PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=474842}

Bibliotekarz III: Klątwa kielicha Judasza

The Librarian: Curse of the Judas Chalice
2008
6,6 19 tys. ocen
6,6 10 1 19314
5,0 2 krytyków
Bibliotekarz III: Klątwa kielicha Judasza
powrót do forum filmu Bibliotekarz III: Klątwa kielicha Judasza

oglądałam wczoraj. nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam tak nudny film. flaki z olejem. żadnej porządnej akcji, fabuła dająca wiele do życzenia i dialogi. po prostu niedorzeczny. judasz- wampir, vlad drakula itd itd. o efektach specjalnych nie wspomnę. końcowa scena- jak wampirzyca znika w promieniach słońca- to już chyba było w van helsingu o ile sie nie mylę. dla mnie bzdura. nie polecam

ocenił(a) film na 7
regenesis

mi z kolei, oglądało się go bardzo dobrze!
To jak Indiana Jones z efektami z Xena czy Herkulesa, okraszony humorem jak z Różowej Pantery. Poza tym piękna wampirzyca zawsze dodaje u mnie punkt do filmu :) 7/10

ocenił(a) film na 3
regenesis

Dość dawno oglądałem poprzednie części ale tej na pewno brakowało co dostarczały poprzednie czyli akcje humor akcje humor tu tego nie było była nuda 3/10

ocenił(a) film na 3
regenesis

Zgadzam się. Takiego gniota dawno nie widziałem. Stek bzdur.

regenesis

No niestety i ja musze przyznac racje, Straszna lipa!! pierwsza część była fajna,dlatego i na tą sie skusiłam, a tu tragedia 3/10

ocenił(a) film na 1
aga8282

Popieram gniot do kwadratu...

ocenił(a) film na 10
hokus5kaszub

a mi się bardzo podobało i powtórzę zdanie ylstroma Piękna wampirzyca zawsze dodaje uroku choć tu jak dla mnie było jej trochę za mało

ocenił(a) film na 8
regenesis

Film był fajny a efekty specjalne to nie wszystko. I wygląda na to że nie lubisz filmów przygodowych to po co w ogóle wypowiadać się na ich temat ?? :|

klebley123

Ja lubie filmy przygodowe i poprzednie czesci Bibliotekarza mi sie podobaly,ale ta mocno odstaje.Nie spodziewalam sie tu wodotryskow, chcialam obejzec zabawny film gdzie bohater w blyskot;iwy sposob ratuje swiat i jest takze otoczony pieknymi i niezwyklymi przedmiotami.Brak realizmu jest powiedzmy wliczony w cene ale tutaj to juz przesada.Wrog zostawia za kazdym razem bohatera przy zyciu,chyba z obawy ze nie bedzie mial z kim walczyc,zjawia sie niewiadomo zkad.Na bagna to chyba wiatr ich przyniosl.
Natomiast na koncu czarny charakter oddaje zycie za bibliotekarza.
Nie bawilam sie dobrze,wynudzilam sie.

ocenił(a) film na 7
magdalenazwenus

Pierwszy raz trzecią cześć oglądałem jak była premiera na C+. Dzisiaj oglądałem po raz drugi i moim zdaniem ta cześć była lepsza niż 2. Jak dla mnie solidne kino przygodowe. Solidne 7/10 bez zastanowienia.

regenesis

kazdy ma prawo do własnego zdania.Ja twojego nie popieram.....