PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129780
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Co o nim sądzicie. We mnie nie wzbudził żadnych emocji (większe emocje wzbudził pierwszy zwiastun Avengers: Age of Ultron i drugi teaser Star Wars VII). Dobrze, że nie jestem fanem DC bo pewnie bym się zawiódł.

Grabka23

Ja jestem fanem i nie zawiodłem się w zupełności.

użytkownik usunięty
Grabka23

we mnie właśnie też nie a przed chwilą obejrzałem teaser gwiezdnych wojen, powiem krótko co prawda teaser trailer z Batman vs Superman nie wzbudził we mnie emocji ale zaciekawił

Star Wars VII teaser 2; 10/10 oceniam

a ten z Batmana 9/10 jest git porażki nie ma. Ale emocji też nie.

Teaser 2 jest bardzo zajebisty

użytkownik usunięty
LordVader345

nawet bardziej niż zajebisty :D

Zajeku...rwabisty

ocenił(a) film na 7
LordVader345

To juz jest trailer

Wciąż zastanawiam się czy Ben Affleck udźwignie rolę Batmana (skoro nie poradził sobie z Daredevilem), bo jednak Bale zagrał Batmana bardzo dobrze, ale to chyba ma być zupełnienie nowa wersja nie związana z trylogią Nolana.

użytkownik usunięty
Grabka23

właśnie też się zastanawiam, po teaser trailerze mogę powiedzieć tyle że zbudził moją ciekawość, myślę że nie będzie zle ale czy do kina pójdę zależy już od pełnego trailera ale jest ciekawie :)

ocenił(a) film na 7
Grabka23

Bale był lepszym Brucem Waynem niż Batmanem - myślę, że Affleck znalazł w końcu rolę dla siebie

ocenił(a) film na 6
Grabka23

Po trailerze widać że jak najbardziej daje rade w roli Batmana, wiedziałem od razu że jest dobrym wyborem. Było (i jest) na niego tyle hejtu ale uważam że wypadnie bardzo dobrze ;)

ocenił(a) film na 7
bartek_tdk

Ale co on tam niby pokazał? Raptem jedno ujęcie, jak się patrzy na swój strój, a tu już peany na jego cześć. Poczekajmy do filmu albo do jakiegoś normalnego zwiastuna:)

ocenił(a) film na 7
Ryloth

I widać tego zdeterminowanego Wayne'a , Bale był troszkę za bardzo miałki ( chociaż uwielbiam Batmany z nim ). Tutaj nie będzie miejsca na pitu pitu

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Może. Zobaczymy?

ocenił(a) film na 7
Grabka23

Od tamtego czasu bardzo się zmienił jako aktor i reżyser i raczej ludzie nie wieszają juz na nim tak psów jak za czasów Daredevila czy Pearl Harbor

Grabka23

Daredevila to ona grał dawno,teraz już lepiej gra ;P

ocenił(a) film na 7
Adorianu

Zgadzam się

ocenił(a) film na 9

Ocena 9/10 mówi co innego ;) Opis w stylu "jest git porażki nie ma, ale emocji też nie" można przypasować do oceny 7/10

użytkownik usunięty
kiadimundi

dałem 9 po pierwsze z sentymentu :D no to 8 powiedzmy jak mówisz

dałbym 7 ale

7 + 1 (za sentyment) + 1 za bdb powrót DC = 9/10 wszystko się zgadza? zgadza?

ocenił(a) film na 7

Ostatnie słowa Batmana do Supermana - miazga

Grabka23

Ja na teaser - świetny :) mroczny mroczny mroczny :) Chyba z filmów z 2016 najbardziej czekam własnie na ten. 1000 razy lepszy niż średni teaser Star wars

kamilxxx09

Odwrotnie, teaser BVS to średniawka w porównania do wspanialego teasera sw.

ocenił(a) film na 7
JBridges

Dlaczego?

Himiteshu

Nie wato z nim dyskutowac, to prowokator.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Potwierdzam

Nie podlizuj się.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

A czemu miałbym to robić. Ja do ciebie nic nie mam.

Podlizujesz sie jak cholera. Po prostu nie pisz pod moimi komentarzami, bo nie bede odpisywał.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Ale nie musisz odpisywać jak nic ciekawego nie pisze! A ja to nie lolmiki :p

Jestes od niego jeszcze gorszy. Po trzysta kroć.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Wiem :D

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Ale i tak cię lubie

Gdyby tak było nie obrabiałbyś mi tyłka za plecami. To mój ostatni post do ciebie.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

ale ci nie obrabiam prosiłem cię tylko pod trailerem z gwiezdnych wojen napisałem proszę cię, dla mnie to możesz krytykować każdy film którego nie lubisz i twoja sprawa generalnie, ale dobrze wiesz jak inni reagują na takie komentarze. Czasem warto coś przemilczeć i tyle.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

To juz jest zwiastun

użytkownik usunięty
Himiteshu

Niestety nie to z gwiezdnych wojen to teaser trailer 2 ten pełny ma być w sierpniu

ocenił(a) film na 7

Mi chodzi o Batman v Superman

użytkownik usunięty
Himiteshu

No to też jest teaser trailer czyli pierwsze spojrzenie na film

ocenił(a) film na 8
Grabka23

Dla mnie boomba :) troszkę mało pokazane ale wystarczy mi na najbliższe msc do 2 traileru bo tam uuuu zapewne będzie GRUBO !! jak i man of stall 2 trailrku :) na ten zwiastun czekam najbardziej w tym roku ! :)

nea_filmweb

A kiedy będzie pełny trailer Batman v Superman wiadomo?

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Pewnie na comic con tym w lipcu a w sierpniu we wrześniu na necie premiera jest w marcu 2016 więc to w sam raz

Bo co, bo ty tak powiedziałeś? pf

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Może tak a może nie okaże się w swoim czasie

ocenił(a) film na 9
Grabka23

Nie nazwę siebie fanem DC, ale bardzo lubię to Universum. I ten zwiastun może nie zachwyca, ale jest na pewno solidny. Wersja HD spełnia swoje zadanie. Widać dużą inspirację komiksami i animacjami. I dobrze, bo ile można uciekać od pierwowzorów. Supek jako Bóg to świetny pomysł. Wierzę w Afleka, ale... też się nim niepokoję. Zobaczymy jak to wyjdzie. Mam nadzieję, że ok. Ujęcie jak po raz pierwszy widzimy go w kostiumie jest zajebiste. Prawdziwie przypakowany Batek. Drugi zwiastun Gwiezdnych Wojen też bardzo mi się podobał (tu już JESTEM FANEM), ale w obu faktycznie za mało pokazali. No ale jeden film jest dopiero w grudniu, a drugi - o ile dobrze pamiętam - w przyszłym roku. Więc jeszcze dostaniemy to na co czekamy.

ocenił(a) film na 6
Grabka23

A ja na odwrót. "Batman" na plus, a "Star Wars" bez emocji. Jakoś bez tego czegoś. Do tego ten sapiący bez przerwy Mu... Afroamerykanin (nie cierpię poprawności politycznej) zepsuł mi cała przyjemność oglądania teasera do "Star Wars". Dopiero stary dobry Han Solo i Chewie przywrócili mi nieco nadziei. Jestem fanem "Star Wars" i nieco się rozczarowałem. Oby następny zwiastun był nieco lepszy.

ocenił(a) film na 7
Grabka23

Zwiastun genialny i całe życie jako fan DC czekałem na ten film , marzenie się spełnia