PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129780
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Kim jest ta postać, która śni się Batmanowi podczas rozszyfrowywania plików Lexa Luthora, która mówi mu, że miał racje i że przybył za wcześnie itp???

red_lis

Flash

ocenił(a) film na 10
Waszes

Chyba nie.

sebo8110

Chyba tak.

ocenił(a) film na 8
Waszes

Flash. Potwierdzone potwierdzenie na faktach autentycznych, które miały miejsce na prawdę. Polecam serial o Flashu ;)

Redgard

Swoją drogą to śmieszne. Koleś ocenia film na 9, a nie wie (lub nie rozumie) co się dzieje na ekranie.

ocenił(a) film na 10
Waszes

Ale o co Ci teraz chodzi? Nie poznałem go? Co w tym śmiesznego? Podobał mi się to oceniłeś na 9. Masz jakiś problem? Jak bym Cię spotkał to najpierw byś dostał w pysk, a później bym przeprosił za pomyłkę. Twoja stara jak się pruła w burdelu też taka wygasają była?

sebo8110

Chłopiec po zawodówce ma kompleksy :) Chociaż patrząc na Twój ostatni post, nawet zawodówka Cię przerosła :).

Pozdro, kompleksy lecz u specjalisty.

ocenił(a) film na 10
Waszes

Magister się odezwał normalnie. A pociesz się chociaż przez internet bo w realu to pewnie myszka szara. Nie pozdrawiam. I oczywiście przesyłam głupie uśmieszki w twoim stylu :) :) :) :) :) :)

sebo8110

Hej, obyło się bez błędów! Wielki dzień w Twoim życiu. :)

ocenił(a) film na 10
Waszes

No widzisz. Może coś jeszcze ze mnie będzie po tej podstawówce :) :) :) :) :) :) A tak serio to ściągam kinówkę bo muszę sprawdzić tego Flasha. Z tą matką przesadziłem ale i tak jesteś wrednym c h u j e m :) :) :)

sebo8110

Chociaż ze składnią wciąż niezbyt dobrze ;/ I interpunkcja szwankuje ;(.

ocenił(a) film na 10
Waszes

No Flash. Nigdy nie śledziłem jego przygód.

ocenił(a) film na 7
sebo8110

Masz jakieś problemy w rodzinie że o matkach rozmawiasz? :)

ocenił(a) film na 10
Waszes

Nape wnosi bardziej zasługuje na taką ocenę niż Ty Story 3.

ocenił(a) film na 7
Waszes

Haha pewnie jarał podczas seansu xD

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

O kur.. Nolan się odezwał. Pewnie pupa piecze jak to BvS dostał 9+. Won do piekła, kur.. wściekła.

ocenił(a) film na 7
red_lis

nie wiem, chyba Flash ale Bruce miał naprawde dziwne sny w tym filmie :D Ciekawe co brał. Też to chce, też chcę taką fazę.