PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129784
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Jestem ogromnym fanem Supermana jak i Batmana. Nie zrozumcie mnie źle. Aktorzy dobrani wzorowo, Batman naprawdę daje radę. Superman taki jak się przyjął z części 1. Jednakże.... dostałem do obejrzenia film na który byłem napalony jak królik na marchewkę, owe dzieło było promowane jakby w filmie "DZIAŁO SIĘ DZIAŁO" a tutaj.....80 proc filmu nostalgicznie poprowadzone. Od sceny ze sceny od Clarka Kenta po Bruce'a Wayne"a i na odwrót. Tak naprawdę film prowadzi nas po sznurku do fenomenalnego finału naszpikowanego świetną muzyką oraz widowiskiem którego Michael Bay może pozazdrościć. Jednak mimo wszystko wystawiam 6 i mnie to boli. idąc na taki film fabuła powinna interesować a utaj dostajemy.

Lexa Luthora którego za nic w świecie nie potrafiłem zrozumieć DLACZEGO CHCE ZROBIĆ TAK A NIE INACZEJ SUPERMANOWI

Nostalgiczne sceny którym towarzyszy ciągle ten sam utwór który przez 3 godziny potrafi zmęczyć ucho.

Niestety moje odczucie jest takie iż finał filmu nie jest w stanie wynagrodzić mi spędzonych 3 godzin w kinie.

Wolałbym kilka scen więcej Batmana w akcji ze zbirami oraz Supermana jednak tego brak. A szkoda....