PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129780
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
użytkownik usunięty
roman876

Zapowiada się ciekawie, choć póki co zgarnia właściwie same słabe opinie. Zobaczymy.

roman876

Nie ...

Będzie git

ocenił(a) film na 6
LordVader345

Trzeba samemu obejrzeć, a nie sugerować się zdaniem recenzentów.

ash_williams85

Ja nie sugeruję się zdaniem recezentów,więc czekam na film

ocenił(a) film na 2
LordVader345

Widziałem ten film wczoraj jest do niczego.Nudny i nijaki

roman876

Whaaaaaat?!

Jak to? Gdzie go wid iałes

ocenił(a) film na 2
LordVader345

Przedpremierowo.Tak szczerze już bym mu wystawiłem ocenę,ale wypisują że zwariowałem i tak dalej.Poczekam do 1 kwietnia i zobaczę go jeszcze raz,ale Affeck fajnie zagrał nie powiem że nie tylko strasznie stary :)

roman876

Kto tak mówi?

ocenił(a) film na 2
LordVader345

Chodzi mi oto że Affleck wydawał mi się taki troszeczkę stary,ale w kostiumie był spoko.

ocenił(a) film na 7
roman876

mowisz, ze ogladales a piszesz "czuje, ze to bedzie kicha" wiec chyba jednak nie ogladales tylko sie zwiastunami sugerujejsz

keteek

Nie tylko zwiastunami, przecież znamy jeszcze obsadę, zarys fabuły - na podstawie tych informacji można już coś wywnioskować

ocenił(a) film na 7
John_Melendez

no wlasnie, tworca tego tematu chyba na tej podstawie ocenia caly film

ocenił(a) film na 2
keteek

Nie

ocenił(a) film na 2
keteek

Tak, ale napisałem to zanim obejrzałem film.

ocenił(a) film na 7
roman876

bladzisz we wlasnych wypowiedziach...
wczoraj stworzyles temat i napisales "Coś czuje że będzie kicha", 8h temu napisales "Widziałem ten film wczoraj jest do niczego.Nudny i nijaki", a teraz piszesz "Tak, ale napisałem to zanim obejrzałem film."
wnioski- nie widziales filmu ale udajesz, ze tak

roman876

Przedpremierowo w jakiej sieci kin? IMAX dla przykładu rusza dopiero za 2 dni.. więc gdzie to oglądałeś?

ocenił(a) film na 7
SagaTM

nie ogladal, w kraju jeszcze nawet przedpremierowych pokazow nie bylo, za granica w wielu krajach byla juz premiera ale tworca tematu tylko udaje, ze widzial film

ocenił(a) film na 2
keteek

Jak uważasz.Ja wiem swoje ty swoje

ocenił(a) film na 7
roman876

Slabiak , swietna akcja i mroczne podejscie ale film to taki 2 godzinny rolercoster pelen absurdow fabularnych wcisnietych na sile bez zadnego powodu jak np smierc niektorych kluczowych postaci czy przejscie na zla strone innych ... Za duzo za szybko nie potrzebnie ... DC to nie Marvel ...

użytkownik usunięty
Sabcio1234

"DC to nie Marvel" Czyli ?

ocenił(a) film na 7

Robienie z Batmana Maniakalnego mordercy ala Deadpool i wpychanie do filmu 5 roznych watkow do DC nie pasuje . Swiat DC odrozniala od marwela ta powazna atmosfera bardziej zlozony kanoniczny styl bycia . Po tym filmie ma sie niesamowite wrazenie ze tworcy na sile chcieli zrobic cos ala Marvel.

Sabcio1234

Raczej chcieli to co Marvel zrobił w ciągu kilku lat nadrobić w paru "plikach". Kto widział ten wie o co chodzi.