Batman vs. Superman wychodzi w 2015. Zadebiutuje w nim Wonder Woman. Czuję, że zagra tam
marginalną rolę, a swój film dostanie w 2016. W 2017 wyjdzie Liga sprawiedliwych. Wspomnicie
moje słowa. :D
Raczej nie zrobią tak jak w Amazing Spiderman 2 i nie zaczną wyciągać jak z kapelusza postaci i robić im 5 minutowe originy
Normalną. W prawdzie nie tak dużą jak Batman i Superman, ale gdyby pojawiła się po napisach to by tak nie ogłaszali aktorki.
Ja bym powiedział, że odegra ważniejszą i dłuższą rolę. Takie cameo to mogli by sobie nawet w 2015 roku nagrywać i nie było sensu w tej chwili ogłaszać angażu Gadot. Zrobiono to ju teraz, prawdopodobnie dlatego, że jej postać jest ważna dla fabuły i nie dało by się ukryć jej obecności.
Pewnie w BvS będzie Dianą i na chwilę pojawi się jako WW. I wcale nie bez sensu. Wonder Woman to trudna do przedstawienia postać. BvS będzie próbą przed jej samodzielnym filmem.
oby był solowy film o niej zależy jej się film o jej genezę inaczej seria dc będzie dla mnie skończona w moich oczach
Ponoć scenariusz inspirowany jest "Kingdom Come", gdzie Wonder Woman zawiodła jako emisariuszka, za co została wygnana z Themysciry. W filmie może być podobny motyw (to są oczywiście tylko moje przypuszczenia).