Hehe. Tytuł zobowiązuje jednak. Nawet jeśli jest tylko roboczy. Pokolenia fanów czekały na ten filmowy pojedynek i raczej nie zrobią wałka i będzie w tym filmie.
A ja mam w dupie czy dojdzie do jakiegoś pojedynku. W końcu wiadomo kto i tak wygra - goddamn Batman. To co chce zobaczyć, to jak współpracują i kładą podwaliny pod Justice League.
Nie był bym jednak taki pewien, Snyder to jednak przede wszystkim fan Supermana i to on konstruował fabułę z Goyerem. Do tego ostatnio jasno wypowiedział się, że nie zamierza adaptować "Dark Knight Returns" bo do tego potrzebny byłby mu zupełnie inny Superman (ten współpracujący i będący pod kontrolą USA). Według mnie nawet jeśli dojdzie do starcia, to nie będzie ono tak duże jak np. Superman-Zod i zapewne walka nie zostanie nawet rozstrzygnięta, bo coś(ktoś) przeszkodzi naszym superbohaterom :P
bardzo lubie Batmana, znacznie bardziej niz Supermana, no ale Bruce nie ma szans niestety. mialem nadzieje ze walczyc nie beda. Sa dwie opcje jak bedzie wygladal ten pojedynek:
1. Superman zabija Batmana jednym ciosem, ktorego nawet nie ma szansy uniknac, bo Superman jest superszybki
2. Batman ma kryptonit, Superman lezy juz na poczatku. ale co to wtedy bedzie za walka?
Od dziecka byłem fanem Batmana. A jeśli dojdzie do konfrontacji to wygra batman, który wyciągnie ze swojego paska w którym trzyma od bat-długopisu po bat-bombęjądrową, kryptonit i wtedy superman opadnie z sił i będą się bili jak równy z równym.
tylko jak superman nie będzie miał super siły to wtedy batman wygra bez problemy ponieważ zna rożne style walki a superman basuje na swojej mocy