PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631396}
4,4 936  ocen
4,4 10 1 936
Black Rock
powrót do forum filmu Black Rock

film dobry

ocenił(a) film na 8

mimo zlych opini gimbusow film calkiem spoko

ocenił(a) film na 5
lsd909

Mi również się podobał. Można było na samym początku przewidzieć jak potoczy sie akcja, ale mimo wszystsko oglądało sie przyjemnie :)

ocenił(a) film na 3
KaMiLA_xD_

Nie jestem gimbusem i lubię filmy typu surrvival, ale ten najnormalniej mi się nie podobał... Gust gustowi nie równy...

ocenił(a) film na 4
WujekChu1ek

Zgadzam się, ze mną jest dokładnie tak samo, więc po co od razu zaliczać każdego, komu nie podobał się film do gimbusów...

ocenił(a) film na 2
lsd909

Nie szufladkuj każdego kto negatywnie ocenia film, nie każdy jest gimbusem. Każdy ma swoje wyobrażenie na temat filmu, a ile ludzi tyle gustów. Obrażanie tutaj kogokolwiek tylko dlatego, że Ty masz inne zdanie jest żałosne.;) Ja osobiście oceniłem to arcydzieło na 2/10 tylko ze względu na piękne widoki i klimat.;) Chętnie poznałbym czynniki które wpłynęły na 8 od Ciebie... Ciekawe co było w tym filmie aż tak bardzo dobrego? Może byś mi wytłumaczył? Chętnie posłucham, może coś przeoczyłem.. ;)
Więc przejdźmy do rzeczy, dlaczego moja ocena jest taka a nie inna? Między innymi: MOŻLIWE SPOJLERY.
*Fabułę posiada nie oryginalną, a w napięciu… nie trzyma.
*Tragiczna, moim zdaniem, gra aktorów. Nie potrafią wyrazić emocji, strachu a "bezpłciowe" miny pań i to ich "przerażenie" było po prostu śmieszne.;)
*Wiele irracjonalnego zachowania bohaterów, między innymi jakże szlachetne zachowanie żołnierza, który zdecydował się uwolnić jedną z pań tylko dlatego, żeby się z nią bić, ŻEBY SZANSE BYŁY RÓWNE.. kompletna kpina
*Dwoje wyszkolonych do zabijania żołnierzy nie potrafi złapać bezbronnych i krzątających się po lesie 3 dziewczyn, które pół filmu przesiedziały w jednym miejscu.
*Tanie przyciąganie widza nagimi laskami, które były, żeby nikogo nie obrazić... przeciętne.
*Moment kiedy dziewczyny zdecydowały się popłynąć do łodzi, czołgając się i będąc na środku plaży jedna z dziewczyn krzyczy, że to nie ma sensu po czym wstaje i idzie, TO TAKIE ZASKAKUJĄCE, że ją zabili.. ;)
*Posługiwanie się mapą którą dziewczyny rysowały w wieku bodajże (nie jestem pewien jak było powiedziane w filmie) 10 lat baa.. Na mapie wszystko było zaznaczone, nic się nie zmieniło..! ;)
*Końcowa scena, przewidywalna do bólu.
To tylko kilka "bzdur", więcej myślę, że nie ma sensu wypisywać. Jeden z najgorszych horrorów jakie w życiu widziałem, który w zasadzie nie powinien być klasyfikowany jako horror a raczej thriller.;)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
92Mistic

Do tego, że aktorstwo było słabe masz racje, także inne argumenty są nie do podważenia, w szczególności, iż na pewno nie jest to horror...

92Mistic

Po obejrzeniu trejlera chciałem obejrzeć. Po przeczytaniu Twojego komentarza doszedłem do wniosku, że może skupię się na czymś innym.
Dzięki!:D

92Mistic

dobrze prawisz ;)

ocenił(a) film na 10
lsd909

Genialny film :) 10/10

ocenił(a) film na 3
siwy

Zacznijmy od tego, że połowa twoich filmów jakie oglądałeś i oceniłeś je na 10, raczej nie sugerował bym się twoją oceną...

ocenił(a) film na 10
WujekChu1ek

Tak to prawda, staram się oglądać tylko dobre filmy.

ocenił(a) film na 3
siwy

To w ten sposób gustu filmowego sobie nie wyrobisz.... pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
siwy

OMG chyba wiele jeszcze nie oglądałeś jak to nazywasz arcydziełem i genialnym filmem.

ocenił(a) film na 2
siwy

dlaczego mnie tak ranisz ?

ocenił(a) film na 10
_ID_

Dodałem " :) ". Czyli se zażartowałem. Żart był kierowany do gimbusów. Film wg. mnie jest dobry, nie genialny. Moja skala ma trzy oceny 1,5,10. Horrory oceniam przez inny pryzmat, niż pozostałe filmy, bo jestem wielkim fanem kina grozy.

ocenił(a) film na 3
siwy

Ten film nawet nie leżał na półce z horrorami a co dopiero filmami grozy...

ocenił(a) film na 6
siwy

Film całkiem zjadliwy w odbiorze :) Gołe laski w lesie - fajne ;) 6/10
nie jestem gimbusem :D

lsd909

nimfy leśne zajebiste !!!