PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129780
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Wreszcie motyw muzyczny Batmana ma mrok i geniusz. Film dla mnie był świetnym widowiskiem z kapitalnymi rolami. Oczko odejmuje za Luthora, oczko odejmuje za nagromadzenie wątków z Justice League. Panowie twórcy zamiast stawiać podmurówkę robią od razu dach. Tak się nie da. Film wydaje być się skierowany do ludzi obeznanych dobrze w świecie DC Comics. Scene z odkrywaniem aquamena, flasha itd mogli dać po napisach jako smaczek itd. Troche zaburza to immersje. Zamiast skupiać się na wątku superman batman nagle dzieje się milion rzeczy. Ten sam efekt co w man of steel. Treść w jednym filmie która spokojnie starczy na dwie, trzy części. No nie jest źle. Pozostaje niedosyt. Film mi się strasznie podobał. Ben kapitalny jako Batman, ale coś gdzieś tam mi w głębi nie pasuje.Kurcze nie wiem co. Ogromny plus za powage i mrok, zgorzkniały brutalny Batman mistrzostwo. Przejaz batmobilem tak kozacki, że nie wiem jak i walki Batmana. Ost kapitalny, ale o dziwo więcej zyskuje jak się w spokoju w domu odsłucha. Motyw Wonder Woman spowodował u mnie opad szczeny w filmie. Najlepsze wejście ever:D To tylko moja opinia. Może ją zmienię po następnym seansie. Kto wie. PozdrO!! PS. Film lepszy niż Avengers2, którzy mają chorą ocene.

ocenił(a) film na 7
Redgard

Nie wspominaj o Avengersach bo cie dzieci zjedzą, xD

użytkownik usunięty
Redgard

chorą ocenę ? Avengers Age of Ultron może mieć sporo wad ale w porównaniu do tego bałaganu to arcydzieło

ocenił(a) film na 8

1 kwietnia już był:)