PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31745}

Azyl

Panic Room
2002
7,0 102 tys. ocen
7,0 10 1 102391
6,3 38 krytyków
Azyl
powrót do forum filmu Azyl

Szczerze mówiąc spodziewałem sie trochę więcej po tym reżyserze.W roli głównej Jodie Foster a to też powinno być jakimś wymiernikiem jakości filmu.Akcja ,a raczej jej brak, bez żadnych zwrotów, zero napięcia.A juz na pewno nie był straszny.
Jedyne co w tym filmie ciekawe to pomysł,ale wykonanie makabryczne."Kevin sam w domu" był bardziej porywający...

ocenił(a) film na 9
grzyb

pieprzysz jak potrafisz... tyle ci powiem... zalosny jestes:>

użytkownik usunięty
grzyb

Zgadzam się w 90% Też się zawiodłam. Foster swoją osobą przyciągnęła do obejrzenia tego filmu. Nudziłam się podczas oglądania. czekałam kiedy się skończy. Nuząca była sceneria. Podobała mi sie rozwalona głowa Leto :D:D

ocenił(a) film na 3
grzyb

Niestety się zgadzam... bardzo mnie ten film rozczarował. Film podobny do "Komórki", ale komórę oceniam na 9, a azyl na 2.

grzyb

Mnie film zaskoczyl, na poczatku myslalam ze to bedzie jakis tani gniot, jednak pozniej przekonalam sie ze blednie mniemalam. Zadzwiajace i zarazem ekscytujace (a wszystkie momenty)byla wspaniale i pelne napiecia. Genialne dzielo rezysera i genialne wykonanie Foster

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Bolszo

Taki znowu beznadziejny to on do końca nie byl, ale spodziiewałam się czegoś lepszego. Był za długi (powinien trwac około 90 min.) momentami nawet nudnawy. Moja ocena to siedem z minusem.