lat ponieważ ewidentnie w pewnych scenach widać gościowi wacka :P
a na tvp 2 leciało to popołudniu :)
Jasne, w kraju, gdzie dwunastolatki (czasem i młodsi) piją alkohol, klną i (ocenzurowano), lekki film przygodowy, o niewinności, z dala od cywilizacji, ma zepsuć naszą "młodzież". Brawo za brawurowy koment :)
Śmieszne. Dlaczego ludzie uważają do tej pory, że seks jest najbardziej bezecnym czynem pokazywanym w telewizji, ale jak pokazują hektolitry krwi, to jest ok? Wg mnie powinni przestać puszczać tę papkę (MnS, MjM, mam talent itp itd) bo właśnie to robi dzieciakom whiskas zamiast mózgu. Nie atakuję ciebie - tu zwracam się do szkota - tylko uwidoczniam większy szkopuł z naszą "świetną i niesprzedajną" tv.
PS: Skoro genitalia cię tak zmierziły, oznaczałoby to, że uważasz, iż żadne dziecko już nie może obejrzeć japońskiej wersji DB? O nie!! :)
Bo to plan NWO!!! uzaleznic nas od seksu i coca-coli! ha!
Tak naprawde, jakby seks i nagosc nie byly tabu w mediach, to by nasze kobiety wyrzucily staniki tak jak przystalo nam istoty akceptujace swoja nature ;)
Ale tak nie bedzie. Bo za co by nas media trzymaly...?
Szczerze mówiąc to już nie jest tabu - tylko u nas i w większości "zacofanych" państewek ludzie się oburzają. Ja osobiście]mam to gdzieś, moje poglądy i zasady są w miarę ugruntowane, a obchodzi mnie tylko to co mam na wyciągnięcie dłoni :)
Pacz! Ja tysz chodze! :P Tak serio plaże nudystów są przereklamowane - chyba, że się ma takie ciałko jak ja :P