PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=360941}
4,8 801  ocen
4,8 10 1 801
Babysitter Wanted
powrót do forum filmu Babysitter Wanted

Zadziwił mnie fakt, że tak daleko idąca przewidywalność jest jeszcze możliwa. Jedyna rzecz, która mnie 'zaskoczyła' to chłopiec z rogami, który wywołał u mnie salwy śmiechu. Zaskoczył mnie fakt, że reżyser - idiota mógł wymyślić coś tak absurdalnego! no ale każdy myślący widz, wiedział, że mały wcina ludzkie mięsko, od czasu gdy Angie podała mu 'kolację'. Najcudowniejszym elementem filmu jest muzyczka rodem ze starych horrorów - bardziej śmieszna niż wprowadzająca napięcie. No i aby dokończyć dzieła, i uczynić film jeszcze gorszym reżyser musiał wcisnąć motyw 'chrześcijańskiej dziewicy', która nosi ze sobą świeczuszkę i różaniec. I tak powstał przewidywalny, kiepski horror, który można obejrzeć tylko w chwilach maksymalnego znudzenia!

ocenił(a) film na 1
angelvsdevil

podpisuje sie pod komentarzem powyzej. Zenada, zero napiecia.

angelvsdevil

Dokladnie ;] Zenujacy obraz, tragicznie przewidywalny (motyw chowania sie w pewnym miejscu w poblizu mordercy, czekania, az po chwili oprawca idzie do miejsca ukrycia, niewyobrazalne (:P) napiecie, a nastepnie OGROMNA niespodzianka! - osoba zdazyla zmienic polozenie - niesamowicie tepa zagrywka, ale tak sie robi nie znajac w ogole pojecia kreatywnosci...), okropna muzyka, wrecz przeszkadzajaca w odbiorze. I niech nikt sie nie sili na arcymadre rozwazania, ze byl to pastisz... Kto w miare uzywa mozgu, zauwazy ze nie ma tu jakichkolwiek przesmian z horroru jako gatunku, ten film jest zrobiony calkowicie na serio w zamierzeniu rezysera i to jest naprawde dolujace... Poza wyzej wspomnianymi, dawno nie rzucala mi sie az tak w oczy gra aktorska w tego typu horrorze, w negatywnym tego slowa znaczeniu... Jako film zasluguje na 1, ale poniewaz widzialem gorsze horrory, z laski, na pocieche daje 3 ;)

ocenił(a) film na 8
angelvsdevil

no jak ktoś jest bardziej spięty na 30 Days of Night to powodzenia :D ,najpierw się ogląda by ocenić!