PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137747}

Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 620 tys. ocen
8,0 10 1 619808
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

niestety niezbyt smieszna raczej zalosna. Z takich tragedii jak wojna się nie żartuje.
Zresztą Tarantino nie pierwszy raz pokazuje, że brakuje mu dobrego smaku.

Kani88

tak zaraz nie będzie można z niczego się śmiać a film jest bardzo zabawny

ocenił(a) film na 7
Kani88

Skoro z wojny się nie żartuje, proponuję "Alllo, allo" pooglądać ;)

ocenił(a) film na 10
Kani88

Aha więc może niech każdy wciąż nosi czarną opaskę po ofiarach wojny... Prawda jest taka, że powinno być można żartować i ogółem robić filmy jakie się chce o wszystkim... ale najwidoczniej ty wolisz świat w którym prokurator oskarża grupkę młodzieży bo zrobili sobie horror w kościele.

szczepan600

kościół nie jest chyba odpowiednim miejscem do takich "zabaw" nie uważasz? pewnie jestes jednym z tych, którzy naśmiewają się z naszego Jana Pawła II zgadłem? są pewne granice, po których przekroczeniu tracę szacunek do danego reżysera, Tarantino je już dawno przekroczył.

ocenił(a) film na 8
Kani88

Ja proponuję ci od razu zamurować się w grobowcu by nie oglądać bezeceństw jakimi kala twoje uczucia religijne otoczenie. Z JP2 czy innego kitla nikt się nie naśmiewał więc nie rozumiem do czego pijesz. Monty Pythonem pewnie też gardzisz bo naśmiewał się z Wszechmogącego ;p

ocenił(a) film na 10
Kani88

Ludzie...Przecież to nie miało pokazywać prawdy historycznej, to nie dokument -.- Realizmu w tym tyle,co kot napłakał, ale trzeba przyznać- już dawno się tak przy filmie nie uśmiałam :D