Ten film bedzie jedną wielką kupą, po jaka cholere łaczyc tych dwoch bohaterow, Batman jest fajny, ale supermen to najbardziej drętwy superbohater jakie istnieja. zaraz z tym fajansiarskim spidermanem. Batman jest zacny, do tego czlowiek, a nie jakies dziwadlo zmutowane genetycznie. Wszystko musi sam robic i wyyslac caly sprzęt.
Superman to dziadowska postac, sztywny jak slup od latarnii.
Człowiek piszesz takie brednie używając słownictwa typu "fajansiarskim..."że szkoda tego komentować...
Zniżę się teraz do twojego poziomu prowadzenia dyskusji i zabiorę głos.
Śmierdzisz!
Człowiek na dodatek ignorant który wypisuje w swoim temacie takie wyrażenia jak "będzie kupa", "fajansiarskim", "dziadowska" oczekuje konstruktywnej dyskusji. Zgroza...
Też nie darzę Supermana jakąś specjalną sympatią, co nie znaczy, że jest on "sztywny i drętwy". Trzeba naprawdę korzystać z bardzo płytkiego i stereotypowego myślenia, żeby tak uważać.
sam jestes plytki i w dodatku ślepy i głuchy. Superman jest drętwa postacią, zupełnie pozbawiona charyzmy. Drewniany bezwyrazowy ryj, ta sama mina, zupelnie nijaki, miałki bohater.
Zestaw sobie go z takim Ironmanem, to jest charakterna postać.
ile ty mas zlat dziecko, ze sie podniecasz takim dziadostwem? Superman jest na samym czele najbardziej dziadowskich superbohaterow. Zaraz u boku Kapitana Ameryki i Spider-gnojka.
No kurcze Marvel ma bardzo charyzmatyczne postacie, milo sie je oglada, DC comics przy tym to jakas banda harcerzykow.
Uważaj, bo zaraz się zjawi banda rozwydrzonych obrońców pierwszej części tego filmidła. Odradzam dyskusję z tymi typami, straszna sekta, której jedynym argumentem jest: "A no bo były fajne efekty." A film był strasznie naiwny, pełen patosu, w dodatku nic nie trzymało się kupy. Z tym będzie podobnie. W ogóle będzie fajny film największych drewien: Cavill+Affleck+Adams, no to już fajne ognisko można sobie zrobić...
Zgadzam sie ze wszystkim oprocz tego, ze Adams to drewno, bo aktorka akurat to jest świetną, ale Cavil to ma mnie w sobie charyzmy niz slup od latarni.
Na pewno sztucznie i dennie zagrała w CzS. Nie mówię tutaj o innych filmach Adams.
no to w tym filmie to wiadomo ze zagrala srednio, ale ma na koncie zacne role jak np w American Hustler, Sunshine Cleaning, Fighter, Mistrz czy inne, do tego jest sliczna :)
tak podniecam się i czekam na film odliczając dni, czujesz to?
Marvel? ten chłam dla dzieci? błagam..
postaci z Marvela sa duzo ciekawsze od tych ciot z DC, a Kapitam Ameryka i Thor to akurat najwieksze drewno z marvela, wiec sie nie postarales.
tak mam problem hehe, a ty zluzuj wora bo sie spinasz jak plandeka w żuku. co za dretwy buc, jak ten twoj Klark Count
po obejrzeniu pierwszej części Kapitana Ameryki i gównianego Thora nie mam więcej pytań. tylko iron man jest całkiem całkiem.