PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129784
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman vs. Superman wychodzi w 2015. Zadebiutuje w nim Wonder Woman. Czuję, że zagra tam
marginalną rolę, a swój film dostanie w 2016. W 2017 wyjdzie Liga sprawiedliwych. Wspomnicie
moje słowa. :D

ocenił(a) film na 6
Szejku

Raczej nie zrobią tak jak w Amazing Spiderman 2 i nie zaczną wyciągać jak z kapelusza postaci i robić im 5 minutowe originy

Szejku

liczę że ona będzie tylko w scenie po napisach :)

wort801

Ja liczę, że sceny po napisach nie będzie. :P

Szejku

wiec jaką role wonder woman miała by mieć ???

ocenił(a) film na 8
wort801

Normalną. W prawdzie nie tak dużą jak Batman i Superman, ale gdyby pojawiła się po napisach to by tak nie ogłaszali aktorki.

MatiZ_3

to bez sensu by było bez jej solowego filmu

wort801

Ja liczę, że pojawi się na 3 minuty, raczej cameo.

ocenił(a) film na 6
Szejku

Ja bym powiedział, że odegra ważniejszą i dłuższą rolę. Takie cameo to mogli by sobie nawet w 2015 roku nagrywać i nie było sensu w tej chwili ogłaszać angażu Gadot. Zrobiono to ju teraz, prawdopodobnie dlatego, że jej postać jest ważna dla fabuły i nie dało by się ukryć jej obecności.

zombie001

A może dlatego, że na dniach zapowiedzą WW na 2016? ;D

ocenił(a) film na 8
wort801

Pewnie w BvS będzie Dianą i na chwilę pojawi się jako WW. I wcale nie bez sensu. Wonder Woman to trudna do przedstawienia postać. BvS będzie próbą przed jej samodzielnym filmem.

MatiZ_3

oby był solowy film o niej zależy jej się film o jej genezę inaczej seria dc będzie dla mnie skończona w moich oczach

ocenił(a) film na 8
wort801

Po Man of Steel mają u mnie duży kredyt zaufania także jestem spokojny,

ocenił(a) film na 8
Szejku

Też tak obstawiam. Mówiło się o Flashu w 2016, ale WW to ważniejsza postać.

ocenił(a) film na 6
Szejku

Ponoć scenariusz inspirowany jest "Kingdom Come", gdzie Wonder Woman zawiodła jako emisariuszka, za co została wygnana z Themysciry. W filmie może być podobny motyw (to są oczywiście tylko moje przypuszczenia).

Szejku

czlowiek zaraz zacznie sie gubic w tym komiksach :P