Sam ranking światowy pokazuje nam że jednak nie wyszło to najlepiej
3 dni temu ocena była 8,0 / 10
wczoraj 7,6
dzis mamy 7,5 i spada na dół :(
obawiam się że dobije nawet do 7,0/10 co jest naprawdę klapą.
aż boje się wybrać tego pierwszego do kina :D
są jakieś info konkretne nad czym zawinął ?? co spartolił ZACK zaś ;/ ? ??
Film nudny. Kiepski scenariusz. Poza Affleckiem słaba gra aktorska. Postaci i wątki wrzucone na siłę.
Jedyne co dobre to relacja Bata z Supem i to tyle. 5/10 to maksymalnie co można dać temu filmowi. A teraz czekam na psychofanów którzy mnie zjedzą za chwilę chociaż piszę prawdę.
Zobacz recenzje widzów na Metacritic wtedy zmienisz zdanie. Gdyby każdy chciał się sugerować opiniami innych widzów i krytyków, to żaden film by nie zarobił.
no tak ale widziałem troche scen z filmu , wogole jest on online , i gdy widzę platkowego doomsdaya i totalny rozpierdziel w stylu Baya w końcówce filmu to sam nie wiem, a taki miałem wielki hype na ten film
Według mnie Warner Bros (a raczej Snyder) są idiotami myśląc że mogą do JEDNEGO FILMU streścić z 3-4 filmy.... (Filmu jeszcze nie oglądałem, a swoje zarzuty itd. opieram na wielu recenzjach i zwiastunach). Moje obawy przed premierą się sprawdziły że żeby wszystkie wątki były wiarygodnie/dobrze pokazane to film by musiał trwać z 3-4 godziny.... (Edycja Rozszerzona tyle będzie trwać więc może ta edycja poprawi jakoś sytuacje z złym montażem- nie wiem jak do końca wygląda ta sytuacja z montażem ponieważ nie oglądałem jeszcze filmu) I jeszcze moje obawy co do Luthora się sprawdziły... Jesse Eisenberg bardziej by pasował na Riddlera, bo chyba nawet scenariusz był na Riddlera a nie Lexa (aczkolwiek moim najlepszym aktorem do roli Zagadki byłby Jim Carrey xd) do którego bardziej by pasował np. Kevin Spacey. Jeszcze Warner Bros chcę zrobić całe uniwersum (znowu opieram swoje zarzuty o opinie innych oraz o moje odczucia po MoS) tak żeby było mroczne, poważne itd. Rozumiem jeśli chodzi o historię z Batmanem w Gotham City ale SUPERMAN CZY FLASH?! Filmy superbohaterskie są rozrywką a nie dramatem... Zrozumcie że nie wszystko musi być Nolanowską Trylogią o Batmanie, i nie trzeba robić filmów które są ,,czymś więcej niż zwykłe kino superbohaterskie bo są takie poważne".... G*wno prawda! Warner Bros powinno się ogarnąć,przesunąć premierę JL, dać Batmana przed JL oraz Suicide Squad 2, WW2 czy MoS2 a potem dopiero JL jak już DCEU wyrobi sobie dobrą reputację i będą wiedzieć jak to uniwersum ma wyglądać a już w ogóle wywalić z reżyserki Snydera (dać go na producenta JL) i dać kogoś kto nie zrobi ,,poważnego" filmu tylko może nie od razu lekki film ale taki gdzie może Flash czy ktokolwiek rzuci żarcikiem na rozluźnienie atmosfery. Tak w ogóle to jestem wielkim fanem DC i chciałbym żeby te filmy były dobre :) Cieszę się że Marvelowi się to udało i teraz pora na DCEU żeby osiągnęło sukces :)