko wpieprzać i ratować wasz honor, żebym nie jeździł po was jak walec po dżdżownicach. W dodatku idiota, przy całej wrodzonej sobie indolencji, nie potrafi nawet prawidłowo skopiować awatarka z mojego profilu.

Petroniusz t nje jst drugi konto euqaboizD hyba wsz probek uznl rze dajcie rde winc sie nie wtronca i ws piepzy rzebym nie kulil ogna i ne ucikal w ddatku skopjowal zajebiscie avtar pszy swojej intelgencji

rewoluP_keiwouzC

Nie chcę się wtrącać do wszej wojenki ale proszę pisz po polsku, a jeśli nie umiesz to wypad

ObiWanKenobi444

Mslisz rze jstes fajny bo umjesz pisac po polsku? Ja jstem ze wsi i nje uczylem sie

rewoluP_keiwouzC

To widać

użytkownik usunięty

Bynajmniej. Ale IP to samo ;)

użytkownik usunięty

Dobranoc :-*

Tak, i jak go spotkasz na mieście to przywal mu ode mnie, tylko nie za mocno, bo kolo padnie już po klepnięciu w plecy

ObiWanKenobi444

Nuuuuuda Panowie.Naprawde przestajecie być śmieszni...

użytkownik usunięty
Limonkaa

Heh, dziobak ma konto trolla i super trolla;P Cfany gapa!

użytkownik usunięty

Pffffff... prawie Dziobak ;p

Bardzo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o życiu dziobaków poprzez taka obserwacje :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Ale to naprawde nie ja :C

użytkownik usunięty

Poległeś z Petroniuszem i tworzysz swoje drugie ja, bo jest Ci smutno.

użytkownik usunięty

Hahaha, dobra. Racja ;p

Oj dobrze no :p
Ale ja widziałam jak mnie obgadywaliście!!!

użytkownik usunięty
Limonkaa

Nie krzycz! Ja mam rączki tutaj ;P Ustawialismy się n alkochol wysokoprocentowy a Ty od razu, że obgadujemy. Poza tym my soie tylko tak rozmwialiśmy

Hah no ale tak nieładnie :P
Pfuuuu bleeeee Petroniusz przesłał mi buziaka.Idę po denaturat!

użytkownik usunięty
Limonkaa

No właśnie nie wiem czy Tobie czy mojemu alter-ego :C