7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar
użytkownik usunięty

Głodnemu chleb na myśli, a głodny głodnemu zawsze wypomni. Oydwaj zapewne mamy rację ;P

izunia0981

myślę, że już jutro ten temat zostanie zdominowany przez trolle, ale póki co...poczekamy, zobaczymy ;-)

izunia0981

wiec mamy chwile dla siebie :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Mozliwe, ze jeszcze dzisiaj ;/... No ale nic cieszmy sie chwila, nie ;)?

national

słuchajcie idziecie jeszcze na avatara?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

U mnie już nie grają! :(
No ale mam na komp. Nezumi mówił, że brzydko piracić. Zastanawiam się , czy nie skasować. Ale jak tu skasować Jake'a. Nie jestem w stanie!
Nie, nie mogłabym.

Iwonka

Okradasz Camerona a jest to moralnie nieetyczne!

ocenił(a) film na 10
Iwonka

heh ;)... u mnie jeszcze graja (na szczescie). mam nadzieje,z e pojde w tym
tygodniu ...

ocenił(a) film na 10
national

No dobra- kasuję. Jakesully- wybaczysz? ( tą kasację )
Jak będzie dvd- kupuję.
Może jakoś wytrwam do kwietnia.
:))

Iwonka

ja w czwartek chyba pójdę...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

No dobrze!
Miło się gawędziło- ale pora spać.
Do miłego.... spotkania w tym, albo innym temacie!
:))

izunia0981

Po pierwsze to nigdzie nie zwialiśmy, chwilowo tutaj się nie wypowiadamy, gdyż teraz nie mamy z kim rozmawiać....jak będą fani to porozmawiamy, a o nas się nie martw mamy się świetnie.

izunia0981

Nie martwcie się już tak. Czuję się bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 5
izunia0981

No co za bezczelny offtop!!!;]

BelzeBoobies

Haha wiesz ja się zawsze dziwie jak w końcu ktoś wspomni o Avatarze ;)

ocenił(a) film na 5
Limonkaa

widzę, że masz tu adoratora :) niestety ma jeden mankament, nie jest niebieściutki :P

Looney_Kermit

Kermit dawno Ciebie nie widziałam :D No właśnie moja dusza pragnie niebieściutkich chłopców :P

ocenił(a) film na 5
Limonkaa

też się cieszę, że Cię widzę :P Niestety chyba większość ekipy się wykruszyła z tego co zauważyłem :(

Looney_Kermit

Nooooo :( Ale może jeszcze powrócą .
Widze ,że National i Iza są obecni.Więc pozdrawiam was :D Pamiętajcie nadal was lubie!

użytkownik usunięty
izunia0981

Hahahahaha!! Tutaj was mam, moje koffane trolliki. Widać, pracujecie tutaj intensywnie nad współczesną lingwistyką, powszechnie określaną jako język Pokemonów.
Widzę coś ciekawego, i wcale mnie to nie dziwi - obgadujecie mnie w tym temacie, bo widzicie, że mnie tutaj nie ma (tzn. nie było mnie, bo aktualnie już jestem) i tutaj sobie cwaniaczki pozwalacie :-). Dziwne, że w innych wątkach, w których cały czas ukazuję swoją aktywność, jesteście jacyś stłamszeni, słabi i nieśmiali, tak jakbyście obawiali się mojego odwetu. Rozumiem, zauważyliście, że jestem dla was zbyt mocnym przeciwnikiem, no ale ładnie tak objeżdżać kogoś, gdy go nie ma? Widać, honor i odwaga to dwie wasze najprzedniejsze cnoty.
Teraz jednak nie dam wam żyć, bo będę nękał was również w tym temacie. Co gnojki, zrzedły minki?

Niech kot będzie z tobą!!!

użytkownik usunięty
izunia0981

Sami widzicie, znowu jecie mi z ręki, głupie bachory :-). Jak zwykle sprowokowałem was po mistrzowsku, będziecie teraz tu obruszeni pisać następne dwie godziny, a ja jak zwykle jednym moim postem rozbiję waszą nędzną falangę, pełną potężnych luk, jakimi są:
- wasz styl pisania
- wasze infantylne nicki
- wasza homofobia i urojona, pozowana niechęć do homoseksualistów, obcokrajowców, ludzi o odmiennym kolorze skóry
- wasza niestabilność emocjonalna
- wasz dziecięcy system wartości i patrzenia na świat
- i wreszcie wasze emocje, wylewające się litrami z ekranu, mające na celu tępienie rzekomego geja :-)
Piszcie dalej, chcę zobaczyć waszą wściekłość po raz kolejny, utwórzcie znowu przeciwko mnie koalicję i dziurawą, słabiutką falangę, chcę ją rozbić kolejny raz!

ocenił(a) film na 5

a nie łatwiej byłoby wkleić tutaj Twoje wczorajsze pożegnanie? Na to samo wychodzi.

,,,wasz dziecięcy system wartości i patrzenia na świat"
A wiesz,że jest to najpiękniejszy sposób patrzenia na ten świat?Jeśli masz dzieci to dlaczego piszesz o tym jak o wadzie?

To cat, or not to cat? :D

ocenił(a) film na 3
Limonkaa

Limonkaa, drapieżna Kocico,KOCHAM CIĘ ;)
jak zwykle krótko i trafnie :D

użytkownik usunięty
Elmo_Is_Dead

Powiem żonie, że wolisz młodsze :D

Elmo_Is_Dead

Joe dzięki :P
Ale co z tego,jak ostatnio Petroniusz mnie ignoruje.Zamiast normalnej dyskusji to on woli sie powyzywać z innymi...

ocenił(a) film na 3

Peti,o naszej manierze literackiej Ty wypowiadać się nie powinieneś bo sam reprezentujesz styl poniżej wszelkiej krytyki.
Jesteś żałosny.
przykro mi.
oi!

użytkownik usunięty
izunia0981

W kwestii wiary to powiem jeszcze tak - Kościół jest tak uparty w swojej zapyziałej doktrynie, że uporczywie i konsekwentnie zwalcza wszystko, co tylko rozjaśnia i poszerza horyzonty myślowe. Tak, i ja to widzę, jestem wprawdzie wierzący, ale bezkrytyczne uwielbienie, bez jakichkolwiek wątpliwości? Nie ma takiej opcji, to nie dla myślących ludzi. Amen.

użytkownik usunięty
izunia0981

Ależ wieje nudą. <ziew>

użytkownik usunięty

Dziubasku - Więc postaraj się rozkręcić dyskusję, tak jak to robisz właśnie w poprzednim temacie.
P.S. Dokładnie dziś trzeci raz z kolei napisałeś, że przestajesz do mnie pisać. Cytuję: "Na dziś to mój ostatni post do ciebie".
Nie umiesz dotrzymać słowa, psie :-)?

użytkownik usunięty

Oj Petroniusz walcu, jesteś tak nadpobudliwy że nawet nie zauważasz, że to nie był komentarz do Twojego posta. Buzi :*

użytkownik usunięty

"Buzi :*"

Dziobasku, i jeszcze TY doszukujesz się U MNIE orientacji homoseksualnej...?

użytkownik usunięty

Trochę dystansu do tego co piszę. Zawsze się tak żegnam, jeśli nie mam ochoty na kontynuowanie dyskusji zapaleńcu.

To teraz czekam na rozmowe o polityce.Moze jeszcze przedstawicie mi,kto jest waszym faworytem?
Ehhhh....

użytkownik usunięty
Limonkaa

http://www.monarchia.org.pl/ - niech nam żyje Regent Polski i PRM Leszek
Wielki Książę Wierzchowski, Wielki Kniaź
Ukrainy-Rusi, Kniaź Imperium Rosji, Emir Tatarów.

użytkownik usunięty

... I kto jeszcze? Po prowokacjach na tle homoseksualnym, potem na tle religijnym, teraz pora na prowokację polityczną?
P.S. Odnalazłem odpowiedź na pytanie, czemu moderatorzy nie "czyszczą" tego forum. Po prostu, nabijają się z takich idiotów jak wy i szkoda im usuwać wasze wypociny :-).

użytkownik usunięty

Ostudź trochę emocje. Nie wszyscy tu piszą o Tobie.

użytkownik usunięty

"Ostudź trochę emocje. Nie wszyscy tu piszą o Tobie."

No i powiedz sam, mały, jak ja mam nie powtarzać ciągle, że kserujesz moje teksty? Bo o ile dobrze pamiętam, to ja wpierw tobie napisałem, że miotają tobą emocje i że czerwienisz się przed kompem? Teraz, nieudaczniku, piszesz to samo do mnie?
Ech, myliłem się co do ciebie. Jesteś takim samym planktonem jak Pimpuś2811 czy Wołodyjowski. A już myślałem, że lewitujesz jeden szczebelek ponad nimi.

użytkownik usunięty

Jak mogę Cię nie kserować skoro wszystkie polskie słowniki są zerżnięte żywcem z tego co piszesz? Kontynuuj bitwę z resztą, bo ja się nie dam sprowokować. Baj baj.

użytkownik usunięty

"Jak mogę Cię nie kserować skoro wszystkie polskie słowniki są zerżnięte żywcem z tego co piszesz? Kontynuuj bitwę z resztą, bo ja się nie dam sprowokować. Baj baj."

Dziobaczku, właśnie posta wyżej dałeś się sprowokować, nie wiem który już raz z rzędu. Szkoda mi ciebie, bo nieźle się zapowiadałeś, już myślałem, że mam jakiegoś godnego rywala, ale ty jesteś przereklamowany :-).
P.S. To jest już czwarta twoja deklaracja, że nie będziesz mi odpisywał. Zobaczymy, jak szybko emocje cię poniosą i znowu dasz mi się sprowokować :-).

Dziobak dzięki :D Ja chce z powrotem monarchie ;)

użytkownik usunięty
Limonkaa

Ja bym bardzo chciał zostać Rycerzem Polskiej Korony.

użytkownik usunięty
izunia0981

Do pmp2811 - Jeśli zrozumiesz to, co za chwilę ci napiszę, to gotów jestem uwierzyć, że masz iloraz IQ jednak powyżej 20. Sprawdzę cię :-).
A więc czytaj uważnie:

"Zaczynając wołaniem do Jezusa, powiedział:(...)" "(...) więc przeczytał forum Avatara" i mu nie wyszło" "(...) A Ja pogrążyłem się w żałobę, nad Pimpusiem2811 z tabliczką na czole [CLOSED]
Niech każdy u swojego Boga, złoży intencje o dobrobyt umysłu dla Pimpusia2811!
Niech transparent z napisem "PETRONIUSZ TO CIOTA" gości od zawsze na twym czole! I niech ta sama myśl towarzyszy mu każdego poranka, każdego południa i każdego wieczoru, spędzając mu sen z powiek!

użytkownik usunięty
izunia0981

Dziobaque - przypominam ci, nieszczęśliwa ofiaro Złego Dotyku - czterokrotnie już deklarowałeś się, że nie będziesz do mnie kierować postów, ale znowu emocje ci puściły i chcesz koniecznie mieć ostatnie słowo, łamiąc jednak obietnicę.
Pogódź się żuku gnojaku, że nie masz szans zrobić mi jakiejkolwiek krzywdy w słownych potyczkach, swoją drogą, czy ktokolwiek to potrafi...?

Co wy macie do tych żuków gnojaków?Badzo pożyteczne stworzenia w końu.

użytkownik usunięty
Limonkaa

"Badzo pożyteczne stworzenia w końu.

"BADZO"? A cóż to za wyszukany neologizm? Chcesz umieścić ten wyraz w najnowszym słowniku poprawnej polszczyzny?
BTW, mam pytanie - ciągle mi piszesz, że masz do mnie jakieś pytanie, na które ci nie odpowiedziałem. Ujawnij, o co ci chodzi, bo aż się zaciekawiłem. Nie przypominam sobie żadnego pytania z twojej strony, a więc?

Przepraszam bardzo ,po prostu umknęła mi literka .Aż tak zaburzyło to tobie odbiór?
I nie będę ci szukać tamtego posta .Sam znajdź,odnosiło się to do użycia prze mnie słowa ,,pedalskie”.

użytkownik usunięty

Sam Bóg nie jest zdolny! Jak dobrze poszukasz, to swoje nie wdawanie się w dyskusje z Tobą warunkowałem poprawieniem tego zdania w Twoim profilu. Czytaj ze zrozumieniem przykładny mężu, głowo rodziny! Ave!

P.S. Ależ rozpaczliwie łapiesz się jakiejkolwiek szansy na rozpoczęcie swojej kolejnej tyrady. Wystarczy, że wszystkie te trollowate półmózgi Cię osrały i już nie wiesz co ze sobą począć.

użytkownik usunięty

Dziobaque - "P.S. Ależ rozpaczliwie łapiesz się jakiejkolwiek szansy na rozpoczęcie swojej kolejnej tyrady. Wystarczy, że wszystkie te trollowate półmózgi Cię osrały i już nie wiesz co ze sobą począć. "

No, wcale nie wszystkie, bo jeden taki, Dziobaque, cały czas do mnie pisze i będzie pisał dalej, wiem o tym :-). I tylko potwierdzasz moją teorię o tym, jak łatwo cię sprowokować, bo znowu plujesz jadem nienawiści ;-).