PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129780
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Czesc

Ostatnimi czasy zauwazylem znaczna ilosc "dziwnych" komentarzy na portalach filmowych pod filmami o superbohaterach - komentarzy z kategorii "marvel vs dc" i chcialbym Was zapytac "o co chodzi"? Dlaczego jesli ktos wypowiada sie na temat np. Filmu a batmanie to w komentarzach pisze sie o irona manie a jak mamy recenzje iron mana to ludzie dra sie o film o supermanie i o jego wyzszosci nad omawianym filem itp. Skad ta chec nakrecania rywalizacji o glupie filmy? ktora swoja droga zapewne daje wiele radosci wlascicielom studiow filmowych, ktorzy w mojej opini z premedytacja podkrecaja takie nastroje....czy to kwestia wieku? Sytuacji zyciowej? Poziomu rozwoju emocjonalnego? Statusu zyciowego? Czy po prosu ludzie zawsze musza nalezec do ktoregos z obozow by miec z kim"walczyc "? Pytam o to z nadzieja ze tak jak ja istnieje wiele osob ktore po prostu lubia filmy z rodzaju superhero i nie obchodzi ich kto danego bohatera "wyprodukowal" bo przyznam szczerze nie rozumiem jakiego doroslego czlowieka mialoby to specjalnie interesowac i dlaczego mialby brac to pod uwage przy ocenie filmu... aktualnie zauwazylem ze dzieje sie cos wlasnie takiego dziwnego przy okazji zlych ocen legionu samobojcow, mamy jakis atak paranoii i frustracji, ktora przejawia sie tym ze wszyscy krytykujacy film sa przekupieni przez marvela sa dziecmi i nie rozumieja powagi filmow dc itp itd. Smieszne to i dla mnie dosc irytujace bo az odechciewa sie dyskutowac na temat tego rypu filmow bo zamiast dyskusji o danym filmie temat z reguly schodzi na poziom "marvel vs dc"....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
castoterrora

A co szukasz grupy wsparcia?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Madness0086

Tylko dzieci tak robią