PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129800
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Zwiastun

ocenił(a) film na 7

Wyciekł zwiastun, kiepska jakość, ale warto zerknąć
https://www.youtube.com/watch?v=a9M8rHWJV4Q

PanZagadka

Było to już na forum

użytkownik usunięty
PanZagadka

taa jasne.
film w 2016

ocenił(a) film na 6

To był testowy teaser z tegorocznego Comic-Conu, więc rozumiem Twojego zdziwienia. Warner Bros. usuwa każda kopie tego teasera jaka w ogóle się pojawi w sieci.

ocenił(a) film na 7
PanZagadka

jest jedna dziwna rzecz w tym trailerze :P ... superman to imbecyl myśli że jest batmanem? przyleciał gdy wzywano batmana ...

ocenił(a) film na 10
mieszkoxxx

To scena przed walką Supermana z Batmanem :)

ocenił(a) film na 8
Ra_s_al_Ghul

A ktoś mi ostatnio napisał że podobno nie mają ze sobą walczyć, z drugiej strony po co Gackowi taka zbroja? fajnie by było zobaczyć jak Batman pokazuje że jest w stanie wytrzymać starcie z "S",a później dochodzą do wniosku że:" źle Cie ocieniłem ziomek"... i pojawia się np. Metallo, albo Doomsday i zaczyna się współpraca:)

ocenił(a) film na 10
waqo1986

Może i tak będzie ale walczyć będą na pewno. Wydaję mi się że Batman chciał się z nim wcześniej spotkać i normalnie pogadać ale Superman tego nie chciał ;) więc Batman musiał użyć zbroi by jednak przekonać Supermana do wspólnej inicjatywy ;p hehe No cóż reżyser mówił że bardzo się wzoruje na Mrocznym Rycerzu Franka Millera a tam jak wiadomo Batman i Superman walczyli ze sobą. Na pewno tytuł nie musi wskazywać "vs" a właśnie samo "v" gdzie oznacza "i" ;p :)

ocenił(a) film na 8
Ra_s_al_Ghul

No tak jak napisałem fajnie by było zobaczyć jak Gacek opiera się atakowi takiej istoty jaką jest S:) ale tera chyba większość osób się najbardziej zastanawia z kim przyjdzie walczyć naszej trójce???

ocenił(a) film na 10
waqo1986

Może z Aquamanem, możę z Darkseidem, może z kimś z uniwersum Wonder Woman. Na pewno z kimś megasilnym plus oczywiście będzie Lex Luthor

ocenił(a) film na 8
Ra_s_al_Ghul

Aquaman nie jest czasem dobry ??

ocenił(a) film na 10
waqo1986

Od razu bohaterem nie był, przecież Atlantyda nie przepadała za Ziemianami ;p Byłoby głupie to jakby zrobili od razu wszystkich dobrych i dobrze się znających

ocenił(a) film na 8
Ra_s_al_Ghul

Może i tak ale raczej na głównego złego w BvS raczej nie pasuje:)

ocenił(a) film na 6
PanZagadka

chyba superman v iron man na tym zwiastunie ;)

ocenił(a) film na 5
Ade_Er

Zbroja wzorowana na Dark Knight Returns. Też mi się początkowo wydawała niezbyt, kiedy widziałem kilka kadrów z animacji, ale po zobaczeniu jej w akcji stwierdzam, że to będzie jeden z większych atutów tego filmu.

PanZagadka

Dlaczego tak bardzo nie chcą tego zwiastuna wydać dla publiczności? Precież to z załozenia i tak teaser trailer, więc co?

BUNCH

Bo wtedy comic con straciłoby renomę "to co zobaczycie za swoją kapustę na comic con, nie wyjdzie poza comic con" :P

PanZagadka

jakaś szansa że to jeszcze krąży po sieci?

davideck

już znalazłem :) zamiast "(kropka)" wpiszcie "."

http://ntslwpke.tumblr(kropka)com/video_file/93270017596/tumblr_n9i7z2E6re1qdrlg i

PanZagadka

taaa usunięte ;/