PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129800
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Po obejrzeniu trailera, Ben Affleck pozytywnie mnie zaskoczył jako Batman (mój ulubiony bohater). Wcześniej miałam pełno obaw, ale jego głos, to jak wygląda w kostiumie, jak na razie jest świetnie. Z niecierpliwością czekam na cały film!!! A jak wy go oceniacie??

WiolaP_fw

Uważam że koatium Batmana za bardzo nawiązuje do Powrotu mrocznego rycerza. I małe rogi... I te oczy... Chciałbym żeby w masce Batmana widać jego oczy. A nie oczy białe. No chciałbym żeby w lidze było widać jego oczy i żeby kostium nie był taki mechaniczny...

LordVader345

Kostium mechaniczny bo będzie walka z supermenem ;] Temat już nieraz wałowany w komiksach i animacjach. Co do oczu to ma to sen, w końcu Batman będzie używał swojego 'specjalnego wzroku' .

WiolaP_fw

Ja od początku widziałem że Affleck da radę. Spokojnie mogę powiedzieć że będzie to najlepszy ze wszystkim batmanów których widzieliśmy do tej pory ;)

ocenił(a) film na 3
jacob_filmweb

W trailerze słyszałem jednak, że będzie katował ten niedorzeczny Bale-growl, a to mało zachęcające.

ocenił(a) film na 4
WiolaP_fw

Ja też byłem pełen obaw mając przed oczami Daredevila, ale muszę powiedzieć, że po trailerach jestem póki co bardzo na tak.

WiolaP_fw

Miałem spore obawy co do filmu ale głównie o to jak będzie wygląda bo po kiepskim Men os Steel naprawdę spodziewałem się wielkiej kupy a tu zwiastun naprawdę mile mnie zaskoczył jest ładnie mroczno i klimatycznie. Affleck będzie dobrym Batmanem ;]