PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129780
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Słaby film

ocenił(a) film na 4

1. Głupia fabuła.
2. Beznadziejna gra aktorska.
3. Aktorzy źle dobrani do ról. Np Affleck kompletnie tutaj nie pasuje na batmana. Dziewczyna Super Mana jest średnia, mogli chociaż zadbać o atrakcyjne aktorki.
4. Kostium Batmana był słaby o wiele lepszy ten, który miał Bale.
5. W połowie filmu zacząłem ziewać.
6. Dialogi wg mnie pisane przez średnio inteligentną osobę podobnie jak reżyserka.
7. W wielu momentach wiele scen do siebie nie pasuje. Jakieś sny które trwają po 5 min i tylko w głowie wywołują wrażenie WTF?

Słaby film. Kompletnie brak podjazdu do batmana w którym grał Bale pod każdym najmniejszym względem.

ocenił(a) film na 5
Daniel369

Affleck po prostu miał źle napisaną rolę.. Takie jest moje wrażenie. Prawie żadnych ważniejszych dialogów, gra drętwa i nudna. Ale nikt się nie wybija w tym filmie, bo scenariusz na to nie pozwala. Ogólnie pomysł bardzo ciekawy- dwaj super bohaterowie przeciwko sobie - to mogło być coś ! Ale ten metalowy strój, brak jakichkolwiek emocji - nawet scena pogrzebu jest nudna jak żadna inna... I w ogóle czas trwanie 150 minut to już lekkie przegięcie.

ocenił(a) film na 7
Daniel369

Affleck świetnie zagrał Batmana i Bruce Wayne'a, a jego kostium był wreszcie kostiumem, a nie zbroją jak w przypadku Bale'a

ocenił(a) film na 4
Rales

Dla mnie to było tandeta i wyglądał w nim jak grubas, który zgodnie z prawami fizyki nie może być szybki, mobilny i walczyć z X przestępcami na raz. Po za tym te śmieszne wypustki, które mają być uszami nietoperza?
Kolejna część zdania mnie rozjebała :D jak nie może być, kostium to kostium. Sprawdź co to znaczy xd Kostiumem może być zbroja, maska :D Nie używaj słów których nie rozumiesz ;p

ocenił(a) film na 7
Daniel369

Zacznij czytac komiksy dziecko