PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693758}

Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 210 tys. ocen
8,1 10 1 210135
7,6 67 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Czy Hulk

ocenił(a) film na 10

Przestraszył się Thanosa ?

Dimetro

coś w tym stylu jak dziecko, któremu zabrano cukierka albo szkolny kozak, któremu ktoś silniejszy w końcu utarł [Tha] nosa...

ocenił(a) film na 10
IndianaKingston

Trafił potwór na większego :D

ocenił(a) film na 10
Dimetro

tak. dokładnie o to chodziło. Hulk zawsze był najsliniejszy a tu proszę

ocenił(a) film na 10
vangance

ciekawe jak go wyciągną ,bo nic poza ponownym napromieniowaniem ne przychodzi mi do głowy .

ocenił(a) film na 10
Dimetro

Nie wydaje mi się by chcieli go wyciągnąć Hulk pogodzi z Brucem i wroci.. tak mysle

ocenił(a) film na 10
vangance

Wątpię aby Hulk się bał Thanosa myślę że jest to spejalna zagrywka coś w stylu dr który też się poddał tak samo i Hulk wie że teraz nie wygra i czeka na odpowiedni moment

ocenił(a) film na 9
trzycha02

Hulk raczej nie myśli strategicznie. Patrząc na strach w jego oczach jak złapał go Thanos, wiedział że doczekał walki której nie wygra, a każdemu spuszczał łomot.
W Ragnaroku nawet po bęckach od Thora mógł spokojnie go dobić, gdy tego sparaliżował wielki mistrz i nic mu nie było.
Gdy walczył z Hulkbusterem nie był sobą i pewnie rozszarpałby ostatecznie Starka gdyby nie puściło "zaklęcie".

Tak więc Thanos, jako jedyny nie dał mu cienia szansy i spuścił mu wpi***** do nieprzytomności w... 10 sec.

ocenił(a) film na 9
Armorgedon

Może Banner przekona Hulka? W komiksach się takie rzeczy działy. Hulk zawsze chciał przeżyć za wszelką cenę a jego życie jest nierozerwalnie połączone z życiem Bannera. Może koniec końców da się przekonać Bannerowi, że największą szansę na przeżycie mają w formie Hulka? Albo więcej - pozwoli Bannerowi kontrolować samego siebie - szanse są jeszcze większe - Hulk z inteligencją Bannera.

ocenił(a) film na 10
Armorgedon

Ja będę się trzymał tego że hulk raczej się nie wystraszył Thanosa teraz jak tak analizuje to na spokojnie to mam takie myśli że przecież a na końcu A2 hulk opuszcza ziemię świadomie bo wie że jest dla niej zagrożeniem. W Thor 3 sam hulk mówi że na ziemi to nie lubią i się to boją. W A:IW HULK odmawia przeobrażenia się bo boi się że może znów narozrabiac. Bardziej bym się schylal mi temu . Nie chce wierzyć w to że Hulk boi się kogoś nawet jak dostanie bencki zresztą w thorze 3 rzuca się na Surtura ktoś jest od niego dużo wiekszy. Dlatego myślę że teraz Baner i Hulk będą musieli potrenowac co sprawi że będą mogli stworzyć jedną świadomość po zamienieniu się w Hulka . Baner zresztą w hulkbasterze nieźle sobie poradził wykorzystując swój umysł i sole maszyny także gdy połączy się z hulkiem i będzie mógł to kontrolować będzie bardzo groźny.

ocenił(a) film na 10
trzycha02

Ps. Hulk się nie może bać bo potrafi się zregenerować sam baner mówił że strzelił sobie w buzię a hulk wyplul kule . W thorze 3 mamy scenę jak baner wyskakuje Ze statku kosmicznego i spada na most i leży nieprzytomny gdzie z takiej wysokości to 100%zgon i co żyje także hulk jest nie do ubicia.

trzycha02

Hulka można pokonać, ale zabić się go nie da.

ocenił(a) film na 9
bartoszcyc8

można go zabić np spalić co do jednej komórki tak, że nie będzie się miał z czego zregenerować

ocenił(a) film na 9
vangance

przecież już wcześniej thor mu na arenie z boskim szałem wpierdzielił i to na lajcie

ocenił(a) film na 8
Dimetro

Według mnie bardzo się przestraszył, pierwszy raz dostał szybkie baty. Zresztą po pierwszym ciosie Hulk jęknął... i gdyby Heimdall go nie wysłał na ziemie to Thanos by go na pewno zabił, takie jest moje zdanie. Mnie nie zdziwiło że Thanos go szybko położył, ale to że z czystej złości Hulk nie chciał sprać jego żołnierzy i ponownie zabrać się za Thanosa. Takiego Hulka znam, a tutaj w filmie zrobili z niego pipke... Szok i masakra. W kolejnej części na tą chwilę widzę tylko Thora który może się mierzyć z Thanosem.

ocenił(a) film na 9
maniekmrs

Zgadzam się z tym że przesadzają grubo ze słabościa hulka. Z gościa który miał w zamyśle nieograniczoną moc i wytrzymałość, który gdy dostaje bęcki to jego furia i siła tylko rosną, zrobili leszcza prawie na strzała....

ocenił(a) film na 10
maniekmrs

Hulk się nie przestraszył sami reżyserzy to potwierdzili. Hulk nie chce wyjść bo avengersi używają go tylko do walki i się obraził dlatego nie chce wyjść. Masz tu link w którym jest to wyjaśnione przez braci
https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2018/05/09/hulk-avengers-wojna-bez-granic-rec enzja/amp/

Dimetro

a propo Hulk jest nieśmiertelny

Dimetro

A czy przypadkiem w trailerze to nie biegl Hulk z Capem i kocurem do walki?

Mazi1577

W trailerze tak, ale już nie w filmie. :)