z zaciekawieniem czekam na filmwebowską recenzję kontrowersyjnego już filmu. takie recenzje pojawiały się zazwyczaj tuż po przedpremierowymi pokazami dla dziennikarzy.
szalenie ciekawa jestem, jak filmwebowscy recenzenci odniosą się do tego wszystkiego, co trapi widzów i internautów.
też o tym myślałam. niby to tylko recenzja, ale dla wielu ludzi może być ostatecznym potwierdzeniem, czy iść, czy nie iść do kina. nie wiem, czy filmweb ma jakieś wytyczne, co do dbania o box office danych filmów. mam szczerą nadzieję, że nie.
ale pomijając wszystko dla Zacka Snydera zawsze byli pobłażliwi, wręcz chwalili go, więc przypuszczałam, że znajdę tu przychylny tekst, jeden z niewielu w morzu niechęci:)
ano za Watchmenów chociażby. recenzje co prawda nie składają się z samych superlatyw, ale oglądając Movie się, albo inne wypowiedzi autorów, wielokrotnie natrafiałam na mocno przychylne spojrzenie na tego reżysera.
a może były to tylko nic nie znaczące wzmianki, ale wyolbrzymione przeze mnie, bo mam słabość do Snydera.