PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30704}

Błękitna laguna

The Blue Lagoon
1980
6,4 35 tys. ocen
6,4 10 1 34947
4,2 8 krytyków
Błękitna laguna
powrót do forum filmu Błękitna laguna

lat ponieważ ewidentnie w pewnych scenach widać gościowi wacka :P
a na tvp 2 leciało to popołudniu :)

ocenił(a) film na 8
szkot7

Jasne, w kraju, gdzie dwunastolatki (czasem i młodsi) piją alkohol, klną i (ocenzurowano), lekki film przygodowy, o niewinności, z dala od cywilizacji, ma zepsuć naszą "młodzież". Brawo za brawurowy koment :)

mmc7

a wacek to jakieś zło jest czy coś???

Kopczas

przed 23 to raczej tak

ocenił(a) film na 8
szkot7

Śmieszne. Dlaczego ludzie uważają do tej pory, że seks jest najbardziej bezecnym czynem pokazywanym w telewizji, ale jak pokazują hektolitry krwi, to jest ok? Wg mnie powinni przestać puszczać tę papkę (MnS, MjM, mam talent itp itd) bo właśnie to robi dzieciakom whiskas zamiast mózgu. Nie atakuję ciebie - tu zwracam się do szkota - tylko uwidoczniam większy szkopuł z naszą "świetną i niesprzedajną" tv.

PS: Skoro genitalia cię tak zmierziły, oznaczałoby to, że uważasz, iż żadne dziecko już nie może obejrzeć japońskiej wersji DB? O nie!! :)

ocenił(a) film na 9
mmc7

Bo to plan NWO!!! uzaleznic nas od seksu i coca-coli! ha!

Tak naprawde, jakby seks i nagosc nie byly tabu w mediach, to by nasze kobiety wyrzucily staniki tak jak przystalo nam istoty akceptujace swoja nature ;)

Ale tak nie bedzie. Bo za co by nas media trzymaly...?

ocenił(a) film na 8
jezzezel

Szczerze mówiąc to już nie jest tabu - tylko u nas i w większości "zacofanych" państewek ludzie się oburzają. Ja osobiście]mam to gdzieś, moje poglądy i zasady są w miarę ugruntowane, a obchodzi mnie tylko to co mam na wyciągnięcie dłoni :)

szkot7

o boże to straszne... a moje dzieci chodzą na plaże naturystów i co... ale zgorszenie! ! !

ocenił(a) film na 8
BEHEMOT_kot

Pacz! Ja tysz chodze! :P Tak serio plaże nudystów są przereklamowane - chyba, że się ma takie ciałko jak ja :P

ocenił(a) film na 8
szkot7

cholera, a ja tam nie dojrzałam żadnego wacka...;)