PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=474842}

Bibliotekarz III: Klątwa kielicha Judasza

The Librarian: Curse of the Judas Chalice
2008
6,6 19 tys. ocen
6,6 10 1 19314
5,0 2 krytyków
Bibliotekarz III: Klątwa kielicha Judasza
powrót do forum filmu Bibliotekarz III: Klątwa kielicha Judasza

SUPER FILM!!

ocenił(a) film na 10

Cóż, cała seria filmu Bibliotekarz tak mi się spodobała, że zakupiłam wszystkie 3 części. Rewelacja pod względem fabuły, wykonania, zdumiewająca wiedza głównego bohatera Flyna, którą zresztą Noah gra rewelacyjnie. Teraz przynajmniej mogę zrobić seans filmowy z filmem Bibliotekarz I, II i III na czele :)
POLECAM, dla mnie ten film otrzymuje 10/10

użytkownik usunięty
modi_filmweb

jezus... czy zdajesz sobie sprawę, że

ocenił(a) film na 10

Film tego typu jest nierealistyczny ale fajnie się go ogląda. Gdyby patrzeć pod kątem innych , które powstały, to zawsze możesz dostrzec pewne podobieństwa. Może 3 część jest lekko przesadzona ale mi to nie przeszkadza. Gdyby się przyjrzeć bliżej zawsze dostrzeżesz jakieś luki w scenariuszu i brak pewnej płynności, ale sam sposób wykonania i fabuła mi się spodobała, aczkolwiek cz. I i cz. II jest znacznie lepsza od cz. III. Zresztą masz prawo do odmiennego podejścia niż ja.

ocenił(a) film na 10
modi_filmweb

Ja uważam ze III cześć jest najlepsza aczkolwiek pozostałe dwie tez mi się podobały choć nie aż tak. Może i są pewne nieścisłości ale nie psuje to ogólnego spojrzenia na film. moim zdaniem film jest ciekawy i ciągnie się w każdej serii nutka humoru co mnie tu urzeka.