Temat dla zainteresowanych do komentowania na bieżąco podczas wspólnego seansu. Emisja już dziś, o 21:55 na Pulsie, po "Erze Hobbitów".
no wlaśnie, się tak zastanawiałam! szkoda że ten temat sie nie pociągnął! mój ulubiony!!! dobrze, że już po 22.00 :P
I co to za oglądanie ludzie, wyśmiewacie każdą scenę, żałosne, później przez was znafcy nie warto się kierować ocenami na FW.
w tym właśnie sęk, że to wypacza ocenę, też lubię komentować ale to nie oglądanie i wasza ocena nie będzie obiektywna, zepsuliście tym już mnóstwo filmów
Valdi, nie widzisz, ze to wiekopomne dziela? Moglyby przejsc do historii kina z ocenami 10, a przez nas kurde sen o oskarze sie skonczyl :D
prawda?! kładniam sie w pół MAŁA Królewno, jam Ci wierna na zawsze :)
i moja siekiera też, of course ;))))
Ależ nie prosze rozkręcaj się dzięki tobie nie ma mowy o monotonii wywołujesz tyle zabawnych komentarzy
fw mógłby zablokować jakieś parodystyczne tematy, mówiłem od razu że wspólne komentowanie wspiera dążenie do jednej opinii, często jak to wyżej ktoś wspomniał, z masą śmiechu. a więc ocena z masą śmiechu nie może i nie będzie obiektywna, szczególnie że to nie komedia i nie wzbudza śmiechu jak ktoś ogląda bez potrzeby ironizowania
nie no... wzburza same glebokie refleksje... zwlaszcza Sharknado albo wczesniej wspomniany Dwuglowy rekin :D
Nie no, zdecydowanie masz racje, wezmiemy sobie do serca Twoje uwagi... w ogole ogromne dzieki, ze nas oswieciles, od tej pory bedziemy kierowali sie Twoimi cennymi i swiatlymi radami. Naprawde!
Aaaaaaaaaaaahhhahahahha!!!
Uważaj, bo jeszcze Ciebie FW zablokuje - mam nieodparte wrażenie, że próbujesz nam narzucić swoje oceny (ewidentnie zawyżone), obrażasz nas i zabraniasz nam wspólnie się śmiać!
Ps. Chyba to zgłoszę...
Powiedz mi tylko jedno - Ty tak na poważnie - nie udajesz? :-D bo komedia jest nieziemska z tego! :-D
No, film nudnawy i przeciętny, dzięki Tobie nabiera barw, jak powietrze po ataku Piraniokondy. Przynajmniej nie obrażaj ludzi jak jakiś zwykły Troll, bo nigdy nim nie byłeś a nagle nie wiadomo co Ci się porobiło, grałeś w tym filmie, czy co? ;P