Kolejny film z serii ''Amerykanie ratuja swiat przed obcymi''. Momentami sa tak zenujace sceny i dialogi ze czlowiekowi chcialo sie wyjsc z kina. Przebywam obecnie a Anglii wiec mialem okazje zobaczyc ten film w ostatnia niedziele. Ten film to jakas komedia - efekty jak efekty - nie powalaja, wygladaja podobne jak w filmie Transformers. Film ocenilem na 3/10 bo nie bede ukrywal ze jest slaby!
Musze powiedzieć że ciekawie by to wyglądało gdy by sie dobrało dobrych aktorów i dobry scenariusz to by film mógł by powstac b. dobry
Czy wy KU.WA kiedyś zrozumiecie, że ten film jest rozrywkowy i takich ja w życiu oczekuje i takie ja oceniam na 7/8/9
I ten film ma poziom. Liczy się w tych filmach głównie efekty i akcja. A reszta musi być choć trochę przyjemna.
Rozumiem, ze masz plakat z Seagalem na scianie skoro za sama akcje dajesz 7-9. WOW. To na tu rosnie kinoman, az dech zapiera!
Ekhm, obawiam sie, ze faktcznie, a nie pozornie nie rozumiesz. Jestes w takiej sytuacji, gdy mozesz powiedziec juz tylko jedno slowo: touché.
ja akurat nie mogę się zgodzić z Twoją opinią. Film jest totalną rozwałką i od samego początku było wiadomo na co można liczyć, efekty ala transformers ? O tym już w trailerach było informowane...dialogi może nie powalały ale sceny humorystyczne jak najbardziej na wysokim poziomie, albo ja jestem takim debilem, że mnie takie coś śmieszy ;)
Film posiada mega ścieżkę dźwiękową, a do tego nieśmiertelne ac dc :)
Takie filmy powstają żeby ludzie widzieli efekty specjalne w 3D. I task jest postęp, bo jak dawno temu byłem na filmie 3D i pierwszy raz coś takiego widziałem, to w ogóle nie miało fabuły. A teraz jest film z fabułą, głupkowaty, ale to jest wycelowane w młodzież.
To tak jakbyś oglądal pszczółkę maje i ją porównywał z dziełami Kieślowskiego.
a to nie wiedziałem, jeszcze nie oglądałem, ;) Widziałem zwiastun, i wyglądało na takie widowisko z efektami specjalnymi. ;)
Niesamowity film co ci mam tłumaczyć,tylko nie mów ze zaczniemy o gustach rozmawiać teraz:) ahah
nie! tylko avatar to straszny GNIOT! sam dalbym 10/10 ale tylko za strone techniczna wizualno dziwekową bo to kawal dobrej roboty!
Avatar ma jakiś scenariusz przynajmniej. wiele rzeczy może się tam nie podobać - ale w porównaniu do tego gówna to i tak jest niebo a ziemia
no nei wiem avatar to oklepany gniot a tutaj moze cos sie bedize dzialo bo akcja w avatarze budzila jedynie smiesznosc i krzywa mine jak przy cytryny zjadaniu jedynie rola plkwnika ratowala film no i strona techniczna!
No widzisz Avatar obudził w tobie emocje to nic ze negatywne ale emocje,gnioty tego nie mają porostu lecisz z kina w podskokach z kina zniesmaczony.
Znam twoją opinie odnosnie Avatara od 3 postów w zwyż,to nic ze się powtarzasz ale przydało by sie troszkę edukacji gdyż zasób słów nie za duzy:D
zal koles zal facapalm z ciebie tylko:/ pobiegnij wylac swoje kompleksy do pani nauczycielki :/ co za tekst bauhahaha
Ja pójdę do kina na to, bo takie filmy lubię. A Transformers 3 to jeden z najlepszych filmów. Film ma trzymać przy ekranie, a to że Amerykanie ratują świat to chyba jasne, skoro to filmy robione w Ameryce i to USA ma najlepszą armię i sprzęt. I tak dla największych pesymistów co są uprzedzeni powiem, że gorszego filmu niż SKyline albo bitwa o los angeles nie będzie.
transformers 3 to jeden z najlepszych filmów o wizualizacji destrukcji :) choć i też widziałem sporo niedopracowań
Kto ma lepszy? oświeć mnie pani ekspertko od uzbrojenia. Kto może mieć lepszy jak nie najbogatszy graj na ziemi ?
O chłopie, widać że masz o temacie pojęcie jak świnia o gwiazdach. Krajem takim jest Izrael - to Izrael ma najnowocześniejszą broń. Owszem, nie najwięcej ale w kwestii nowoczesności wiodą prym.
bzdura nei ma najnowoczesnijeszej bo sami wspolpracuja w tym polu z usa i od nich czesto licenjce biora wlasnie! w dodatku liczy tez sie skala wprowadzenia tej nowosci do uzbrojenia!
Izrael dostaje ogromne pieniądze od USA, sprzęt tez dostaje. Więc przestań takie brednie pisać.
dokładnie , Izrael . Nie znam się tak bardzo na broni , ale wiem , że na pewno Ameryka najlepszej na świecie nie ma . Albo np. choćby taka Rosja . Światowa potęga gospodarcza . Na pewno ma lepszą broń niż Ameryka . USA ? Najbogatszy kraj na ziemi ? No chyba kpisz . USA ma mnóstwo długów . Z tego co przeczytałam w pewnej gazecie . Nie wiem czy to prawda , ale też wątpię w to , by ta gazeta miała kłamać , bo nie jest ona jednym z tabloidów .
O, tak - Rosja na pewno ma lepszą broń niż USA. Ostatnio to mogliśmy oglądać przy okazji Gruzji. Taaak, zajebisty sprzęt. Lepiej już nic nie pisz na ten temat.
brednie za brednia nawet nie mam sily tego prostowac ! droga dziecinko ! flota powietrzna usa i morska sa potezniejsze od flot powietrznych i morskich reszty swiata razem wzietych! systemy dowodzenia kierowania ogniem ofensywne jak i defensywne nie maja rownych na swiecie a na pewno nie w takiej skali! co do dlugow to dług usa nie rpzekracza jeszcze 100% ich PKB za to np takich krajow jak wlochy francja niemcy GB japonia juz dawno ten poziomprzekroczyl i jakos nikt z tego powodu nie piszczy! rosja? rosja ma zlom i rdze dziecinko zyjesz mitami z lat zimnej wojny! rosja potega gospodarcza? bauhahhhaha ahahahahahahah ahhhahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahaha ahahhahahahahaha uwielbima cie ahhahahahaha
a, jeszcze jedno - najbogatszy kraj na ziemi? Albo masz 10 lat albo jesteś KOMPLETNYM ignorantem - USA są najbardziej zadłużonym krajem świata - mają 15 bilionów dolarów zadłużenia. W telewizji tylko "na wspólnej" i "milion w minutę" oglądasz, co? Super bogate i wciąż wzbogacające się są np Chiny, Katar, Szwecja nie mająca długów itp.
i co z tego cos podal bo nie sa wlasnie najbardziej zadluzonym krajem i sam sie osmiesyzles nei wiesz co piszesz! zadluzenie podaje sie w odniesieniu do PKB a zadluzenie to jes tna granicy 100% rocznego PKB wiec sie osmieszyles! jest ponad 20-30 panstw o wiekszym zadluzeniu w tym czolowe panstwa europy i np japonia!