Kim jest ta postać, która śni się Batmanowi podczas rozszyfrowywania plików Lexa Luthora, która mówi mu, że miał racje i że przybył za wcześnie itp???
Flash. Potwierdzone potwierdzenie na faktach autentycznych, które miały miejsce na prawdę. Polecam serial o Flashu ;)
Swoją drogą to śmieszne. Koleś ocenia film na 9, a nie wie (lub nie rozumie) co się dzieje na ekranie.
Ale o co Ci teraz chodzi? Nie poznałem go? Co w tym śmiesznego? Podobał mi się to oceniłeś na 9. Masz jakiś problem? Jak bym Cię spotkał to najpierw byś dostał w pysk, a później bym przeprosił za pomyłkę. Twoja stara jak się pruła w burdelu też taka wygasają była?
Chłopiec po zawodówce ma kompleksy :) Chociaż patrząc na Twój ostatni post, nawet zawodówka Cię przerosła :).
Pozdro, kompleksy lecz u specjalisty.
Magister się odezwał normalnie. A pociesz się chociaż przez internet bo w realu to pewnie myszka szara. Nie pozdrawiam. I oczywiście przesyłam głupie uśmieszki w twoim stylu :) :) :) :) :) :)
No widzisz. Może coś jeszcze ze mnie będzie po tej podstawówce :) :) :) :) :) :) A tak serio to ściągam kinówkę bo muszę sprawdzić tego Flasha. Z tą matką przesadziłem ale i tak jesteś wrednym c h u j e m :) :) :)
O kur.. Nolan się odezwał. Pewnie pupa piecze jak to BvS dostał 9+. Won do piekła, kur.. wściekła.