Film ma wszystko, czego potrzebuje dobre dzieło klasy Z - wielki potwór, masa wyśmienicie wyszkolonych żołnierzy, absurdalny humor i niesamowicie wyszukana potyczka finałowa. W tle przewija się też pewna miska z nachosami. Jeśli ze strachu przed wężami nie drętwiejecie jak manekin, zapraszamy na wspólny seans już w poniedziałek 11.02 o 20! :)
hahhahahahaha:-D ja nie mogę !!! szkoda tylko, że to nie horror, bo jednak brakuje mi dreszczyku, ale komedia genialna:-)
Hahahahaha!!!!!!!!!!! scena z kolesiem odlatującym na butli z czymśtam zamrażającym jest jebitna.
Ooo i wszystko wyjaśnione!
Reakcja fuzji jąder wywoływana dziwną emisją cząstek przekształca ciało w krzem i pokrywa organizm krzemianową korą. Wiedza podstawówkowa xD
buhahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!11 słuchałam tego i sie własnie zastanawiałam, czy ... mam coś z uszami???!!! bu ha ha ha ha :)
Ale jak ona zasuwa z tym żelastwem - według porucznika Douglasa to jest "złota laska" czyli waży jakieś 80 kilo lub więcej!
nie za nia, ale za laską... teraz wyjaśniaja.... dzieło doskonałe ta laska, dlatego chce na nią patrzec.... oooo!!!!
Nieeee laska jest styropianowa po prostu starożytni Sumerowie owinęli ją złotą folią aluminiową, aby król poważniej wyglądał.
Bony.....!!!!!!!!!!!!!!! wspaniała scena!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozebrał babeczke i.... se skonsumował bez opakowania. nie licząc bielizny :) a wcześniej uszczypnął ją w dupkę :)