coś w tym stylu jak dziecko, któremu zabrano cukierka albo szkolny kozak, któremu ktoś silniejszy w końcu utarł [Tha] nosa...
ciekawe jak go wyciągną ,bo nic poza ponownym napromieniowaniem ne przychodzi mi do głowy .
Nie wydaje mi się by chcieli go wyciągnąć Hulk pogodzi z Brucem i wroci.. tak mysle
Wątpię aby Hulk się bał Thanosa myślę że jest to spejalna zagrywka coś w stylu dr który też się poddał tak samo i Hulk wie że teraz nie wygra i czeka na odpowiedni moment
Hulk raczej nie myśli strategicznie. Patrząc na strach w jego oczach jak złapał go Thanos, wiedział że doczekał walki której nie wygra, a każdemu spuszczał łomot.
W Ragnaroku nawet po bęckach od Thora mógł spokojnie go dobić, gdy tego sparaliżował wielki mistrz i nic mu nie było.
Gdy walczył z Hulkbusterem nie był sobą i pewnie rozszarpałby ostatecznie Starka gdyby nie puściło "zaklęcie".
Tak więc Thanos, jako jedyny nie dał mu cienia szansy i spuścił mu wpi***** do nieprzytomności w... 10 sec.
Może Banner przekona Hulka? W komiksach się takie rzeczy działy. Hulk zawsze chciał przeżyć za wszelką cenę a jego życie jest nierozerwalnie połączone z życiem Bannera. Może koniec końców da się przekonać Bannerowi, że największą szansę na przeżycie mają w formie Hulka? Albo więcej - pozwoli Bannerowi kontrolować samego siebie - szanse są jeszcze większe - Hulk z inteligencją Bannera.
Ja będę się trzymał tego że hulk raczej się nie wystraszył Thanosa teraz jak tak analizuje to na spokojnie to mam takie myśli że przecież a na końcu A2 hulk opuszcza ziemię świadomie bo wie że jest dla niej zagrożeniem. W Thor 3 sam hulk mówi że na ziemi to nie lubią i się to boją. W A:IW HULK odmawia przeobrażenia się bo boi się że może znów narozrabiac. Bardziej bym się schylal mi temu . Nie chce wierzyć w to że Hulk boi się kogoś nawet jak dostanie bencki zresztą w thorze 3 rzuca się na Surtura ktoś jest od niego dużo wiekszy. Dlatego myślę że teraz Baner i Hulk będą musieli potrenowac co sprawi że będą mogli stworzyć jedną świadomość po zamienieniu się w Hulka . Baner zresztą w hulkbasterze nieźle sobie poradził wykorzystując swój umysł i sole maszyny także gdy połączy się z hulkiem i będzie mógł to kontrolować będzie bardzo groźny.
Ps. Hulk się nie może bać bo potrafi się zregenerować sam baner mówił że strzelił sobie w buzię a hulk wyplul kule . W thorze 3 mamy scenę jak baner wyskakuje Ze statku kosmicznego i spada na most i leży nieprzytomny gdzie z takiej wysokości to 100%zgon i co żyje także hulk jest nie do ubicia.
można go zabić np spalić co do jednej komórki tak, że nie będzie się miał z czego zregenerować
przecież już wcześniej thor mu na arenie z boskim szałem wpierdzielił i to na lajcie
Według mnie bardzo się przestraszył, pierwszy raz dostał szybkie baty. Zresztą po pierwszym ciosie Hulk jęknął... i gdyby Heimdall go nie wysłał na ziemie to Thanos by go na pewno zabił, takie jest moje zdanie. Mnie nie zdziwiło że Thanos go szybko położył, ale to że z czystej złości Hulk nie chciał sprać jego żołnierzy i ponownie zabrać się za Thanosa. Takiego Hulka znam, a tutaj w filmie zrobili z niego pipke... Szok i masakra. W kolejnej części na tą chwilę widzę tylko Thora który może się mierzyć z Thanosem.
Zgadzam się z tym że przesadzają grubo ze słabościa hulka. Z gościa który miał w zamyśle nieograniczoną moc i wytrzymałość, który gdy dostaje bęcki to jego furia i siła tylko rosną, zrobili leszcza prawie na strzała....
Hulk się nie przestraszył sami reżyserzy to potwierdzili. Hulk nie chce wyjść bo avengersi używają go tylko do walki i się obraził dlatego nie chce wyjść. Masz tu link w którym jest to wyjaśnione przez braci
https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2018/05/09/hulk-avengers-wojna-bez-granic-rec enzja/amp/