PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650690}

Błękitna laguna: Przebudzenie

Blue Lagoon: The Awakening
2012
6,0 18 tys. ocen
6,0 10 1 18298
Błękitna laguna: Przebudzenie
powrót do forum filmu Błękitna laguna: Przebudzenie

Beznadzieja!

użytkownik usunięty

Zero realizmu, moze nastolatkom to odpowiada ale mi zdecydowanie nie! Cnotliwa, mądra dziewczyna zostaje z obcym chlopaczkiem na środku oceanu zamiast wrocic do przyjaciół? Oczywiscie nagle burza i fale jak w ' Gniewie oceanu'....
Laska, która byla dziewicą i nie myslala nawet o seksie, po pierwszym pocałunku daje mu d**y a potem rzewnie płacze jak jej to bylo dobrze :O ŻENADA, po tym wyłączyłam. Bajka dla malych dzieci.

ocenił(a) film na 3

dokładnie zmarnowany czas , a film jeden z gorszych jakie w życiu obejrzałam.

ocenił(a) film na 4

Jestem w połowie i już wiem, że zmarnowałem czas. Człowiek się zastanawia, jak głupim trzeba być, by zachowywać się jak oni.. I jak głupim trzeba być reżyserem, żeby zmarnować taki potencjał filmu.. Oczywiście moja laska krzyknęła, że rewelacja!
Banany, kokosy, żarcia na kupę.. Ja pier......e. Ubrania idealnie czyste, makijaż nałożony, włosy jej pod pachami nie rosną (rozumiem, że blondynka, więc na nogach może nie widać). A gdzie są k... przypływy, odpływy.. Ok, nie ma deszczu, bo może być pora sucha, więc czemu rzeczka płynie? Skąd? Hmm, a gdzie ptaszki, motyle itp? No w końcu widać od cholery kwiatów wokoło...
Żenada:(