PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=237703}

Bambi 2

Bambi II
2006
7,2 9,9 tys. ocen
7,2 10 1 9943
6,5 2 krytyków
Bambi 2
powrót do forum filmu Bambi 2

Disney wypuścił kilka fajnych sequeli! W tym:
Lilo i Stich 2 nie wyszło,za to III jest super!
Toy Story II - cool
Pocahontas II - totalna klapa
Piękna i Bestia : Zaczarowane święta też fajne.

max_c

Dokładnie masz rację. Równie Król Lew: Czas Simby był udany. Disney tworzy najpiękniejszy bajki które widziałam. Jestem pewna, ze i Bambi 2 będzie wspaniały.

max_c

dodam do tych fajnych np. Mulan 2 i Tarzan 2

Goku

no bylo kilka, ale nie wiem czemu uwazam robienie sequelu takiego klasyka jak BAMBI za profancja. i do tego z tego co widac to chyba bedzie w kinach :|

JediAdam

A czy nie uwarzacie że do film przeznacony dla dzieci. One napewno chciałyby zobaczyć co się dalej wydarzyło

ocenił(a) film na 9
Sidewinder

Piękna kontynuacja wzrusza i bawi.Disney powinien robić takie bajki jak dawniej a nie tak nudne jak Auta.Oceniam Ją na9/10

kevinek

Auta to też w znacznej większości produkcja pixarowska. Dla mnie wcale nie taka zła.

ocenił(a) film na 5
max_c

Ja tylko chciałam zaznaczyć że Toy Story to nie tylko Disney,a raczej w małej części Disney,większość Pixara ;)

max_c

Najlepsze kontynuacje Disneya to Toy Story 2 i 3 i Piotruś Pan 2. Reszta to dno. Nawet Król Lew II.

Kurzi32

Po pierwsze: Toy Story 2 i 3 to de facto dzieła Pixara. Disney niewiele miał z nimi do czynienia. Po drugie, co do filmu Król Lew II - po prostu całkowicie się nie zgadzam. :P