7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Tfuuu jak chcesz to bierz.Ja płakać nie będę :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Masz rację, to było nieładne <smuteczek>

Ja zresztą czuję się pozytywnie naladowany i natchniony, o ;P

Dobra wybaczam :D Za dobra jestem dla was.

użytkownik usunięty
Limonkaa

Bo my jesteśmy za fajne chłopaki, by nam nie wybaczać ;P

użytkownik usunięty

Petroniusz nie docenil mojej wyrafinowanej prowokacji :C

użytkownik usunięty

Właśnie zauważyłem, że mi też strzelił buziola wyżej. Fe.

użytkownik usunięty

Bo kocha was, misie cukierkowe. Dajecie mu tyle radości, poczucie zwyięstwa, intelektualnej wyższości i wielkie potoki śliny ;P

użytkownik usunięty

Dał tylko mnie i Limonce :c

Chyba to jakieś wyróżnienie.Bleeeee :/

użytkownik usunięty

Wie, co najlepsze posród tej całej niewartej spojrzenia jego szlachetnych oczu masy ciemnej. Ja nie wiem, czy jestem godny przeliterować chocy jego imię, a co dopiero otrzymać burę lu inne przyjemności ;P

użytkownik usunięty
izunia0981

"Jesteś kretynkiem który w, rzeczywistości niema swojego życia tylko dostaje spazmów i padaki na każdy zły komentarz pod swoim adresem.Jesteś tylko, roztańczonym pyłem tego świata nic nie wartym zbiorem organów,które za pewne nadają się do śmietnika.A o żonie to ty możesz pomarzyć bo gdybyś ją miał to byś o nią dbał,a nie siedział tu godzinamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a jeśli żonę masz (bo istnieje jednak taka możliwość) to jej bardzo współczuję takiego mężczyzn
P.S Ja uczę się na błędach w przeciwieństwie od ciebie nic niewarty pyłku.
Wobec wielkości wszechświata twoje życie jest gówno warte.To cała prawda o tobie Petroniusz "

"Jesteś kretynkiem który w, rzeczywistości niema swojego życia tylko dostaje spazmów i padaki na każdy zły komentarz pod swoim adresem.Jesteś tylko, roztańczonym pyłem tego świata nic nie wartym zbiorem organów,które za pewne nadają się do śmietnika.A o żonie to ty możesz pomarzyć bo gdybyś ją miał to byś o nią dbał,a nie siedział tu godzinamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a jeśli żonę masz (bo istnieje jednak taka możliwość) to jej bardzo współczuję takiego mężczyzn
P.S Ja uczę się na błędach w przeciwieństwie od ciebie nic niewarty pyłku.
Wobec wielkości wszechświata twoje życie jest gówno warte.To cała prawda o tobie Petroniusz "

OOOOJEEEEEJ, Ile jeszcze razy powtórzysz tego posta, dziecko? Będziesz mnie tym "nękał" w każdym moim temacie, aby się zemścić za to, że jesteś dla mnie tylko chłopcem do bicia?
P.S. Twoja wypowiedź sugeruje, że wylałeś przy niej hektolitry łez i emocji, łatwo było cię podpuścić żałosna cioto, teraz już wiem, jakie masz najsłabsze punkty i jak należy w nie uderzać.
Ave, do jutra, mój worku treningowy :-).

użytkownik usunięty
izunia0981

Hahaha! Zerknąłem na parę postów wyżej, co te pieprznięte podróby i trolle wypisują i po prostu wybuchłem śmiechem tak niepowstrzymanym i gromkim, że zaplułem monitor. Niektórzy z was widzę dbają, abym w radosnym nastroju spędzał wieczory, nabijając się ze swoich ofiar :-).

Patrze wzej co te zjebiste orginalne konta robiom i tak sie zasmcilem rze zaplalkalem klwiature wszcy dbajom o to rzebm byu smtny bendonc zjehanym przez mojich oprawcuw

użytkownik usunięty
rewoluP_keiwouzC

"Patrze wzej co te zjebiste orginalne konta robiom i tak sie zasmcilem rze zaplalkalem klwiature wszcy dbajom o to rzebm byu smtny bendonc zjehanym przez mojich oprawcuw"

Jeeeedziesz!! Dawaaaaj!! Dowal do pieca, mały :-)! Ale szybko, bo zaraz idę spać, rozśmiesz mnie czymś jeszcze, jak już będę wychodził :-).

Hcialbym rzebys hopciaz raz byl smutny wtedy ja moglbym sie cieszyc :-C

To następnym razem trzymaj śline w ustach.Takie zachowanie nie przystoi patrycjuszowi.

użytkownik usunięty
Limonkaa

To dobranoc :-*

Rzycze ci koszmaruf

użytkownik usunięty
izunia0981

"Poczytaj se pod tobą co ten kretyn do mnie pisał,trzeba przyznać że chłop ma problemy z głowa.Może jak dziś się pojawi przeprowadzimy wspólny atak na tego inteligenta co? "

Schordingerek88 a co, jesteś aż taki słabiutki i bezbronny, że sam nie umiesz sobie ze mną dać rady i nie jesteś w stanie wyrządzić mi żadnej krzywdy, więc musisz zawiązywać koalicję i wzywać posiłki :-)? Powiem ci to jeszcze raz - nie jesteś dla mnie ŻADNYM przeciwnikiem, jesteś tylko upierdliwą, brzęczącą muchą, która lata dookoła, i którą czasem trzeba odpędzić stanowczym ruchem ręki, jak brzęczy zbyt blisko i zaczyna mi przeszkadzać.

ocenił(a) film na 3

hej, Petroniuszu, nie chcę zapeszać ale chyba się powtarzasz...;)

Elmo_Is_Dead

Joe, nie warto z nim zadzierać, przecież to Petroniusz jest;)
a tak serio, to odpuść sobie, ten koleś jest źródłem wszystkich antagonizmów na tym forum i naprawdę nie warto zniżać się do jego poziomu wchodząc z nim w jakiekolwiek dyskusje.
Trochę jakbyś walił głową o beton.
pozdro

ocenił(a) film na 10
izunia0981

jarmak, normalny ruski jarmark! Czy nie umiecie dyskutowac na temat, tylko pokazujecie, jak "milo" umiecie sie klocic? Trzeba sie zabrac za kasowanie Waszych kont, zebyscie oprzytomnieli? Kurde, co za spolecznosc...

użytkownik usunięty
izunia0981

NieMamNogi oraz Schrodinger88 - ŻYJCIE NA WIEKI :-)

ocenił(a) film na 3

hahah, mówisz że gościu taki oryginał jest? miałem z nim trochę do
czynienia i fakt, zauważyłem że on tutaj jest trochę traktowany jako
persona non grata.

Elmo_Is_Dead

tak, od jakiegoś czasu uprawia dziecinadę na tym forum, zgrywając elokwentnego, oczytanego inteligenta ale wystarczy że prześledzisz trochę jego karierę na FW to na pewno zwrócisz uwagę na to że większość odzywek zapożycza od innych użytkowników. Kiedyś zarzuciłem mu braki lingwistyczne, bardzo szybko zaadoptował to pojęcie dla swoich potrzeb;)
nie muszę chyba dodawać że lekko na wyrost :D

użytkownik usunięty
izunia0981

"tak, od jakiegoś czasu uprawia dziecinadę na tym forum, zgrywając elokwentnego, oczytanego inteligenta ale wystarczy że prześledzisz trochę jego karierę na FW to na pewno zwrócisz uwagę na to że większość odzywek zapożycza od innych użytkowników. Kiedyś zarzuciłem mu braki lingwistyczne, bardzo szybko zaadoptował to pojęcie dla swoich potrzeb;)
nie muszę chyba dodawać że lekko na wyrost :D "

NieMamNogi - Tak jest, maRZ racjEM, a większość moich odzywek kopiuję z ciebie, mój mentorze, guru i przywódco duchowy, tyś jest moje katharsis!

izunia0981

To co tu się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie....trolle zagnieździły się w każdym temacie, w każdym, wyzywacie się, dlatego my tu nie będziemy pisać...

ocenił(a) film na 5
izunia0981

nie chcę być nieuprzejmy, ale powtarzasz się... nikt nie oczekuje, że zaszczycicie nas swoją obecnością :)

Looney_Kermit

odpowiedziałam tylko jednemu użytkownikowi wcale nie liczę na to, że czekasz na mnie.

izunia0981

Pozdrów Nationala :)

użytkownik usunięty
Limonkaa

...Oraz Tricky666 :-)

użytkownik usunięty
Limonkaa

Powiedz, że tęsknimy :)

użytkownik usunięty

Ale masz forest black metal avatar.

użytkownik usunięty

Heh, stare dzieje ;P 2 lata temu po obronie licencjata postanowiłem ściąć hery ;P To jest nieśmiertelna pamiątka tych czasów, 6 lat z długimi piórami

użytkownik usunięty

Ja mam gdzieś takie w podobnym klimacie, zamiast papierosa parówka, tylko nie bardzo wiem gdzie.

użytkownik usunięty

heheh :D Musiało wyjść zajebiście z kawałem mięsa, jak z najlepszym jakościowo cygarem w zębach ;P Mam jeszze kilk mrocznych z tekj sesji z kadarką ;F

izunia0981

no co tam trolle nudno wam teraz bedzie bez nas.

użytkownik usunięty
Blue_Best_Avatar

A uciekacie na stałe?:C

napewno z nami nie wygraliscie tyle ci powiem :)

użytkownik usunięty
Blue_Best_Avatar

Ale ja nigdy nie chciałem "wygrać" :/

użytkownik usunięty

Jak mnie będziesz stawiał na równi z tymi bucami pokroju pmp albo wariacji na temat "kurva" i "neytiri" to jestem skłonny się obrazić.

użytkownik usunięty

Właśnie! Jest różnica pomiędzy docinaczami a bluzgaczami.

użytkownik usunięty
Blue_Best_Avatar

Udowodnij!

Blue_Best_Avatar

A to jakaś wojna jest?

Limonkaa

za dobrze cie nie znam i nie wiem do kogo nalezysz ale inne trole walcza.Tak mozna to nazwaz wojna-Trolle mysla ze jak przegramy to odejdziemy stad ale sie grubo myla prawdziwi fani nie odchodza:)

użytkownik usunięty
Blue_Best_Avatar

Do kogo należysz? A to takie troche dresiarskie. "Z kim trzymasz, mordeczko?" Z tym mi się kojarzy ;P Mi np nei zależy, yście odchodzili, o dzięki takim fanom jest ciekawiej :)

nie jestem zadnym dresem ale chodzilo mi o fan czy troll ale widocznie wybral trolla

ocenił(a) film na 5
Blue_Best_Avatar

Limona to Ty jesteś facetem? :P

Looney_Kermit

No kurcze ja też jestem w szoku ;)
Ale podobno słowa fana to święte słowa...

ocenił(a) film na 5
Limonkaa

podobno przemawia przez nich same "Święte Drzewo" :)