PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30704}

Błękitna laguna

The Blue Lagoon
1980
6,4 35 tys. ocen
6,4 10 1 34947
4,2 8 krytyków
Błękitna laguna
powrót do forum filmu Błękitna laguna

w jakim wieku byli aktorzy kiedy nakrecono film??

ocenił(a) film na 8
Montana_3

dziewczyna miała 15 lat, chłopak nie wiem.

aalexandra91_2

Christopher Atkins miał 19, tak trudno sprawdzić na ich stronach?

Mariksha

dzieki za odpowiedz.nie chcialo mi sie szukac;-)

ocenił(a) film na 9
Montana_3

Nie moge wytrzymac to jest 1 minuta sprawdzania, a ile trzeba było czekac na odpowiedź innych :P

butryk

daj sobie spokoj. wydaje mi sie ze m.in po to jest FW i forum zeby pytac. akurat w tym momencie nie mialam czasu zeby szukac, a jak juz siadlam do kompa to mialam odp. widzisz w tym jakis problem?

ocenił(a) film na 4
Montana_3

"akurat w tym momencie nie mialam czasu zeby szukac"

Jeden z lepszych tekstów na Filmwebie

aalexandra91_2

skoro miała 15 lat to czemu są sceny erotyczne?

Lw25

e tam sceny erotyczne odrazu... dla kogo ? moze i sa to sceny wydajace sie zbyc "erotycznie" ale dla osoby w wieku 10-15 lat. Osobiscie nie widze w tym nic intrygujacego, wrecz przeciwnie.

tez chcialbym zadac jedno pytanie bo nie dokonca zrozumialem koniec, czy oni umarli czy tylko zasneli? zmylily mnie slowa tego czlowieka ktory powiedzial ze jednak spia chociaz nie dokonca mi sie tak wydaje.

ocenił(a) film na 6
jqb17

Oczywiście, że umarli.

_wojti_

Gowno prawda! Oczywiście, że zasneli. To w takim razie,po cholerę ten facet by mówił, że zasnęli? Żeby nabrac widzów?? Pff bez sensu. Jak ten gosc powiedział, że zasneli, to znaczy, że zasneli, a nie że umarli kropka!

ocenił(a) film na 5
XxXxxEVeRaxxXxX

Zasnęli ale na śmierć!
POwiedział tak, aby ująć słowo śmierć w jakąś lżejszą formę, dwójka kochanków zasnęła snem wiecznym na wieki
Gdyby tylko po prostu spali to by była ale głupota