oglądałam wczoraj. nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam tak nudny film. flaki z olejem. żadnej porządnej akcji, fabuła dająca wiele do życzenia i dialogi. po prostu niedorzeczny. judasz- wampir, vlad drakula itd itd. o efektach specjalnych nie wspomnę. końcowa scena- jak wampirzyca znika w promieniach słońca- to już chyba było w van helsingu o ile sie nie mylę. dla mnie bzdura. nie polecam
mi z kolei, oglądało się go bardzo dobrze!
To jak Indiana Jones z efektami z Xena czy Herkulesa, okraszony humorem jak z Różowej Pantery. Poza tym piękna wampirzyca zawsze dodaje u mnie punkt do filmu :) 7/10
Dość dawno oglądałem poprzednie części ale tej na pewno brakowało co dostarczały poprzednie czyli akcje humor akcje humor tu tego nie było była nuda 3/10
No niestety i ja musze przyznac racje, Straszna lipa!! pierwsza część była fajna,dlatego i na tą sie skusiłam, a tu tragedia 3/10
a mi się bardzo podobało i powtórzę zdanie ylstroma Piękna wampirzyca zawsze dodaje uroku choć tu jak dla mnie było jej trochę za mało
Film był fajny a efekty specjalne to nie wszystko. I wygląda na to że nie lubisz filmów przygodowych to po co w ogóle wypowiadać się na ich temat ?? :|
Ja lubie filmy przygodowe i poprzednie czesci Bibliotekarza mi sie podobaly,ale ta mocno odstaje.Nie spodziewalam sie tu wodotryskow, chcialam obejzec zabawny film gdzie bohater w blyskot;iwy sposob ratuje swiat i jest takze otoczony pieknymi i niezwyklymi przedmiotami.Brak realizmu jest powiedzmy wliczony w cene ale tutaj to juz przesada.Wrog zostawia za kazdym razem bohatera przy zyciu,chyba z obawy ze nie bedzie mial z kim walczyc,zjawia sie niewiadomo zkad.Na bagna to chyba wiatr ich przyniosl.
Natomiast na koncu czarny charakter oddaje zycie za bibliotekarza.
Nie bawilam sie dobrze,wynudzilam sie.
Pierwszy raz trzecią cześć oglądałem jak była premiera na C+. Dzisiaj oglądałem po raz drugi i moim zdaniem ta cześć była lepsza niż 2. Jak dla mnie solidne kino przygodowe. Solidne 7/10 bez zastanowienia.