PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129800
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Ten film bedzie jedną wielką kupą, po jaka cholere łaczyc tych dwoch bohaterow, Batman jest fajny, ale supermen to najbardziej drętwy superbohater jakie istnieja. zaraz z tym fajansiarskim spidermanem. Batman jest zacny, do tego czlowiek, a nie jakies dziwadlo zmutowane genetycznie. Wszystko musi sam robic i wyyslac caly sprzęt.
Superman to dziadowska postac, sztywny jak slup od latarnii.

ocenił(a) film na 8
funkadelic

Człowiek piszesz takie brednie używając słownictwa typu "fajansiarskim..."że szkoda tego komentować...

użytkownik usunięty
funkadelic

Zniżę się teraz do twojego poziomu prowadzenia dyskusji i zabiorę głos.

Śmierdzisz!

zbyt malo bystry jestes na tresciwa odpowiedz ?

użytkownik usunięty
funkadelic

Twoją można by wyrazić w jednym wyrazie.

jednak twe lico nie skalane jest myślą, tak myślałem :)

użytkownik usunięty
funkadelic

Człowiek na dodatek ignorant który wypisuje w swoim temacie takie wyrażenia jak "będzie kupa", "fajansiarskim", "dziadowska" oczekuje konstruktywnej dyskusji. Zgroza...

ocenił(a) film na 4

Coś strasznego. Użył potocznego słownictwa. Na pal z nim!

użytkownik usunięty
funkadelic

Też nie darzę Supermana jakąś specjalną sympatią, co nie znaczy, że jest on "sztywny i drętwy". Trzeba naprawdę korzystać z bardzo płytkiego i stereotypowego myślenia, żeby tak uważać.

sam jestes plytki i w dodatku ślepy i głuchy. Superman jest drętwa postacią, zupełnie pozbawiona charyzmy. Drewniany bezwyrazowy ryj, ta sama mina, zupelnie nijaki, miałki bohater.
Zestaw sobie go z takim Ironmanem, to jest charakterna postać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jacob_filmweb

ile ty mas zlat dziecko, ze sie podniecasz takim dziadostwem? Superman jest na samym czele najbardziej dziadowskich superbohaterow. Zaraz u boku Kapitana Ameryki i Spider-gnojka.
No kurcze Marvel ma bardzo charyzmatyczne postacie, milo sie je oglada, DC comics przy tym to jakas banda harcerzykow.

ocenił(a) film na 4
funkadelic

Uważaj, bo zaraz się zjawi banda rozwydrzonych obrońców pierwszej części tego filmidła. Odradzam dyskusję z tymi typami, straszna sekta, której jedynym argumentem jest: "A no bo były fajne efekty." A film był strasznie naiwny, pełen patosu, w dodatku nic nie trzymało się kupy. Z tym będzie podobnie. W ogóle będzie fajny film największych drewien: Cavill+Affleck+Adams, no to już fajne ognisko można sobie zrobić...

pliseq

Zgadzam sie ze wszystkim oprocz tego, ze Adams to drewno, bo aktorka akurat to jest świetną, ale Cavil to ma mnie w sobie charyzmy niz slup od latarni.

ocenił(a) film na 4
funkadelic

Na pewno sztucznie i dennie zagrała w CzS. Nie mówię tutaj o innych filmach Adams.

pliseq

no to w tym filmie to wiadomo ze zagrala srednio, ale ma na koncie zacne role jak np w American Hustler, Sunshine Cleaning, Fighter, Mistrz czy inne, do tego jest sliczna :)

funkadelic

tak podniecam się i czekam na film odliczając dni, czujesz to?
Marvel? ten chłam dla dzieci? błagam..

jacob_filmweb

postaci z Marvela sa duzo ciekawsze od tych ciot z DC, a Kapitam Ameryka i Thor to akurat najwieksze drewno z marvela, wiec sie nie postarales.

funkadelic

dobra idź oglądać te ARCYDZIEŁA z MARVELA i jaraj się dalej. ja jaram się DC i masz problem?

jacob_filmweb

tak mam problem hehe, a ty zluzuj wora bo sie spinasz jak plandeka w żuku. co za dretwy buc, jak ten twoj Klark Count

funkadelic

po obejrzeniu pierwszej części Kapitana Ameryki i gównianego Thora nie mam więcej pytań. tylko iron man jest całkiem całkiem.

funkadelic

Tak bedzie ale w Twoich majtach...niezły trolling dzieciaczku ;p

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem