Poszukuję piosenki, którą było de facto słychać najdłużej w filmie, podczas romantycznych scen
Adasia z Roksanką i jeszcze później, jak leżał na przystanku itd. Ktoś już wspomniał, że jakby
podobna do "babe i'm gonna leave you" Zeppelin'a. Proszę o pomoc, nie mogę nigdzie się do tego
dokopać !!
Podpowie ktoś jaki utwór leciał mniej wiecj na 20-10 min przed koncem filmu? Taki instrumental bez słow na jakims klawiszowym instrumencie około 30 sekund trwał
poszukaj na stronie Soundcloud.com , Ludek Drizhal to kompozytor , może to któryś z jego utworów
Jezeli chodzi o utwor, ktory slychac, kiedy Adam chowa sie po Swinoujsciu przed MO, a takze kiedy chowa sie z tylu Zuka by przeprawic sie promem, to na 99% jest to IRON AIRPLANE - 'TIL I GO AWAY. Tez wpadl mi w ucho ten kawalek, wsluchiwalem sie w tekst i tam wokalista spiewa wlasnie "'til I go away", a taki tytul i wykonawca jest podany pod koniec napisow w spisie utworow wykorzystanych w filmie. Problem tylko taki, ze w necie nic nie mozna znalezc o tej kapeli, kompletnie nic. I tu sie robia schody, a szkoda, bo chetnie sciagnalbym mp3.
Nie męcz się i nie kompromituj. "Babe I'm Gonna Leave You". Może odkryjesz oryginał z zamierzchłych lat...?
A ja szukam piosenki która leciała w scenie kiedy chłopaki jechali z dziewczynami pociągiem, one wstają i idą do łazienki. Pomocy :)
Ten kawałek 'Till I Go Away' to bezczelna zżynka z Led Zeppelin, a grający Iron Airplane to chyba jakiś cover band :)
prawdę mówiąc nie za dobrze to świadczy o twórcach filmu...